Τα οφέλη μιας κούπας λαχταριστής ζεστής σοκολάτας


Σοκολάτα… Λευκή, μαύρη, γάλακτος, σε κομματάκια, σε ζεστό ρόφημα

Τόσο λαχταριστή και γλυκιά που κανείς δεν μπορεί να της αντισταθεί. Η σοκολάτα σε οποιαδήποτε μορφή της, είναι ένας μικρός γευστικός θησαυρός, που μπορεί να μας προσφέρει έστω και για μια στιγμή μια μοναδική γευστική απόλαυση! Ο κόσμος της σοκολάτας δεν περιγράφεται με λόγια. Όπως δεν περιγράφεται με λόγια η απόλαυση και η ευεξία που χαρίζει, σε μικρούς και μεγάλους!

Πολλές ευεργετικές ιδιότητες έχουν αποδοθεί σε αυτόν τον γλυκό πειρασμό. Είναι αγχολυτική, τονωτική, δίνει ενέργεια και δημιουργεί ένα αίσθημα ευφορίας! Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν την τάση να θεωρούν τη σοκολάτα θεραπευτική, όταν αισθάνονται κακοδιάθετοι, κουρασμένοι ή λυπημένοι.

Πρόκειται λοιπόν για ένα “τέχνασμα”, ή πραγματικά η σοκολάτα μπορεί να μας δώσει αυτό που χρειαζόμαστε για να αισθανθούμε καλύτερα;

Η απάντηση κρύβεται στην αυξημένη περιεκτικότητά της σε βιταμίνες, μέταλλα, φυτικές ίνες, αντιοξειδωτικά και τρυπτοφάνη! Η τρυπτοφάνη, είναι ένα αμινοξύ που αυξάνει την παραγωγή σεροτονίνης. Πρόκειται για έναν νευροδιαβιβαστή, ο οποίος στέλνει ένα σήμα που προκαλεί την ευτυχία στο νευρικό σύστημα! Αυτός είναι και ο λόγος που η σοκολάτα μας δημιουργεί ένα αίσθημα ευφορίας μειώνοντας ταυτόχρονα το άγχος!

Η κατανάλωση σοκολάτας μπορεί να έχει ακόμα και τα ακόλουθα οφέλη:

  • μείωση στα επίπεδα χοληστερόλης
  • πρόληψη στην γνωστική παρακμή
  • μείωση στον κίνδυνο καρδιαγγειακών προβλημάτων

Μια κούπα ζεστή σοκολάτα αποτελεί όχι μόνο γευστική επιλογή για τις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα, αλλά και εξαιρετικό φυσικό τονωτικό για τον οργανισμό.

Εσύ ξέρεις πως να φτιάξεις την καλύτερη και την πιο γευστική σοκολάτα που έχεις πιει ποτέ;

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ρίξεις στην κούπα σου με το ζεστό γάλα ή νερό, μια με δυο κουταλιές της σούπας από το ρόφημα σοκολάτας, των Καφεκοπτείων Λουμίδη και έτοιμη!

Μυρωδάτη, ζεστή, πεντανόστιμη! Ότι πρέπει για να σου ανεβάσει τη διάθεση και να σε ζεστάνει μια κρύα μέρα, μέσα μόλις σε λίγα λεπτά! Όσο περισσότερο μείγμα χρησιμοποιήσεις τόσο πιο πηχτό θα είναι το ρόφημά σου.

Η βελούδινη και αρωματική υφή της, η μεστή και γλυκιά γεύση της θα σου προσφέρουν μοναδικές στιγμές απόλαυσης μέσα στην διάρκεια της μέρας! Το ρόφημα αυτό γίνεται ιδανική συντροφιά και η πιο γλυκιά παρέα, για τις δικές σου μοναδικές στιγμές χαλάρωσης!

Για να δώσεις μάλιστα στις στιγμές αυτές μεγαλύτερη γλύκα, ή ακόμα και για να χαρίσεις στον εαυτό σου και στα αγαπημένα σου πρόσωπα στιγμές απόλαυσης, τα Καφεκοπτεία Λουμίδη είναι εδώ και σου προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία με εξαιρετικά ροφήματα σοκολάτας με πλούσια γεύση και εξαιρετικό άρωμα!

