Χριστούγεννα παρέα με τον αγαπημένο ελληνικό καφέ των Καφεκοπτείων Λουμίδη


Τα Χριστούγεννα είναι αυτή η περίοδος του χρόνου που η ζωή μας φοράει πολύχρωμα λαμπάκια και στολίζεται με γιορτινές γιρλάντες. Όλα τα άσχημα σβήνουν πίσω από ένα παραμυθένιο φως, αφήνοντας τη μαγεία να δημιουργήσει στιγμές χαράς, αγάπης, καλοσύνης, ανθρωπιάς και αλληλεγγύης!

Όλη η μαγεία των Χριστουγέννων βρίσκεται στον μοναδικό τρόπο με τον οποίο, την περίοδο αυτή, διαφορετικοί άνθρωποι, ήθη, έθιμα, παραδόσεις, ιδέες και συναισθήματα αναμειγνύονται, σαν ένα καλό χαρμάνι ελληνικού καφέ των Καφεκοπτείων Λουμίδη!

Παρά το γεγονός ότι τα φετινά Χριστούγεννα θα τα γιορτάσουμε λίγο διαφορετικά από τις υπόλοιπες χρονιές, αυτό δεν σημαίνει ότι θα ξεχάσουμε τη μαγεία τους!

Ένα τζάκι, ένα φλιτζάνι ελληνικού καφέ και μερικά αγαπημένα πρόσωπα! Μπορείς να φανταστείς αυτήν την εικόνα;

Οι πιο όμορφες στιγμές της ζωής κρύβονται στην απλότητα! Μπορεί στους περισσότερους να φαντάζει πολύπλοκη η ευτυχία, όμως είναι μέσα μας, δίπλα μας. Δε χρειάζεσαι λοιπόν απαραίτητα ένα ταξίδι ή ένα ακριβό εστιατόριο! Αρκούν πολύ λιγότερα για να απολαύσεις τη στιγμή.

Μια ζεστή ατμόσφαιρα, ένα ατελείωτο φλιτζάνι ελληνικού καφέ των Καφεκοπτείων Λουμίδη και μερικοί από τους αγαπημένους μας να μας συντροφεύουν! Ζήσε λοιπόν, απλές στιγμές σαν και αυτή! Στιγμές που δεν εξαρτώνται από ιδιαίτερες συνθήκες, που απαιτούν μονάχα καλή διάθεση. Φυσικά χρειάζεται να συνειδητοποιήσουμε πως πραγματικά πολύτιμες είναι οι στιγμές που μας γεμίζουν χαμόγελα! 

Δημιούργησε αναμνήσεις και εικόνες που όταν θα τις θυμάσαι θα χαμογελάς ! Δώσε γεύση από αυθεντικό καφέ σε αυτές τις στιγμές συνοδεύοντάς τες με ένα φλιτζάνι φρεσκοκομμένου ελληνικού των Καφεκοπτείων Λουμίδη. Βάλε -σαν άλλος καλλιτέχνης-, την προσωπική σου πινελιά σε αυτές τις εικόνες!

Λίγα ξύλα στη φωτιά, τα αγαπημένα σου πρόσωπα και ένα φλιτζάνι ελληνικού καφέ, φτιαγμένο με μεράκι και αγάπη! Τώρα τα έχεις όλα! Γεύονται τα μάτια σου , ο ουρανίσκος και η καρδιά σου . Γι’ αυτές τις στιγμές, χρειάζεσαι έναν μοναδικό αυθεντικό καφέ, όχι απλώς μια ωραία ποικιλία. Έναν ξεχωριστό, ποιοτικό καφέ από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη, που θα σε μεταφέρει μέσα σ’ ένα αξέχαστο ταξίδι, στη γεύση και στην κουλτούρα της προέλευσής του. Σ’ ένα ταξίδι που θα μετατρέψει τις στιγμές σε αξέχαστες εμπειρίες.

Στον ελληνικό καφέ πρώτα λατρεύει κανείς τη μυρωδιά του και μετά τη γεύση του! Αυτή τη μυρωδιά επιδιώκουμε να ανακαλούμε. Αυτή θέλουμε κυρίαρχη, και αυτή είναι που παρασύρει το μυαλό να ανακαλέσει ένα ξεχωριστό συναίσθημα, μια ανάμνηση . 

Ένας φρεσκοκομμένος ελληνικός καφές περιποιημένος και σερβιρισμένος όπως είθισται, λίγοι αυθεντικοί άνθρωποι, μερικά αληθινά χαμόγελα κι ένα ειλικρινές ενδιαφέρον. Λίγη παράδοση και πολλή αγάπη, αυτή είναι η ομορφιά των Χριστουγέννων!

Κάνε μια επίσκεψη στο loumidis e-shop, περιηγήσου ανάμεσα σε δεκάδες εκλεκτές ποικιλίες και αμέτρητα αυθεντικά χαρμάνια ελληνικού καφέ, επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει και απόλαυσε στο φλιτζάνι σου έναν ελληνικό καφέ γεμάτο από αρώματα και παραδοσιακό καϊμάκι. Δώσε στα δικά σου Χριστούγεννα άρωμα και γεύση ελληνικού καφέ!


Πληροφορίες Μεταφορικών

Σχετικά με την αποστολή των προϊόντων σας ενημερώνουμε για τα εξής:

Συνθέσεις Δώρων «Καφεκοπτεία Λουμίδη»
Greek Coffee Kit Ελληνικού Καφέ | Μεγάλο 
Αυτόματη Καφετιέρα Ελληνικού BEKO

Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας θα λάβετε επιβεβαιωτικό email. Οι παραγγελίες αποστέλλονται στην συνεργαζόμενη εταιρεία courier την επόμενη εργάσιμη και θα λάβετε νέο email επιβεβαίωσης. Οι τυπικοί χρόνοι παράδοσης από την ημέρα παραγγελίας είναι οι εξής:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για την περίοδο του lockdown λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας της συνεργαζόμενης εταιρείας courier οι χρόνοι παράδοσης προσαρμόζονται ως εξής:

Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής online παραγγελίας από φυσικό κατάστημα ή με διαφορετικό τρόπο εκτός από την προεπιλεγμένη υπηρεσία κούριερ.

Η παραγγελία σας αποστέλλεται με ασφάλεια με την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία Courier Center στα μεγάλα αστικά κέντρα και την εταιρεία Speedex στην επαρχία.

Η εταιρία μας παραδίδει στη μεταφορική εταιρία τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει κατάλληλα συσκευασμένα.

Οι ανωτέρω χρόνοι είναι ενδεικτικοί. Σε κάθε περίπτωση θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την αποστολή των προϊόντων σας το γρηγορότερο.

Η εταιρία μας δεν φέρει ευθύνη για καθυστερήσεις που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητά μας ή για λόγους ανωτέρας βίας, όπως απεργίες, έντονα καιρικά φαινόμενα κλπ.

Κατά την παραλαβή των προϊόντων σας θα πρέπει να τα ελέγχετε.