Στιγμιαίος Καφές: Η δροσιά του καλοκαιριού στο ποτήρι σου


Ιούλιος και η ζέστη… ανυπόφορη!

Είναι η περίοδος που κάθε έξοδος από το σπίτι ή από το γραφείο περιορίζεται, που οι βόλτες δίνουν τη θέση τους σε χαλαρά απογεύματα με πολύωρες συζητήσεις στο μπαλκόνι, που αναζητάμε μια απολαυστική και δροσερή στιγμή μέσα στην ημέρα.

Γιατί σημασία τελικά δεν έχει εάν το καλοκαίρι μας βρίσκει στην πόλη ή σε κάποια παραλία, αυτό που είναι σημαντικό είναι να κάνουμε τις στιγμές μας όσο το δυνατόν πιο υπέροχες, απολαυστικές και φυσικά όσο πιο γευστικές γίνεται.

Και ποιο είναι το μυστικό όπλο που θα δώσει γεύση στις στιγμές μας;

Μα φυσικά … ο Στιγμιαίος Καφές των Καφεκοπτείων Λουμίδη! Ο καφές που χαρακτηρίζει όσο κανένας άλλος το ελληνικό καλοκαίρι, κι αυτό όχι τυχαία αφού θα σε δροσίσει, θα γλυκάνει τη μέρα σου και θα σε συντροφεύσει σε κάθε σου στιγμή!

Γιατί για να ζήσεις τη μαγεία του καλοκαιριού, χρειάζεσαι μόνο τα απαραίτητα... Καλή διάθεση, τα αγαπημένα σου πρόσωπα και ένα παγωμένο Στιγμιαίο Καφέ των Καφεκοπτείων Λουμίδη!

Στιγμιαίος Σε Κόκκο

Μοναδική γεύση Στιγμιαίου Καφέ με έντονο σώμα και δυνατό άρωμα σε μορφή κόκκου, στην κλασική μεταλλική συσκευασία. Ο πλέον καθιερωμένος σε όλους τους Έλληνες ως Στιγμιαίος Καφές, διατίθεται και στα Καφεκοπτεία Λουμίδη με την υπογραφή της Οικογένειας Λουμίδη και υπόσχεται να δώσει γεύση στη στιγμή όπου κι αν βρίσκεσαι.

Στιγμιαίος Σε Πούδρα

Ο Στιγμιαίος σε μορφή πούδρας είναι παρόμοιος με τον Στιγμιαίο Καφέ σε κόκκο, αφού αποτελείται από τα ίδια υλικά και απλά ακολουθεί ένα βήμα λιγότερο κατά την παρασκευή του. Παραδοσιακά τα καφεκοπτεία διέθεταν τον χύμα Στιγμιαίο σε αυτή τη μορφή. Εμείς στα Καφεκοπτεία Λουμίδη συνεχίζουμε την παράδοση μέχρι και σήμερα.

Η πλούσια γεύση και το μοναδικό άρωμα των Στιγμιαίων Καφέδων μας θα σε γεμίσει αναζωογόνηση και ευεξία για να ξεκινήσεις ή και να συνεχίσεις δυναμικά την ημέρα σου!

Με λίγα παγάκια και ένα «γενναίο» χτύπημα, θα απολαύσεις τη δροσιά του καλοκαιριού στο ποτήρι σου! Παγωμένος και τονωτικός, είναι η δική σου δροσιστική και γευστική απάντηση σε κάθε ζεστή ημέρα του καλοκαιριού!

Γιατί εκείνες τις στιγμές της ημέρας που χαλαρώνουμε και ξεχνάμε τα άγχη και τις δυσκολίες της καθημερινότητας, ο μόνος ήχος που “επιτρέπουμε” να διακόψει αυτήν την ηρεμία, είναι ο ήχος από τα παγάκια κάθε φορά που ανακατεύουμε τον αγαπημένο μας καφέ στο ποτήρι!

Ακόμα και εάν περάσουν αυτές οι στιγμές κάθε φορά που θα δοκιμάζουμε τον αγαπημένο μας Στιγμιαίο θα αισθανόμαστε όλη αυτή τη μαγεία του καλοκαιριού! Κάθε γουλιά, μια όαση δροσιάς που θα μας κάνει να απολαμβάνουμε τη στιγμή, για όσο αυτή διαρκέσει. Γιατί μέσα στη διάρκεια κρύβεται η μοναδική γεύση και το πλούσιο άρωμα ενός απόλυτα δροσιστικού Στιγμιαίου Καφέ των Καφεκοπτείων Λουμίδη.

