Sweet September


Αποχαιρετίσαμε γλυκά το καλοκαίρι, τις δροσερές βουτιές και τις βόλτες στα σοκάκια των νησιών κι επιστρέφουμε με ζωηρή κι ανανεωμένη διάθεση στην καθημερινότητα.

Φτιάχνουμε τον αγαπημένο μας καφέ από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη και αρχίζουμε να σχεδιάζουμε όλα όσα ονειρευόμαστε για την έναρξη της νέας σεζόν. Αυτό δεν είναι άλλωστε ο Σεπτέμβρης; Ένα άτυπο ξεκίνημα των αγαπημένων μας δραστηριοτήτων, της δουλειάς και των υποχρεώσεων που όμως μοιάζουν πιο εφικτά μετά το πέρας του καλοκαιριού.

Το πρωινό ξύπνημα μοιάζει λίγο πιο ανώδυνο, όταν στο σπίτι απλώνονται οι αρωματικές νότες της ποικιλίας του καφέ που αγαπάς. Η μυρωδιά σου έφερε την πνευματική εγρήγορση και μια γενναιόδωρη γουλιά ήταν αρκετή για να ξυπνήσει όλες τις αισθήσεις σου μονομιάς. Ετοίμασες το πρωινό των παιδιών με μεγαλύτερη όρεξη, με την αγαπημένη τους μαρμελάδα να είναι πάντα στο μενού.

Στο δρόμο για το γραφείο κάνεις την καθιερωμένη πια στάση στα Καφεκοπτεία Λουμίδη κι αναρωτιέσαι αν χρειάζεσαι έναν ακόμη Freddo Espresso για να διατηρήσεις τη συγκέντρωσή σου, ή αν θα υποκύψεις στον δροσερό πειρασμό μιας γρανίτας φράουλα αφού το καλοκαίρι ναι μεν φεύγει, αλλά η ζέστη καλά κρατεί ακόμη.

Τα απογεύματα του Σεπτέμβρη κρύβουν απρόσμενες και ιδιαίτερα λαχταριστές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους. Ένα δροσερό ρόφημα SOKOLATA με γεύση Banoffee θα κάνει τη γλυκιά καμπύλη στο προσωπάκι των παιδιών να χαμογελάσει. Και ποιος είπε ότι αυτά τα ροφήματα έχουν ηλικία, είναι για όλους και είναι πραγματικά υπέροχα!

Κάπως έτσι θα κυλήσει ο Σεπτέμβρης, γεμάτος με τις συνήθειες που δε θέλουμε να αλλάξουμε όσα χρόνια κι αν περάσουν. Αλλά δημιούργησε και τη διάθεση να εξερευνήσουμε νέες ποικιλίες καφέ, ροφήματα και γλυκίσματα. Πού ξέρετε, μπορεί να κερδίσουν επάξια μια θέση κι αυτά στην καθημερινή ρουτίνα.

 

Ο Σεπτέμβρης θέλει ζωντάνια, τόλμη, πειραματισμό κι εμείς του επιφυλάσσουμε το πιο θερμό καλωσόρισμα!


Εντός Αττικής

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στο Νομό Αττικής μέσω της εταιρείας Courier Center εντός 1-2 εργάσιμων ημερών. 

Εκτός Αττικής

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στην υπόλοιπη Ελλάδα μέσω της εταιρείας Courier Center εντός 3-6 εργάσιμων ημερών. H μεταφορική εταιρεία Courier Center, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των παραδόσεων εκτός Αττικής, συνεργάζεται με την εταιρεία Speedex.

Αν η παραγγελία σας αδυνατεί να παραδοθεί με επιτυχία στη διεύθυνση που δηλώσατε, η μεταφορική εταιρεία με σκοπό την καλύτερη και ταχύτερη παράδοση των προϊόντων, συνεργάζεται με την εταιρεία Clever Services, η οποία περιλαμβάνει επιλεγμένα καταστήματα clever point στην Ελλάδα με διευρυμένο ωράριο εξυπηρέτησης, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Για αγορές άνω των 30€ τα μεταφορικά κόστη είναι δωρεάν. Για αγορές κάτω των 30€ η επιβάρυνση για τα μεταφορικά είναι 2,50€. Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι διαθέσιμη με επιβάρυνση 1€. Για τα κάτωθι προϊόντα ισχύει επιπλέον επιβάρυνση μεταφορικών λόγω ογκομετρικού βάρους. Το τελικό κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται αυτόματα στο check out.

Συνθέσεις Δώρων «Καφεκοπτεία Λουμίδη»
Greek Coffee Kit Ελληνικού Καφέ | Μεγάλο 
Αυτόματη Καφετιέρα Ελληνικού BEKO

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ E-SHOP:

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και την επιβεβαίωση της πληρωμής, η παραγγελία θεωρείται ως "αποδεκτή" και θα λάβετε ένα e-mail “Επιβεβαίωση Παραγγελίας”.

Στην περίπτωση που δεν λάβετε το επιβεβαιωτικό e-mail της παραγγελίας, συνιστούμε να ελέγξετε εάν το e-mail έχει μπει στο φάκελο της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Αν τελικά δεν το έχετε λάβει συνιστούμε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας +30 210 3214426.

Το e-mail "Επιβεβαίωσης" και "Αποστολής" της παραγγελίας δεν αποτελεί νόμιμη απόδειξη. Το τελικό τιμολόγιο/απόδειξη περιλαμβάνεται στη συσκευασία της παραγγελίας σας.

Οι παραγγελίες παραλαμβάνονται από την συνεργαζόμενη εταιρεία courier κατάλληλα συσκευασμένες με σκοπό την διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων.

Οι ανωτέρω χρόνοι είναι ενδεικτικοί. Σε κάθε περίπτωση, κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την αποστολή των προϊόντων σας το συντομότερο δυνατόν. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην παράδοση της παραγγελίας που οφείλονται σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας όπως πχ. απεργίες, έντονα καιρικά φαινόμενα κτλ. ή σε περιπτώσεις που οφείλονται σε καθυστερήσεις της συνεργαζόμενης εταιρείας courier.

Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, θα πρέπει να ελέγχετε τα προϊόντα.

Οι συνεργαζόμενες εταιρείες δύναται να χρησιμοποιήσουν το τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δηλώσει με σκοπό την ενημέρωση της κατάστασης της παραγγελίας σας αλλά και για ερευνητικούς σκοπούς.

Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής online παραγγελίας από φυσικό κατάστημα ή με διαφορετικό τρόπο εκτός από την προεπιλεγμένη υπηρεσία courier.