Treat Love! Ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου στο www.kl.gr


Treat Love!

Στα Καφεκοπτεία Λουμίδη μετράμε αντίστροφα για την πιο απολαυστική και άκρως “ερωτεύσιμη” ημέρα του χρόνου και σου προτείνουμε να πεις «Σ’ αγαπώ» με τον πιο γλυκό τρόπο!

Γιόρτασε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, την ημέρα της αγάπης με όλη σου την καρδιά, προσφέροντας στο άλλο σου μισό τα πιο λαχταριστά δώρα! Γιατί η αγάπη πρέπει να εκφράζεται… να μοιράζεται… και να χαρίζεται…

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, δεν χρειάζεται πολυτελή δώρα και μεγάλες προετοιμασίες. Μια απλή κίνηση, ένα… γλυκό δώρο στο αγαπημένο σου πρόσωπο αρκεί, για να του υπενθυμίσεις πόσο σημαντικός/ή είναι στη ζωή σου!

Η αγάπη άλλωστε κρύβεται στα απλά πράγματα…

Τι πιο ρομαντικό για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου από ένα πρωινό ξύπνημα, πλάι στο τζάκι, συντροφιά με τον αγαπημένο σου ελληνικό καφέ! Και επειδή η απόλαυση του ελληνικού καφέ, δεν περιορίζεται σε ένα μικρό φλιτζάνι, η οικογένεια Λουμίδη σχεδίασε τον Ελληνικό χαρμάνι Διπλό, με γεμάτη γεύση και πλούσιο καϊμάκι.

Ερωτεύσου με τις πιο νόστιμες, λαχταριστές και σοκολατένιες προτάσεις μας! Μοναδικές γεύσεις που θα προσφέρουν ξεχωριστές στιγμές απόλαυσης. Άλλωστε αν δεν “αμαρτήσετε” την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου παρέα με το αγαπημένο σας πρόσωπο πότε θα το κάνετε;

Κασετίνα με Τρουφάκια Ruby

Μία γεύση που σίγουρα δεν έχεις δοκιμάσει! Η σοκολάτα ruby έχει χαρακτηριστικά πιο φρουτένια γεύση, είναι λιγότερο γλυκιά και περισσότερο ξινή, με νότες από raspberry και λεμόνι. Τα τρουφάκια με ruby σοκολάτα είναι μία νέα άφιξη και σηματοδοτεί τη ροζ εποχή της σοκολάτας!

Gift Box "I Love You"

Κάθε στιγμή είναι μία ευκαιρία για να εκφράσεις την αγάπη σου! Ένα gift box με μήνυμα αγάπης, που περιέχει 10 απολαυστικές καρδούλες με γέμιση πραλίνας και φουντούκι, είναι το ιδανικό δώρο για το αγαπημένο σου πρόσωπο! Χάρισέ του το gift box με μήνυμα "I Love You" και σίγουρα θα εκτιμήσει τη γλυκιά σκέψη σου!

Gift Box με Βέλγικες Πραλίνες

Απολαυστικές σοκολατένιες "μπουκίτσες" σε διάφορες λαχταριστές γεύσεις και σχήματα, με βελούδινη υφή, σε μία πολυτελή κασετίνα! Η κασετίνα περιλαμβάνει 20 βέλγικες πραλίνες για να τις μοιραστείς και για να απολαύσεις ένα ρομαντικό απόγευμα παρέα με τον αγαπημένο σου καφέ ή ένα απολαυστικό ρόφημα των Καφεκοπτείων Λουμίδη.

Gift Box σε σχήμα Καρδιάς με Τυλιχτά Σοκολατάκια

Δείξε την αγάπη σου, προσφέροντας στο αγαπημένο σου πρόσωπο μια μεγάλη καρδιά! Το μεταλλικό gift box σε σχήμα καρδιάς, περιέχει 9 απολαυστικές επιλογές από πραλίνες με κρεμώδες γάλα, φουντούκι και γέμιση μαύρης σοκολάτας!

Εάν θέλεις να γλυκάνεις και να ξετρελάνεις τον Βαλεντίνο σου πρόσφερέ του ένα από τα γλειφιτζούρια των Καφεκοπτείων Λουμίδη. Μοίρασε απλόχερα αγάπη και δείξε στο αγαπημένο σου πρόσωπο πόσο νοιάζεσαι, με τον πιο γλυκό τρόπο! Φτιάξε την ημέρα σε αυτούς που αγαπάς, χαρίζοντάς τους ένα απολαυστικό Γλειφιτζούρι Σοκολάτας Καρδούλα με Αρκουδάκι ή Γλειφιτζούρι Σοκολάτας Αρκουδάκι με Καρδούλα!

Το απολαυστικό Γλειφιτζούρι Marshmallow Cupcake με τη μοναδική του γεύση, είναι η καλύτερη έκπληξη για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Μήπως όμως, προτιμάς κάτι σοκολατένιο; Το Σοκολατένιο Γλειφιτζούρι Καρδιά, σίγουρα θα μοιράσει πολλά χαμόγελα σε όσους αγαπούν τη σοκολάτα!

