Χονδρική

Ελάτε να συνεργαστούμε


Επί τρεις γενιές προσφέρουμε, με το ίδιο μεράκι και πάθος, τους πιο εκλεκτούς, φρεσκοαλεσμένους καφέδες, συνδυάζοντας διαλεγμένους κόκκους καφέ απ’ όλο τον κόσμο σε μοναδικά χαρμάνια. Καβουρδίζουμε κάθε ποικιλία σε μικρές παρτίδες και συσκευάζουμε τον φρεσκοαλεσμένο καφέ σε αεροστεγείς συσκευασίες, διατηρούν τη φρεσκάδα των καφέδων μας έως και 10 μήνες.

Μέσω ενός πανελλαδικού δικτύου συνεργατών, καλύπτουμε όλες τις ανάγκες των πελατών Χονδρικής μας (ΗΟ.RE.CA), προσφέροντάς τους μια πλήρη γκάμα ποιοτικών προϊόντων. Διαθέτουμε ένα πλούσιο κωδικολόγιο ελληνικού, φίλτρου, espresso, στιγμιαίου και αρωματικού καφέ, καθώς και εκλεκτά ροφήματα, τσάγια και σιρόπια, μαζί με συνοδευτικά προϊόντα όπως λουκουμάκια, βουτήματα και φλιτζανάκια.

Εξυπηρετούμε άμεσα και αποτελεσματικά, με αποστολή παραγγελίας μέσα σε 1 ημέρα.

Στόχος μας εδώ και ένα αιώνα παραμένει να δημιουργούμε, για εσάς, αυθεντικές εμπειρίες μέσα από τον μαγικό κόσμο του καφέ.

Διαβάστε τον κατάλογο χονδρικής μας εδώ.

Φόρμα Επικοινωνίας

Θα αποθηκεύσουμε το Ον/μο και το email σας και οτιδήποτε άλλο συμπληρώσετε στη φόρμα. Αν χρειάζεται, θα σας απαντήσουμε χρησιμοποιώντας το email σας ή άλλο τρόπο που μας υποδείξατε. Δείτε στους όρους χρήσης  όλες τις πληροφορίες για το πως προστατεύουμε και διαχειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, ή και συνοπτικά εδώ.

Πληροφορίες Μεταφορικών

Σχετικά με την αποστολή των προϊόντων σας ενημερώνουμε για τα εξής:

Συνθέσεις Δώρων «Καφεκοπτεία Λουμίδη»
Greek Coffee Kit Ελληνικού Καφέ | Μεγάλο 
Αυτόματη Καφετιέρα Ελληνικού BEKO

Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας θα λάβετε επιβεβαιωτικό email. Οι παραγγελίες αποστέλλονται στην συνεργαζόμενη εταιρεία courier την επόμενη εργάσιμη και θα λάβετε νέο email επιβεβαίωσης. Οι τυπικοί χρόνοι παράδοσης από την ημέρα παραγγελίας είναι οι εξής:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για την περίοδο του lockdown λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας της συνεργαζόμενης εταιρείας courier οι χρόνοι παράδοσης προσαρμόζονται ως εξής:

Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής online παραγγελίας από φυσικό κατάστημα ή με διαφορετικό τρόπο εκτός από την προεπιλεγμένη υπηρεσία κούριερ.

Η παραγγελία σας αποστέλλεται με ασφάλεια με την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία Courier Center στα μεγάλα αστικά κέντρα και την εταιρεία Speedex στην επαρχία.

Η εταιρία μας παραδίδει στη μεταφορική εταιρία τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει κατάλληλα συσκευασμένα.

Οι ανωτέρω χρόνοι είναι ενδεικτικοί. Σε κάθε περίπτωση θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την αποστολή των προϊόντων σας το γρηγορότερο.

Η εταιρία μας δεν φέρει ευθύνη για καθυστερήσεις που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητά μας ή για λόγους ανωτέρας βίας, όπως απεργίες, έντονα καιρικά φαινόμενα κλπ.

Κατά την παραλαβή των προϊόντων σας θα πρέπει να τα ελέγχετε.