Ασφάλεια Συναλλαγών


Η εταιρεία μας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και τις πιο σύγχρονες μεθόδους για να εξασφαλίσει τη μεγαλύτερη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία και τις ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Πιο συγκεκριμένα, η ασφάλεια του ηλεκτρονικού καταστήματός μας επιτυγχάνεται με τους εξής τρόπους:

  1. Αναγνώριση χρήστη. Ο κωδικός εισόδου και ο προσωπικός κωδικός ασφαλείας έχουν δημιουργηθεί από τον ίδιο το χρήστη, είναι μοναδικοί, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την είσοδό του στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και δεν τους γνωρίζει η εταιρεία. Ο κάθε χρήστης έχει τη δυνατότητα  να τους αλλάζει ανά πάσα στιγμή. 
  2. Χρήση πιστωτικής κάρτας. Όταν χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα πρέπει να συμπληρώνετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία (ονοματεπώνυμο κατόχου, αριθμός κάρτας, ημερομηνία λήξης, κωδικός ασφαλείας CVV). Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται από την εταιρεία μας, αλλά καταχωρούνται απευθείας σε ασφαλές περιβάλλον της συνεργαζόμενης εταιρείας.
Πληροφορίες Μεταφορικών
Σχετικά με την αποστολή των προϊόντων σας ενημερώνουμε για τα εξής:

Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα λάβετε επιβεβαιωτικό μήνυμα (email) απο την εταιρία μας. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται καθημερινή μέχρι τις 13:30 επεξεργάζονται αυθημερόν, και οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη. Οι τυπικοί χρόνοι παράδοσης από την ημέρα επεξεργασίας είναι οι εξής:

Σημείωση: Προσωρινά, λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας της συνεργαζόμενης εταιρείας courier ενδέχεται οι χρόνοι παράδοσης να είναι μεγαλύτεροι. Θα λάβετε σχετική ενημέρωση με την αποστολη του δέματος σας.

Η παραγγελία σας αποστέλλεται με ασφάλεια με την συνεργαζόμενη με την εταιρία μας μεταφορική εταιρία.

Η εταιρία μας παραδίδει στη μεταφορική εταιρία τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει κατάλληλα συσκευασμένα.

Οι ανωτέρω χρόνοι είναι ενδεικτικοί. Σε κάθε περίπτωση θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την αποστολή των προϊόντων σας το γρηγορότερο.

Η εταιρία μας δεν φέρει ευθύνη για καθυστερήσεις που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητά μας ή για λόγους ανωτέρας βίας, όπως απεργίες, έντονα καιρικά φαινόμενα κλπ.

Κατά την παραλαβή των προϊόντων σας θα πρέπει να τα ελέγχετε.