Η εταιρεία

Η οικογενειακή επιχείρηση Καφεκοπτεία Λουμίδη, έχοντας ως σταθερές αξίες τον σεβασμό στο προϊόν και στον πελάτη, έχει καθιερωθεί ως η πιο επώνυμη επιχείρηση στο χώρο, με υψηλή αναγνωρισιμότητα και συναισθηματική αξία στην ιστορία του ελληνικού επιχειρείν.

Σήμερα, η δεύτερη και τρίτη γενιά, βασιζόμενοι στην εμπειρία σχεδόν 100 ετών, συνεχίζουμε μαζί την παράδοση της Οικογένειας Λουμίδη, και μοιραζόμαστε το μεράκι και τη γνώση μας με τους λάτρεις του καφέ και των παραδοσιακών προϊόντων σε όλη την Ελλάδα. Ταυτόχρονα με την ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων μας, δημιουργούμε γωνιές καφέ σε επιλεγμένα καταστήματα για όσους αναζητούν ποιοτικό, φρέσκο-αλεσμένο καφέ στο φούρνο, στο παντοπωλείο, στην κάβα ή στο σουπερμάρκετ της περιοχής τους. Αντίστοιχα, διατηρούμε και ένα γρήγορα αναπτυσσόμενο κανάλι χονδρικής, ενώ πρόσφατα ξεκινήσαμε να δραστηριοποιούμαστε και στην αγορά των Private Label καφέδων.

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη απευθύνονται σε πελάτες κάθε ηλικίας, με υψηλές απαιτήσεις ποιότητας και φρεσκάδας για τον καφέ, που απολαμβάνουν και αναζητούν ποιοτικά ελληνικά προϊόντα σε δίκαια τιμή. Στα Καφεκοπτεία Λουμίδη ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους καταναλωτές αυθεντικές εμπειρίες μέσα από τον κόσμο του καφέ, και να διαιωνίσουμε το «Ελληνικό Σπίτι του Καφέ» με σεβασμό στην παράδοση, αξίες και αρχές που διέπουν μια πραγματική και αναλλοίωτη Ελληνική Οικογενειακή Επιχείρηση από το 1920.