Οι λαχταριστές γεύσεις των ροφημάτων σοκολάτας καλύπτουν κάθε επιθυμία και δημιουργούν την απόλυτη γευστική συντροφιά για το σπίτι ή το γραφείο. Ακόμα και εάν είσαι λάτρης της κλασικής γεύσης σοκολάτας, σίγουρα θα αναθεωρήσεις μόλις δοκιμάσεις τους μοναδικούς συνδυασμούς μας που θα εμπλουτίσουν τη σοκολατένια απόλαυση! Φράουλα, φουντούκι, πορτοκάλι, μπανάνα, καραμέλα, τζίντζερ και κανέλα, λευκή σοκολάτα είναι μόνο μερικές από τις επιλογές, που έρχονται για να σου προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης στην κούπα σου.

Και αν θέλεις να γνωρίσεις τον συναρπαστικό και ευεργετικό κόσμο της σοκολάτας, το loumidis e-shop, είναι εδώ και τον φέρνει στην κούπα σου μόνο με ένα κλικ!


Εντός Αττικής

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στο Νομό Αττικής μέσω της εταιρείας Courier Center εντός 1-2 εργάσιμων ημερών. 

Εκτός Αττικής

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στην υπόλοιπη Ελλάδα μέσω της εταιρείας Courier Center εντός 3-6 εργάσιμων ημερών. H μεταφορική εταιρεία Courier Center, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των παραδόσεων εκτός Αττικής, συνεργάζεται με την εταιρεία Speedex.

Αν η παραγγελία σας αδυνατεί να παραδοθεί με επιτυχία στη διεύθυνση που δηλώσατε, η μεταφορική εταιρεία με σκοπό την καλύτερη και ταχύτερη παράδοση των προϊόντων, συνεργάζεται με την εταιρεία Clever Services, η οποία περιλαμβάνει επιλεγμένα καταστήματα clever point στην Ελλάδα με διευρυμένο ωράριο εξυπηρέτησης, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Για αγορές άνω των 30€ τα μεταφορικά κόστη είναι δωρεάν. Για αγορές κάτω των 30€ η επιβάρυνση για τα μεταφορικά είναι 2,50€. Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι διαθέσιμη με επιβάρυνση 1€. Για τα κάτωθι προϊόντα ισχύει επιπλέον επιβάρυνση μεταφορικών λόγω ογκομετρικού βάρους. Το τελικό κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται αυτόματα στο check out.

Συνθέσεις Δώρων «Καφεκοπτεία Λουμίδη»
Greek Coffee Kit Ελληνικού Καφέ | Μεγάλο 
Αυτόματη Καφετιέρα Ελληνικού BEKO

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ E-SHOP:

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και την επιβεβαίωση της πληρωμής, η παραγγελία θεωρείται ως "αποδεκτή" και θα λάβετε ένα e-mail “Επιβεβαίωση Παραγγελίας”.

Στην περίπτωση που δεν λάβετε το επιβεβαιωτικό e-mail της παραγγελίας, συνιστούμε να ελέγξετε εάν το e-mail έχει μπει στο φάκελο της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Αν τελικά δεν το έχετε λάβει συνιστούμε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας +30 210 3214426.

Το e-mail "Επιβεβαίωσης" και "Αποστολής" της παραγγελίας δεν αποτελεί νόμιμη απόδειξη. Το τελικό τιμολόγιο/απόδειξη περιλαμβάνεται στη συσκευασία της παραγγελίας σας.

Οι παραγγελίες παραλαμβάνονται από την συνεργαζόμενη εταιρεία courier κατάλληλα συσκευασμένες με σκοπό την διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων.

Οι ανωτέρω χρόνοι είναι ενδεικτικοί. Σε κάθε περίπτωση, κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την αποστολή των προϊόντων σας το συντομότερο δυνατόν. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην παράδοση της παραγγελίας που οφείλονται σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας όπως πχ. απεργίες, έντονα καιρικά φαινόμενα κτλ. ή σε περιπτώσεις που οφείλονται σε καθυστερήσεις της συνεργαζόμενης εταιρείας courier.

Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, θα πρέπει να ελέγχετε τα προϊόντα.

Οι συνεργαζόμενες εταιρείες δύναται να χρησιμοποιήσουν το τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δηλώσει με σκοπό την ενημέρωση της κατάστασης της παραγγελίας σας αλλά και για ερευνητικούς σκοπούς.

Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής online παραγγελίας από φυσικό κατάστημα ή με διαφορετικό τρόπο εκτός από την προεπιλεγμένη υπηρεσία courier.