Ασφάλεια Συναλλαγών


Η εταιρεία μας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και τις πιο σύγχρονες μεθόδους για να εξασφαλίσει τη μεγαλύτερη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία και τις ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Πιο συγκεκριμένα, η ασφάλεια του ηλεκτρονικού καταστήματός μας επιτυγχάνεται με τους εξής τρόπους:

  1. Αναγνώριση χρήστη. Ο κωδικός εισόδου και ο προσωπικός κωδικός ασφαλείας έχουν δημιουργηθεί από τον ίδιο το χρήστη, είναι μοναδικοί, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την είσοδό του στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και δεν τους γνωρίζει η εταιρεία. Ο κάθε χρήστης έχει τη δυνατότητα  να τους αλλάζει ανά πάσα στιγμή. 
  2. Χρήση πιστωτικής κάρτας. Όταν χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα πρέπει να συμπληρώνετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία (ονοματεπώνυμο κατόχου, αριθμός κάρτας, ημερομηνία λήξης, κωδικός ασφαλείας CVV). Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται από την εταιρεία μας, αλλά καταχωρούνται απευθείας σε ασφαλές περιβάλλον της συνεργαζόμενης εταιρείας.
Πληροφορίες Μεταφορικών

Σχετικά με την αποστολή των προϊόντων σας ενημερώνουμε για τα εξής:

Συνθέσεις Δώρων «Καφεκοπτεία Λουμίδη»
Greek Coffee Kit Ελληνικού Καφέ | Μεγάλο 
Αυτόματη Καφετιέρα Ελληνικού BEKO

Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας θα λάβετε επιβεβαιωτικό email. Οι παραγγελίες αποστέλλονται στην συνεργαζόμενη εταιρεία courier την επόμενη εργάσιμη και θα λάβετε νέο email επιβεβαίωσης. Οι τυπικοί χρόνοι παράδοσης από την ημέρα παραγγελίας είναι οι εξής:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για την περίοδο του lockdown λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας της συνεργαζόμενης εταιρείας courier οι χρόνοι παράδοσης προσαρμόζονται ως εξής:

Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής online παραγγελίας από φυσικό κατάστημα ή με διαφορετικό τρόπο εκτός από την προεπιλεγμένη υπηρεσία κούριερ.

Η παραγγελία σας αποστέλλεται με ασφάλεια με την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία Courier Center στα μεγάλα αστικά κέντρα και την εταιρεία Speedex στην επαρχία.

Η εταιρία μας παραδίδει στη μεταφορική εταιρία τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει κατάλληλα συσκευασμένα.

Οι ανωτέρω χρόνοι είναι ενδεικτικοί. Σε κάθε περίπτωση θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την αποστολή των προϊόντων σας το γρηγορότερο.

Η εταιρία μας δεν φέρει ευθύνη για καθυστερήσεις που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητά μας ή για λόγους ανωτέρας βίας, όπως απεργίες, έντονα καιρικά φαινόμενα κλπ.

Κατά την παραλαβή των προϊόντων σας θα πρέπει να τα ελέγχετε.