Παραγωγή

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη διαθέτουν μια υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής καφέ, στην οποία εφαρμόζεται ένα πλήρως ανεπτυγμένο, κατάλληλα επικυρωμένο και επαληθευμένο Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας (Σ.Δ.Α.Τ.-F.S.M.S.), βασισμένο στις αρχές του H.A.C.C.P.. Το πεδίο εφαρμογής του συστήματος περιλαμβάνει όλα τα στάδια της επεξεργασίας του καφέ: τη φρύξη, την άλεση και την συσκευασία, λαμβάνοντας έτσι όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε τα προϊόντα που παράγει, συσκευάζει και διακινεί να είναι ασφαλή.

Παράλληλα, λειτουργεί και γραμμή παραγωγής αρωματικών καφέδων.Με πρωταρχικό στόχο την προστασία του περιβάλλοντος, φροντίζουμε να μην καταλήγουν τα υπολείμματα της παραγωγικής διαδικασίας στις χωματερές. Κάθε μήνα συγκεντρώνουμε το φλούδι που βγάζει ο ωμός καφές κατά τη φρύξη και το δωρίζουμε στις τοπικές Δημόσιες Αρχές για κομποστοποίηση. Αυτού του είδους η ανακύκλωση του βιοδιασπώμενου όγκου τον μετατρέπει σε καύσιμο για το τζάκι, pellet ή ακόμα και ζωοτροφή.

 

Παραγωγή καφέ

Πληροφορίες Μεταφορικών
Σχετικά με την αποστολή των προϊόντων σας ενημερώνουμε για τα εξής:

Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα λάβετε επιβεβαιωτικό μήνυμα (email) απο την εταιρία μας. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται καθημερινή μέχρι τις 13:30 επεξεργάζονται αυθημερόν, και οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη. Οι τυπικοί χρόνοι παράδοσης από την ημέρα επεξεργασίας είναι οι εξής:

Σημείωση: Προσωρινά, λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας της συνεργαζόμενης εταιρείας courier ενδέχεται οι χρόνοι παράδοσης να είναι μεγαλύτεροι. Θα λάβετε σχετική ενημέρωση με την αποστολη του δέματος σας.

Η παραγγελία σας αποστέλλεται με ασφάλεια με την συνεργαζόμενη με την εταιρία μας μεταφορική εταιρία.

Η εταιρία μας παραδίδει στη μεταφορική εταιρία τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει κατάλληλα συσκευασμένα.

Οι ανωτέρω χρόνοι είναι ενδεικτικοί. Σε κάθε περίπτωση θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την αποστολή των προϊόντων σας το γρηγορότερο.

Η εταιρία μας δεν φέρει ευθύνη για καθυστερήσεις που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητά μας ή για λόγους ανωτέρας βίας, όπως απεργίες, έντονα καιρικά φαινόμενα κλπ.

Κατά την παραλαβή των προϊόντων σας θα πρέπει να τα ελέγχετε.