Τρόποι Πληρωμής


Οι τρόποι πληρωμής που διαθέτει η εταρία μας είναι οι κάτωθι:

  1. Χρήση πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας (Visa, Mastercard, Maestro, Diners, Discover) μέσα από το σύστημα πληρωμών της εταιρία Everypay*. Δεν υπάρχει η δυνατότητα δόσεων.
  2. Αντικαταβολή. Η πληρωμή γίνεται κατά την παράδοση της παραγγελίας σας στον υπάλληλο της εταιρίας courrier. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για αυτήν την υπηρεσία.
  3. Paypal. Μπορείτε να εξοφλήσετε εύκολα και με ασφάλεια την παραγγελία σας μέσω του συστήματος πληρωμών της Paypal.

*Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS), και υπόκειται σε περιοδικούς ελέγχους από εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρία. Όλες οι υπηρεσίες της Everypayγίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA, MasterCard, Diners & Discover. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή.