Χονδρική

Ελάτε να συνεργαστούμε


Επί τρεις γενιές προσφέρουμε, με το ίδιο μεράκι και πάθος, τους πιο εκλεκτούς, φρεσκοαλεσμένους καφέδες, συνδυάζοντας διαλεγμένους κόκκους καφέ απ’ όλο τον κόσμο σε μοναδικά χαρμάνια. Καβουρδίζουμε κάθε ποικιλία σε μικρές παρτίδες και συσκευάζουμε τον φρεσκοαλεσμένο καφέ σε αεροστεγείς συσκευασίες, διατηρούν τη φρεσκάδα των καφέδων μας έως και 10 μήνες.

Μέσω ενός πανελλαδικού δικτύου συνεργατών, καλύπτουμε όλες τις ανάγκες των πελατών Χονδρικής μας (ΗΟ.RE.CA), προσφέροντάς τους μια πλήρη γκάμα ποιοτικών προϊόντων. Διαθέτουμε ένα πλούσιο κωδικολόγιο ελληνικού, φίλτρου, espresso, στιγμιαίου και αρωματικού καφέ, καθώς και εκλεκτά ροφήματα, τσάγια και σιρόπια, μαζί με συνοδευτικά προϊόντα όπως λουκουμάκια, βουτήματα και φλιτζανάκια.

Εξυπηρετούμε άμεσα και αποτελεσματικά, με αποστολή παραγγελίας μέσα σε 1 ημέρα.

Επιπλέον, σας δίνουμε την δυνατότητα να δημιουργήσετε Γωνιά Καφέ στο κατάστημα σας (φούρνος, κάβα, mini market, παντοπωλείο, ξηροί καρποί κλπ) ώστε να προσφέρετε στους πελάτες σας φρεσκοκομμένο καφέ υψηλής ποιότητας.

Στόχος μας εδώ και ένα αιώνα παραμένει να δημιουργούμε, για εσάς, αυθεντικές εμπειρίες μέσα από τον μαγικό κόσμο του καφέ.

Διαβάστε τον κατάλογο χονδρικής μας εδώ.

Δείτε το φυλλάδιο παρουσίασης για τις Γωνίες Καφέ εδώ.

Φόρμα Επικοινωνίας

Θα αποθηκεύσουμε το Ον/μο και το email σας και οτιδήποτε άλλο συμπληρώσετε στη φόρμα. Αν χρειάζεται, θα σας απαντήσουμε χρησιμοποιώντας το email σας ή άλλο τρόπο που μας υποδείξατε. Δείτε στους όρους χρήσης  όλες τις πληροφορίες για το πως προστατεύουμε και διαχειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, ή και συνοπτικά εδώ.

Πληροφορίες Μεταφορικών
Σχετικά με την αποστολή των προϊόντων σας ενημερώνουμε για τα εξής:

Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα λάβετε επιβεβαιωτικό μήνυμα (email) απο την εταιρία μας. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται καθημερινή μέχρι τις 13:30 επεξεργάζονται αυθημερόν, και οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη. Οι τυπικοί χρόνοι παράδοσης από την ημέρα επεξεργασίας είναι οι εξής:

Σημείωση: Προσωρινά, λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας της συνεργαζόμενης εταιρείας courier ενδέχεται οι χρόνοι παράδοσης να είναι μεγαλύτεροι. Θα λάβετε σχετική ενημέρωση με την αποστολη του δέματος σας.

Η παραγγελία σας αποστέλλεται με ασφάλεια με την συνεργαζόμενη με την εταιρία μας μεταφορική εταιρία.

Η εταιρία μας παραδίδει στη μεταφορική εταιρία τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει κατάλληλα συσκευασμένα.

Οι ανωτέρω χρόνοι είναι ενδεικτικοί. Σε κάθε περίπτωση θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την αποστολή των προϊόντων σας το γρηγορότερο.

Η εταιρία μας δεν φέρει ευθύνη για καθυστερήσεις που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητά μας ή για λόγους ανωτέρας βίας, όπως απεργίες, έντονα καιρικά φαινόμενα κλπ.

Κατά την παραλαβή των προϊόντων σας θα πρέπει να τα ελέγχετε.