Τα πιο λαχταριστά χριστουγεννιάτικα δώρα


Τα Χριστούγεννα σημαίνουν αγάπη, χαρά, χαμόγελα και δώρα! Δώρα ξεχωριστά, μαγικά, λαχταριστά! Δώρα με τα οποία εκφράζουμε τα πιο δυνατά μας συναισθήματα σε σπάνιους ανθρώπους. 

Γι΄ αυτό και αξίζει να προσέχουμε ιδιαίτερα τα δώρα που θα χαρίσουμε φέτος στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Κάθε ένα πρέπει να είναι μοναδικό και ξεχωριστό και να εκφράζει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα και τη μοναδική προσωπικότητα των αγαπημένων μας προσώπων.

Μοιραστείτε στιγμές ευτυχίας, αγάπης και νοστιμιάς με τους αγαπημένους σας!

 

Ένα κουτί με σοκολατάκια, χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, γλυκίσματα, αρωματικούς καφέδες και απολαυστικά ροφήματα, θα γεμίσει χαμόγελα τα αγαπημένα σου πρόσωπα! Μοναδικά δώρα για μοναδικούς ανθρώπους. 

Δεν έχει καμία σημασία αν το δώρο βρίσκεται σε μικρό ή μεγάλο κουτί : σημασία έχει η πρόθεση και τα συναισθήματα που το συνοδεύουν. Όση αξία κι αν έχει το ίδιο το δώρο, πολύ μεγαλύτερη αξία έχει η αγάπη που χωράει μέσα σε αυτό.

Τα δώρα συμβολίζουν κάτι περισσότερο από μια ευγενική κίνηση, γιατί φανερώνουν κι αντικατοπτρίζουν αυτό που αισθανόμαστε.

Ένα δώρο συμβολίζει τα όμορφα συναισθήματα που νιώθουμε για κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο, και η προσφορά του αποτελεί μερικές φορές το δικό μας τρόπο για να τα εκφράσουμε. Ο σκοπός όμως, είναι ένας, να κάνουμε χαρούμενο τον παραλήπτη του και να δούμε την ικανοποίηση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του. Άλλωστε, όλα τα δώρα ξεκινούν απ’ την ανάγκη μας να δώσουμε στους άλλους, χωρίς να περιμένουμε κάποιο αντάλλαγμα. Κάνουμε δώρα γιατί το θέλουμε κι αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη αγάπης!

Πέρα, όμως, από τα δώρα που προσφέρουμε εμείς στους άλλους, είναι και εκείνα τα δώρα που ξεχνάμε κάποιες φορές να κάνουμε στον ίδιο μας τον εαυτό. Κάνε λοιπόν, ένα δώρο σε σένα και τους γύρω σου, ξεκινώντας από σήμερα! Το μόνο που χρειάζεται να διαθέσεις , είναι γνήσιο ενδιαφέρον, ζεστασιά και πολλή αγάπη.

Στο loumidis e-shop θα βρεις μοναδικές συνθέσεις δώρων! Δώρα που μεταφέρουν την πείρα και την ιστορία 100 χρόνων! Δώρα νοσταλγικά αλλά και σύγχρονα, προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις και τις επιθυμίες του σήμερα. Δώρα που θα μαγέψουν και θα μείνουν αξέχαστα σε όλους!

Επίλεξε ανάμεσα σε πολλές μοναδικές προτάσεις, δώρα για τους αγαπημένους σου . Χάρισέ τους αμέτρητες στιγμές χαράς, απόλαυσης και γέμισέ τους χαμόγελα!

Μοίρασε αυθεντικές γεύσεις, μοναδικά αρώματα και λαχταριστές εκπλήξεις! Και μην ξεχνάς , ότι το μεγαλύτερο δώρο είναι η χαρά της προσφοράς , που θα σε γεμίσει με μοναδικά, δυνατά συναισθήματα και την περίοδο των Χριστουγέννων.


Πληροφορίες Μεταφορικών

Σχετικά με την αποστολή των προϊόντων σας ενημερώνουμε για τα εξής:

Συνθέσεις Δώρων «Καφεκοπτεία Λουμίδη»
Greek Coffee Kit Ελληνικού Καφέ | Μεγάλο 
Αυτόματη Καφετιέρα Ελληνικού BEKO

Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας θα λάβετε επιβεβαιωτικό email. Οι παραγγελίες αποστέλλονται στην συνεργαζόμενη εταιρεία courier την επόμενη εργάσιμη και θα λάβετε νέο email επιβεβαίωσης. Οι τυπικοί χρόνοι παράδοσης από την ημέρα παραγγελίας είναι οι εξής:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για την περίοδο του lockdown λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας της συνεργαζόμενης εταιρείας courier οι χρόνοι παράδοσης προσαρμόζονται ως εξής:

Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής online παραγγελίας από φυσικό κατάστημα ή με διαφορετικό τρόπο εκτός από την προεπιλεγμένη υπηρεσία κούριερ.

Η παραγγελία σας αποστέλλεται με ασφάλεια με την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία Courier Center στα μεγάλα αστικά κέντρα και την εταιρεία Speedex στην επαρχία.

Η εταιρία μας παραδίδει στη μεταφορική εταιρία τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει κατάλληλα συσκευασμένα.

Οι ανωτέρω χρόνοι είναι ενδεικτικοί. Σε κάθε περίπτωση θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την αποστολή των προϊόντων σας το γρηγορότερο.

Η εταιρία μας δεν φέρει ευθύνη για καθυστερήσεις που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητά μας ή για λόγους ανωτέρας βίας, όπως απεργίες, έντονα καιρικά φαινόμενα κλπ.

Κατά την παραλαβή των προϊόντων σας θα πρέπει να τα ελέγχετε.