Στιγμές χαλάρωσης με έναν στιγμιαίο ζεστό καφέ


Ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα σας και λίγος χρόνος μόνο για σας! Είναι κάτι που το αξίζετε και πρέπει να κάνετε συχνά! Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα μπαλκόνι, ένα ελεύθερο απόγευμα και μία κούπα καφέ. Κάτι τόσο απλό, που θα σας κάνει όμως να νιώσετε τόσο όμορφα.

Μία κούπα με τον αγαπημένο σας ζεστό στιγμιαίο καφέ των Καφεκοπτείων Λουμίδη, με πλούσια γεύση και διεισδυτικό άρωμα να σας σπάει τη μύτη και να σας ταξιδεύει.

 Απολαύστε κάθε γουλιά από τον καφέ σας και δημιουργήστε μοναδικές στιγμές.

 Να παίρνετε στα χέρια σας την κούπα, να μυρίζετε το άρωμα του στιγμιαίου καφέ, να πίνετε την κάθε γουλιά αργά αργά χωρίς να σας ενοχλεί κανείς και χωρίς να σκέφτεστε τίποτα. Είναι αυτή η ώρα που θα γλυκάνει τη μέρα σας, που θα δώσει γεύση στις στιγμές σας κάνοντας τις να κρατήσουν ακόμα περισσότερο. Είναι αυτή η στιγμή της μέρας σας, που θα σας κάνει να χαμογελάσετε. Μικρές γευστικές στιγμές στην καθημερινότητα σας. Μικρά διαλείμματα. Σαν φωτεινοί ήλιοι πάνω στη μέρα μας.

 Με μια κούπα ζεστού στιγμιαίου καφέ μπορείτε να κάνετε τις στιγμές σας να κρατήσουν περισσότερο. Γιατί η απόλαυση θέλει διάρκεια.

 Καθίστε λοιπόν παρέα με τον αγαπημένο σας στιγμιαίο καφέ, στο μπαλκόνι σας και απολαύστε τη γαλήνη της στιγμής. Κάντε μία βουτιά σε όμορφες αναμνήσεις. Θυμηθείτε τα πράγματα που σας έκαναν ευτυχισμένους και χαμογελάστε! Γιατί δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από λίγες στιγμές χαλάρωσης απ’ όλα εκείνα που σας αγχώνουν καθημερινά. Γι’ αυτό απλώς απολαύστε το απόγευμά σας παρέα με τον αγαπημένο σας στιγμιαίο καφέ. Και θυμηθείτε ότι όσο περισσότερο απολαμβάνετε αυτές τις στιγμές, τόσο περισσότερο διαρκούν. Και η διάρκεια είναι κρυμμένη μέσα στο άρωμα και στη γεύση του ιδανικού στιγμιαίου καφέ των Καφεκοπτείων Λουμίδη!

Επισκεφτείτε το loumidis e-shop, επιλέξτε ανάμεσα στους κλασικούς ή αρωματικούς στιγμιαίους καφέδες μας και ζήστε την απόλυτη εμπειρία της στιγμής! Ζεστός ή κρύος, ο στιγμιαίος καφές που θα βρείτε στα Καφεκοπτεία Λουμίδη, συνδυάζει μοναδική γεύση και αρώματα! Ανακαλύψτε αυτόν που σας ταιριάζει και δημιουργήστε τη δική σας στιγμή απόλαυσης στο σπίτι!

Και για μια ακόμα πιο εκλεπτυσμένη πρόταση στον κόσμο του στιγμιαίου καφέ, δοκιμάστε τον αποκλειστικό μας στιγμιαίο 100% Arabica!


Πληροφορίες Μεταφορικών

Σχετικά με την αποστολή των προϊόντων σας ενημερώνουμε για τα εξής:

Συνθέσεις Δώρων «Καφεκοπτεία Λουμίδη»
Greek Coffee Kit Ελληνικού Καφέ | Μεγάλο 
Αυτόματη Καφετιέρα Ελληνικού BEKO

Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας θα λάβετε επιβεβαιωτικό email. Οι παραγγελίες αποστέλλονται στην συνεργαζόμενη εταιρεία courier την επόμενη εργάσιμη και θα λάβετε νέο email επιβεβαίωσης. Οι τυπικοί χρόνοι παράδοσης από την ημέρα παραγγελίας είναι οι εξής:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για την περίοδο του lockdown λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας της συνεργαζόμενης εταιρείας courier οι χρόνοι παράδοσης προσαρμόζονται ως εξής:

Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής online παραγγελίας από φυσικό κατάστημα ή με διαφορετικό τρόπο εκτός από την προεπιλεγμένη υπηρεσία κούριερ.

Η παραγγελία σας αποστέλλεται με ασφάλεια με την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία Courier Center στα μεγάλα αστικά κέντρα και την εταιρεία Speedex στην επαρχία.

Η εταιρία μας παραδίδει στη μεταφορική εταιρία τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει κατάλληλα συσκευασμένα.

Οι ανωτέρω χρόνοι είναι ενδεικτικοί. Σε κάθε περίπτωση θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την αποστολή των προϊόντων σας το γρηγορότερο.

Η εταιρία μας δεν φέρει ευθύνη για καθυστερήσεις που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητά μας ή για λόγους ανωτέρας βίας, όπως απεργίες, έντονα καιρικά φαινόμενα κλπ.

Κατά την παραλαβή των προϊόντων σας θα πρέπει να τα ελέγχετε.