Χριστούγεννα στα Καφεκοπτεία Λουμίδη


Φέτος τα Χριστούγεννα, τα Καφεκοπτεία Λουμίδη σε καλούν να ανακαλύψεις τη γιορτή των αυθεντικών γεύσεων και να την απολαύσεις όπως ποτέ άλλοτε!

Μπορεί τα περσινά Χριστούγεννα να μην τα ζήσαμε όπως έπρεπε, φέτος όμως μας αξίζει να χαμογελάσουμε πλατιά και να απολαύσουμε κάθε στιγμή με τον πιο γλυκό τρόπο.

Θυμήσου, τότε που ήσουν παιδί και περίμενες πως και πως να έρθει ο Δεκέμβρης φέρνοντας μαζί του όλη τη μαγεία των γιορτών. Ήρθε λοιπόν η στιγμή να πιστέψεις και πάλι ότι ο Άγιος Βασίλης υπάρχει και ότι φέρνει δώρα σε όλους, όχι μόνο στα παιδιά, αλλά και στους μεγάλους, ακόμα κι αν συχνά ξεχνούν ότι τελικά τα παραμύθια είναι αυτά που μας γεμίζουν χαμόγελα!

Οι γλυκές γεύσεις των Χριστουγέννων έχουν... άλλη μαγεία!

Δεν είναι απλώς η ευχάριστη γεύση τους που μας γεμίζει χαμόγελα! Είναι και η σύνδεσή τους με το παρελθόν. Η μυρωδιά του κουραμπιέ και η γεύση του μελομακάρονου γίνονται το κλειδί που ανοίγει το κουτί με τις αναμνήσεις μας!

Στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου, μέχρι να μην χωράνε άλλα στολίδια και λαμπάκια, μέχρι η μαγεία των Χριστουγέννων και το γιορτινό κλίμα να καλύψουν όλο τον χώρο και να κατακλύσουν τη διάθεσή σου.

Άναψε το τζάκι, κρέμασε τις κάλτσες για να μπουν μέσα τα δώρα, φτιάξε τον αγαπημένο σου ζεστό καφέ των Καφεκοπτείων Λουμίδη, συνόδευσέ τον με τις χριστουγεννιάτικες λιχουδιές μας και ζήσε όλη τη μαγεία των Χριστουγέννων!

Κάλεσε του φίλους σου στο σπίτι για επιτραπέζια και καφέ, τσάι ή ζεστή σοκολάτα των Καφεκοπτείων Λουμίδη και απόλαυσε με τον καλύτερο τρόπο την ομορφότερη εποχή του χρόνου! Οργάνωσε οικογενειακές συγκεντρώσεις και θυμήσου να προσφέρεις στους αγαπημένους σου, ξεροτήγανα μπουκίτσες, το γνήσιο κρητικό "γλυκό της χαράς" που εδώ και καιρό γευόμαστε στα οικογενειακά μας τραπέζια!

Η γιορτή των Χριστουγέννων είναι αγάπη, και η αγάπη είναι γλυκά και σοκολάτες! Οι άνθρωποι άλλωστε, έρχονται πιο κοντά μεταξύ τους όταν μοιράζονται ωραία αρώματα, πλούσιες μυρωδιές ή μια απολαυστική σοκολατένια λιχουδιά!

Φέρε, λοιπόν τη μαγεία των Χριστουγέννων στο σπίτι σου με το σοκολατένιο γιορτινό ημερολόγιο. Η πιο γευστική αντίστροφη μέτρηση μέχρι τα Χριστούγεννα με εξαιρετικής ποιότητας σοκολάτα γάλακτος που θα ευχαριστήσει την οικογένεια και τους φίλους σου!

Όταν συναντιούνται η ασυναγώνιστη πολυτέλεια και η μοναδική, κρεμώδης, σοκολατένια γεύση της αυθεντικής βέλγικης σοκολάτας, το αποτέλεσμα είναι μια απολαυστική χριστουγεννιάτικη κασετίνα με πραλίνες. Δέκα ξεχωριστά σοκολατάκια με δέκα διαφορετικές φιγούρες, ένα για κάθε ξεχωριστή στιγμή των Χριστούγεννων!

Ανακάλυψε τις πιο απολαυστικές γιορτινές πραλίνες που θα συνοδεύσουν με τον πιο ευχάριστο και γιορτινό τρόπο την ημέρα σου! Η γλυκιά τους γεύση θα εκπλήξει μικρούς και μεγάλους. Ένα χριστουγεννιάτικο gift box με γεμιστές πραλίνες σε μοναδικά γιορτινά σχέδια για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Φέτος, κάνε πολλά δώρα στα αγαπημένα σου πρόσωπα και μοίρασε χαρά στην οικογένεια, στους συναδέλφους και στους φίλους σου με τις Συνθέσεις Δώρων των Καφεκοπτείων Λουμίδη.

