Η εταιρεία

Η οικογενειακή επιχείρηση Καφεκοπτεία Λουμίδη, έχοντας ως σταθερές αξίες τον σεβασμό στο προϊόν και στον πελάτη, έχει καθιερωθεί ως η πιο επώνυμη επιχείρηση στο χώρο, με υψηλή αναγνωρισιμότητα και συναισθηματική αξία στην ιστορία του ελληνικού επιχειρείν.

Σήμερα, η δεύτερη και τρίτη γενιά, βασιζόμενοι στην εμπειρία σχεδόν 100 ετών, συνεχίζουμε μαζί την παράδοση της Οικογένειας Λουμίδη, και μοιραζόμαστε το μεράκι και τη γνώση μας με τους λάτρεις του καφέ και των παραδοσιακών προϊόντων σε όλη την Ελλάδα. Ταυτόχρονα με την ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων μας, δημιουργούμε γωνιές καφέ σε επιλεγμένα καταστήματα για όσους αναζητούν ποιοτικό, φρέσκο-αλεσμένο καφέ στο φούρνο, στο παντοπωλείο, στην κάβα ή στο σουπερμάρκετ της περιοχής τους. Αντίστοιχα, διατηρούμε και ένα γρήγορα αναπτυσσόμενο κανάλι χονδρικής, ενώ πρόσφατα ξεκινήσαμε να δραστηριοποιούμαστε και στην αγορά των Private Label καφέδων.

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη απευθύνονται σε πελάτες κάθε ηλικίας, με υψηλές απαιτήσεις ποιότητας και φρεσκάδας για τον καφέ, που απολαμβάνουν και αναζητούν ποιοτικά ελληνικά προϊόντα σε δίκαια τιμή. Στα Καφεκοπτεία Λουμίδη ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους καταναλωτές αυθεντικές εμπειρίες μέσα από τον κόσμο του καφέ, και να διαιωνίσουμε το «Ελληνικό Σπίτι του Καφέ» με σεβασμό στην παράδοση, αξίες και αρχές που διέπουν μια πραγματική και αναλλοίωτη Ελληνική Οικογενειακή Επιχείρηση από το 1920.

 

Πληροφορίες Μεταφορικών
Σχετικά με την αποστολή των προϊόντων σας ενημερώνουμε για τα εξής:

Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα λάβετε επιβεβαιωτικό μήνυμα (email) απο την εταιρία μας. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται καθημερινή μέχρι τις 13:30 επεξεργάζονται αυθημερόν, και οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη. Οι τυπικοί χρόνοι παράδοσης από την ημέρα επεξεργασίας είναι οι εξής:

Σημείωση: Προσωρινά, λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας της συνεργαζόμενης εταιρείας courier ενδέχεται οι χρόνοι παράδοσης να είναι μεγαλύτεροι. Θα λάβετε σχετική ενημέρωση με την αποστολη του δέματος σας.

Η παραγγελία σας αποστέλλεται με ασφάλεια με την συνεργαζόμενη με την εταιρία μας μεταφορική εταιρία.

Η εταιρία μας παραδίδει στη μεταφορική εταιρία τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει κατάλληλα συσκευασμένα.

Οι ανωτέρω χρόνοι είναι ενδεικτικοί. Σε κάθε περίπτωση θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την αποστολή των προϊόντων σας το γρηγορότερο.

Η εταιρία μας δεν φέρει ευθύνη για καθυστερήσεις που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητά μας ή για λόγους ανωτέρας βίας, όπως απεργίες, έντονα καιρικά φαινόμενα κλπ.

Κατά την παραλαβή των προϊόντων σας θα πρέπει να τα ελέγχετε.