Ένα υπέροχο ζεστό ρόφημα για να εντυπωσιάσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια κούπα ζεστή σοκολάτα των Καφεκοπτείων Λουμίδη. Η πλούσια γεύση, η βελούδινη υφή και το ακαταμάχητο άρωμα αφυπνίζουν τις αισθήσεις! 

Επίλεξε ανάμεσα στις νέες γεύσεις, αυτή που σου ταιριάζει! Εκλεπτυσμένο ρόφημα σοκολάτας με άρωμα Καραμέλα – Αλάτι Ιμαλαΐων ή ρόφημα σοκολάτας με άρωμα Φουντούκι για πλούσια γεύση και δυνατό άρωμα!

Για τους λάτρεις της υγιεινής απόλαυσης, ρόφημα σοκολάτας με Stevia και ρόφημα σοκολάτας Bitter. Τέλος, για όσους αγαπάνε τις κλασικές γεύσεις, Σοκολάτα Ρόφημα με την υπογραφή των Καφεκοπτείων Λουμίδη, για ένα απολαυστικό ρόφημα σοκολάτας.

Και φέτος τα Καφεκοπτεία Λουμίδη έχουν ετοιμάσει τις πιο απολαυστικές προτάσεις για την πιο αγαπησιάρικη ημέρα του χρόνου. Επισκέψου το www.kl.gr και βρες τα πιο… γλυκά δώρα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Χαρούμενη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σε όλους!


Εντός Αττικής

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στο Νομό Αττικής μέσω της εταιρείας Courier Center εντός 1-2 εργάσιμων ημερών. 

Εκτός Αττικής

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στην υπόλοιπη Ελλάδα μέσω της εταιρείας Courier Center εντός 3-6 εργάσιμων ημερών. H μεταφορική εταιρεία Courier Center, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των παραδόσεων εκτός Αττικής, συνεργάζεται με την εταιρεία Speedex.

Αν η παραγγελία σας αδυνατεί να παραδοθεί με επιτυχία στη διεύθυνση που δηλώσατε, η μεταφορική εταιρεία με σκοπό την καλύτερη και ταχύτερη παράδοση των προϊόντων, συνεργάζεται με την εταιρεία Clever Services, η οποία περιλαμβάνει επιλεγμένα καταστήματα clever point στην Ελλάδα με διευρυμένο ωράριο εξυπηρέτησης, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Για αγορές άνω των 30€ τα μεταφορικά κόστη είναι δωρεάν. Για αγορές κάτω των 30€ η επιβάρυνση για τα μεταφορικά είναι 2,50€. Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι διαθέσιμη με επιβάρυνση 1€. Για τα κάτωθι προϊόντα ισχύει επιπλέον επιβάρυνση μεταφορικών λόγω ογκομετρικού βάρους. Το τελικό κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται αυτόματα στο check out.

Συνθέσεις Δώρων «Καφεκοπτεία Λουμίδη»
Greek Coffee Kit Ελληνικού Καφέ | Μεγάλο 
Αυτόματη Καφετιέρα Ελληνικού BEKO

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ E-SHOP:

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και την επιβεβαίωση της πληρωμής, η παραγγελία θεωρείται ως "αποδεκτή" και θα λάβετε ένα e-mail “Επιβεβαίωση Παραγγελίας”.

Στην περίπτωση που δεν λάβετε το επιβεβαιωτικό e-mail της παραγγελίας, συνιστούμε να ελέγξετε εάν το e-mail έχει μπει στο φάκελο της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Αν τελικά δεν το έχετε λάβει συνιστούμε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας +30 210 3214426.

Το e-mail "Επιβεβαίωσης" και "Αποστολής" της παραγγελίας δεν αποτελεί νόμιμη απόδειξη. Το τελικό τιμολόγιο/απόδειξη περιλαμβάνεται στη συσκευασία της παραγγελίας σας.

Οι παραγγελίες παραλαμβάνονται από την συνεργαζόμενη εταιρεία courier κατάλληλα συσκευασμένες με σκοπό την διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων.

Οι ανωτέρω χρόνοι είναι ενδεικτικοί. Σε κάθε περίπτωση, κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την αποστολή των προϊόντων σας το συντομότερο δυνατόν. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην παράδοση της παραγγελίας που οφείλονται σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας όπως πχ. απεργίες, έντονα καιρικά φαινόμενα κτλ. ή σε περιπτώσεις που οφείλονται σε καθυστερήσεις της συνεργαζόμενης εταιρείας courier.

Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, θα πρέπει να ελέγχετε τα προϊόντα.

Οι συνεργαζόμενες εταιρείες δύναται να χρησιμοποιήσουν το τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δηλώσει με σκοπό την ενημέρωση της κατάστασης της παραγγελίας σας αλλά και για ερευνητικούς σκοπούς.

Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής online παραγγελίας από φυσικό κατάστημα ή με διαφορετικό τρόπο εκτός από την προεπιλεγμένη υπηρεσία courier.