Δώσε την πιο γλυκιά γεύση στα φετινά Χριστούγεννα, με χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, γιορτινά ροφήματα και ξεχωριστά δώρα συνδυασμένα με τα μοναδικά και αξεπέραστα χαρμάνια μας!

Η αληθινή μαγεία των γιορτών βρίσκεται παντού… Σε κάθε αυθεντική γεύση και άρωμα των Καφεκοπτείων Λουμίδη! Όταν την ανακαλύψεις κοίτα τ’ αστέρια και κάνε ευχές. Πολλές ευχές. Θυμήσου… Είναι Χριστούγεννα και οι ευχές πάντα πιάνουν.

H γιορτή των αυθεντικών γεύσεων είναι εδώ!


Εντός Αττικής

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στο Νομό Αττικής μέσω της εταιρείας Courier Center εντός 1-2 εργάσιμων ημερών. 

Εκτός Αττικής

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στην υπόλοιπη Ελλάδα μέσω της εταιρείας Courier Center εντός 3-6 εργάσιμων ημερών. H μεταφορική εταιρεία Courier Center, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των παραδόσεων εκτός Αττικής, συνεργάζεται με την εταιρεία Speedex.

Αν η παραγγελία σας αδυνατεί να παραδοθεί με επιτυχία στη διεύθυνση που δηλώσατε, η μεταφορική εταιρεία με σκοπό την καλύτερη και ταχύτερη παράδοση των προϊόντων, συνεργάζεται με την εταιρεία Clever Services, η οποία περιλαμβάνει επιλεγμένα καταστήματα clever point στην Ελλάδα με διευρυμένο ωράριο εξυπηρέτησης, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Για αγορές άνω των 30€ τα μεταφορικά κόστη είναι δωρεάν. Για αγορές κάτω των 30€ η επιβάρυνση για τα μεταφορικά είναι 2,50€. Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι διαθέσιμη με επιβάρυνση 1€. Για τα κάτωθι προϊόντα ισχύει επιπλέον επιβάρυνση μεταφορικών λόγω ογκομετρικού βάρους. Το τελικό κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται αυτόματα στο check out.

Συνθέσεις Δώρων «Καφεκοπτεία Λουμίδη»
Greek Coffee Kit Ελληνικού Καφέ | Μεγάλο 
Αυτόματη Καφετιέρα Ελληνικού BEKO

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ E-SHOP:

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και την επιβεβαίωση της πληρωμής, η παραγγελία θεωρείται ως "αποδεκτή" και θα λάβετε ένα e-mail “Επιβεβαίωση Παραγγελίας”.

Στην περίπτωση που δεν λάβετε το επιβεβαιωτικό e-mail της παραγγελίας, συνιστούμε να ελέγξετε εάν το e-mail έχει μπει στο φάκελο της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Αν τελικά δεν το έχετε λάβει συνιστούμε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας +30 210 3214426.

Το e-mail "Επιβεβαίωσης" και "Αποστολής" της παραγγελίας δεν αποτελεί νόμιμη απόδειξη. Το τελικό τιμολόγιο/απόδειξη περιλαμβάνεται στη συσκευασία της παραγγελίας σας.

Οι παραγγελίες παραλαμβάνονται από την συνεργαζόμενη εταιρεία courier κατάλληλα συσκευασμένες με σκοπό την διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων.

Οι ανωτέρω χρόνοι είναι ενδεικτικοί. Σε κάθε περίπτωση, κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την αποστολή των προϊόντων σας το συντομότερο δυνατόν. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην παράδοση της παραγγελίας που οφείλονται σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας όπως πχ. απεργίες, έντονα καιρικά φαινόμενα κτλ. ή σε περιπτώσεις που οφείλονται σε καθυστερήσεις της συνεργαζόμενης εταιρείας courier.

Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, θα πρέπει να ελέγχετε τα προϊόντα.

Οι συνεργαζόμενες εταιρείες δύναται να χρησιμοποιήσουν το τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δηλώσει με σκοπό την ενημέρωση της κατάστασης της παραγγελίας σας αλλά και για ερευνητικούς σκοπούς.

Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής online παραγγελίας από φυσικό κατάστημα ή με διαφορετικό τρόπο εκτός από την προεπιλεγμένη υπηρεσία courier.