HOW TO

1. Αυθεντικός ελληνικός καφές στο μπρίκι

Τίποτα δε συγκρίνεται με το άρωμα και τη γεύση ενός ζεστού ελληνικού καφέ. Θέλει όμως κι αυτός την μαεστρία του για να πετύχει. Αν έχετε προμηθευτεί αυθεντικό χαρμάνι από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη, τα πάντα γίνονται πιο απλά! Δείτε ποια είναι τα βήματα που πρέπει ν' ακολουθήσετε και τι πρέπει να προσέξετε για να πετύχει ο ελληνικός σας!

 

2. Απολαυστικός espresso εύκολα και γρήγορα

Το να φτιάξετε έναν αυθεντικό espresso στο σπίτι είναι πιο απλό απ' ότι μπορεί να φαντάζεστε. Προμηθευτείτε την ποικιλία espresso που προτιμάτε από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη και την επόμενη φορά που θα θελήσετε να απολαύσετε τη γεύση και τα πλούσια αρώματα του, ακολουθήστε τη διαδικασία που δείχνουμε στο video.

 

3. Πώς να φτιάξετε παγωμένο espresso στο σπίτι

Ήρθε η ώρα να μάθετε πως να φτιάξετε μόνοι σας εύκολα και με μετρημένες κινήσεις ένα απολαυστικό παγωμένο espresso που θα ζήλευε ο κάθε barista. Μάθετε ποια είναι η διαδικασία και ξεκινήστε να πειραματίζεστε. Μη ξεχάσετε τα tips που θα κάνουν τον παγωμένο espresso σας ακόμη πιο ακαταμάχητο!

 

4. Απλά βήματα για απολαυστικό καφέ φίλτρου σε οικιακή μηχανή

Έχετε τη μηχανή του καφέ φίλτρου να κάθεται στον πάγκο της κουζίνας; Προμηθευτείτε τον αγαπημένο σας καφέ από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη και ακολουθήστε τα βήματα που πρέπει για να φτιάξετε τον δικό σας καφέ φίλτρου στο λεπτό!

 

5. Φτιάξτε το δικό σας καφέ φίλτρου σε French Press

Η πλούσια γεύση και τα αρώματα ενός καφέ φίλτρου είναι μοναδικά. Εδώ θα μάθετε πως θα παρασκευάσετε με απλά βήματα έναν καφέ φίλτρου όπως ακριβώς σας αρέσει.

Διαλέξτε το χαρμάνι ή τον μονοποικιλιακό που σας ταιριάζει από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη και ακολουθήστε τη διαδικασία!

 

6. Πώς να φτιάξετε παγωμένο καφέ φίλτρου σε French Press

Ποιος είπε ότι ο καφές φίλτρου είναι πάντα ζεστός; Εδώ θα μάθετε πως να φτιάχνετε έναν παγωμένο καφέ φίλτρου, αφού πρώτα διαλέξετε τον αγαπημένο σας από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη. Αρκεί να προσέξετε τις αναλογίες, τις θερμοκρασίες και να ακολουθήσετε πιστά τα βήματα του coffee expert μας! Σερβίρετε με αρκετά παγάκια κι ο καφές σας είναι έτοιμος!

Εντός Αττικής

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στο Νομό Αττικής μέσω της εταιρείας Courier Center εντός 1-2 εργάσιμων ημερών. 

Εκτός Αττικής

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στην υπόλοιπη Ελλάδα μέσω της εταιρείας Courier Center εντός 3-6 εργάσιμων ημερών. H μεταφορική εταιρεία Courier Center, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των παραδόσεων εκτός Αττικής, συνεργάζεται με την εταιρεία Speedex.

Αν η παραγγελία σας αδυνατεί να παραδοθεί με επιτυχία στη διεύθυνση που δηλώσατε, η μεταφορική εταιρεία με σκοπό την καλύτερη και ταχύτερη παράδοση των προϊόντων, συνεργάζεται με την εταιρεία Clever Services, η οποία περιλαμβάνει επιλεγμένα καταστήματα clever point στην Ελλάδα με διευρυμένο ωράριο εξυπηρέτησης, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Για αγορές άνω των 30€ τα μεταφορικά κόστη είναι δωρεάν. Για αγορές κάτω των 30€ η επιβάρυνση για τα μεταφορικά είναι 2,50€. Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι διαθέσιμη με επιβάρυνση 1€. Για τα κάτωθι προϊόντα ισχύει επιπλέον επιβάρυνση μεταφορικών λόγω ογκομετρικού βάρους. Το τελικό κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται αυτόματα στο check out.

Συνθέσεις Δώρων «Καφεκοπτεία Λουμίδη»
Greek Coffee Kit Ελληνικού Καφέ | Μεγάλο 
Αυτόματη Καφετιέρα Ελληνικού BEKO

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ E-SHOP:

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και την επιβεβαίωση της πληρωμής, η παραγγελία θεωρείται ως "αποδεκτή" και θα λάβετε ένα e-mail “Επιβεβαίωση Παραγγελίας”.

Στην περίπτωση που δεν λάβετε το επιβεβαιωτικό e-mail της παραγγελίας, συνιστούμε να ελέγξετε εάν το e-mail έχει μπει στο φάκελο της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Αν τελικά δεν το έχετε λάβει συνιστούμε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας +30 210 3214426.

Το e-mail "Επιβεβαίωσης" και "Αποστολής" της παραγγελίας δεν αποτελεί νόμιμη απόδειξη. Το τελικό τιμολόγιο/απόδειξη περιλαμβάνεται στη συσκευασία της παραγγελίας σας.

Οι παραγγελίες παραλαμβάνονται από την συνεργαζόμενη εταιρεία courier κατάλληλα συσκευασμένες με σκοπό την διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων.

Οι ανωτέρω χρόνοι είναι ενδεικτικοί. Σε κάθε περίπτωση, κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την αποστολή των προϊόντων σας το συντομότερο δυνατόν. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην παράδοση της παραγγελίας που οφείλονται σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας όπως πχ. απεργίες, έντονα καιρικά φαινόμενα κτλ. ή σε περιπτώσεις που οφείλονται σε καθυστερήσεις της συνεργαζόμενης εταιρείας courier.

Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, θα πρέπει να ελέγχετε τα προϊόντα.

Οι συνεργαζόμενες εταιρείες δύναται να χρησιμοποιήσουν το τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δηλώσει με σκοπό την ενημέρωση της κατάστασης της παραγγελίας σας αλλά και για ερευνητικούς σκοπούς.

Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής online παραγγελίας από φυσικό κατάστημα ή με διαφορετικό τρόπο εκτός από την προεπιλεγμένη υπηρεσία courier.