Εάν είσαι λάτρης του Στιγμιαίου Καφέ, τότε θα πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε μια βόλτα από τα Loumidis Coffee Shops για να ανακαλύψεις τους μοναδικής ποικιλίας καφέδες μας με τις εκλεκτές γεύσεις και τα εξαιρετικά χαρμάνια και … να είσαι σίγουρος πως δε θα χάσεις!

Εναλλακτικά, μπορείς να επισκεφτείς τη σελίδα μας στο www.kl.gr και να κάνεις την παραγγελία σου άμεσα και γρήγορα online από το σπίτι σου ή ακόμα και από την παραλία.

Η δροσιά του καλοκαιριού … τώρα στο ποτήρι σου!


Εντός Αττικής

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στο Νομό Αττικής μέσω της εταιρείας Courier Center εντός 1-2 εργάσιμων ημερών. 

Εκτός Αττικής

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στην υπόλοιπη Ελλάδα μέσω της εταιρείας Courier Center εντός 3-6 εργάσιμων ημερών. H μεταφορική εταιρεία Courier Center, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των παραδόσεων εκτός Αττικής, συνεργάζεται με την εταιρεία Speedex.

Αν η παραγγελία σας αδυνατεί να παραδοθεί με επιτυχία στη διεύθυνση που δηλώσατε, η μεταφορική εταιρεία με σκοπό την καλύτερη και ταχύτερη παράδοση των προϊόντων, συνεργάζεται με την εταιρεία Clever Services, η οποία περιλαμβάνει επιλεγμένα καταστήματα clever point στην Ελλάδα με διευρυμένο ωράριο εξυπηρέτησης, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Για αγορές άνω των 30€ τα μεταφορικά κόστη είναι δωρεάν. Για αγορές κάτω των 30€ η επιβάρυνση για τα μεταφορικά είναι 2,50€. Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι διαθέσιμη με επιβάρυνση 1€. Για τα κάτωθι προϊόντα ισχύει επιπλέον επιβάρυνση μεταφορικών λόγω ογκομετρικού βάρους. Το τελικό κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται αυτόματα στο check out.

Συνθέσεις Δώρων «Καφεκοπτεία Λουμίδη»
Greek Coffee Kit Ελληνικού Καφέ | Μεγάλο 
Αυτόματη Καφετιέρα Ελληνικού BEKO

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ E-SHOP:

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και την επιβεβαίωση της πληρωμής, η παραγγελία θεωρείται ως "αποδεκτή" και θα λάβετε ένα e-mail “Επιβεβαίωση Παραγγελίας”.

Στην περίπτωση που δεν λάβετε το επιβεβαιωτικό e-mail της παραγγελίας, συνιστούμε να ελέγξετε εάν το e-mail έχει μπει στο φάκελο της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Αν τελικά δεν το έχετε λάβει συνιστούμε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας +30 210 3214426.

Το e-mail "Επιβεβαίωσης" και "Αποστολής" της παραγγελίας δεν αποτελεί νόμιμη απόδειξη. Το τελικό τιμολόγιο/απόδειξη περιλαμβάνεται στη συσκευασία της παραγγελίας σας.

Οι παραγγελίες παραλαμβάνονται από την συνεργαζόμενη εταιρεία courier κατάλληλα συσκευασμένες με σκοπό την διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων.

Οι ανωτέρω χρόνοι είναι ενδεικτικοί. Σε κάθε περίπτωση, κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την αποστολή των προϊόντων σας το συντομότερο δυνατόν. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην παράδοση της παραγγελίας που οφείλονται σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας όπως πχ. απεργίες, έντονα καιρικά φαινόμενα κτλ. ή σε περιπτώσεις που οφείλονται σε καθυστερήσεις της συνεργαζόμενης εταιρείας courier.

Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, θα πρέπει να ελέγχετε τα προϊόντα.

Οι συνεργαζόμενες εταιρείες δύναται να χρησιμοποιήσουν το τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δηλώσει με σκοπό την ενημέρωση της κατάστασης της παραγγελίας σας αλλά και για ερευνητικούς σκοπούς.

Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής online παραγγελίας από φυσικό κατάστημα ή με διαφορετικό τρόπο εκτός από την προεπιλεγμένη υπηρεσία courier.