Σνακ & Αποξηραμένα: Η απόλυτα λαχταριστή και υγιεινή επιλογή


Μεταφέρονται εύκολα και τρώγονται πανεύκολα! Γεμάτα θρεπτικά συστατικά, καλά λιπαρά, πρωτεΐνες, ιχνοστοιχεία, φυτικές ίνες, αλλά και πολλές βιταμίνες, διώχνουν την πείνα και σε χορταίνουν.

Είναι τα σνακ και αποξηραμένα των Καφεκοπτείων Λουμίδη και είναι η καλύτερη υγιεινή επιλογή!

Τραγανό Παστέλι

Απόλαυσε το λαχταριστό χειροποίητο τραγανό παστέλι των Καφεκοπτείων Λουμίδη σε μπουκιές! Το παστέλι έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και αποτελεί ένα από τα πιο υγιεινά γλυκά, έχοντας υψηλή διατροφική αξία. Βασικά συστατικά του παστελιού είναι το σουσάμι και το μέλι, με τη διατροφική του αξία να έχει άμεση σχέση με την επιμέρους αξία αυτών των συστατικών. Το απόλυτα υγιεινό σνακ, πλούσιο σε βιταμίνη Ε, ασβέστιο και μαγνήσιο είναι εδώ!

Μείγμα του Αθλητή

Το μείγμα του αθλητή αποτελεί το ιδανικότερο energy mix χωρίς ζάχαρη για όσους προσέχουν τη διατροφή τους ή επιλέγουν υγιεινά γεύματα μέσα στην ημέρα. Συνδυάζοντας αμυγδαλόψιχα ωμή, κάσιους ωμό, cranberries, σταφίδα ξανθιά, φουντουκόψιχα και καρυδόψιχα προσφέρει παράλληλα πλούσια γεύση και πολλαπλά οφέλη για την υγεία σε κάθε σου γεύμα.

Αποξηραμένα φρούτα

Με τον όρο αποξηραμένα φρούτα εννοούμε τα φρούτα εκείνα, που με τη βοήθεια διαφόρων μεθόδων ξήρανσης, αφαιρείται το μεγαλύτερο μέρος του νερού που περιέχουν. Έτσι, τα φρούτα συρρικνώνονται, αφήνοντας ένα πολύ μικρό σε μέγεθος αλλά υψηλής ενεργειακής πυκνότητας τρόφιμο.

Αποξηραμένη Παπάγια

Η παπάγια αποτελεί ένα εγγενές φρούτο της Κεντρικής Αμερικής. Ο Χριστόφορος Κολόμβος, μάλιστα την ονόμασε ο “καρπός των αγγέλων”. Διαθέτει ξεχωριστή γεύση και μοναδικό άρωμα ενώ ταυτόχρονα αποτελεί πηγή ποικίλων θρεπτικών συστατικών. Συγκεκριμένα, είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνη C, φυτικές ίνες και μακροστοιχεία!

Αποξηραμένος Χουρμάς

Οι χουρμάδες αποτελούν βασική τροφή των Βεδουίνων και αυτό γιατί ταξιδεύουν για πολλές μέρες στην έρημο και χρειάζονται τροφές με υψηλό ενεργειακό περιεχόμενο. Οι χουρμάδες είναι φρούτα με γλυκιά γεύση τρώγονται συνήθως σκέτοι, καθώς είναι εξαιρετικά εύγευστοι, αλλά μπορούν να καταναλωθούν και ως σνακ με γιαούρτι, δημητριακά και ξηρούς καρπούς.

Αποξηραμένη Σταφίδα Ξανθιά

Οι σταφίδες είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες και βιταμίνες Α, Β, σίδηρο, κάλιο, μαγνήσιο, ασβέστιο, φώσφορο, σελήνιο και διάφορα άλλα θρεπτικά συστατικά που προάγουν την υγεία, ενώ έχουν και χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, κάτι που τις κάνει κατάλληλες για κατανάλωση από διαβητικούς.

Αποξηραμένα Δαμάσκηνα

Τα αποξηραμένα δαμάσκηνα είναι μία υπέροχη τροφή πλούσια σε φυτικές ίνες, αντιοξειδωτικά, σίδηρο και κάλιο! Αποτελούν πηγή του συμπλέγματος των βιταμινών Β, οι οποίες συμμετέχουν στον μεταβολισμό των υδατανθράκων, των πρωτεϊνών και των λιπών του οργανισμού βοηθώντας στην απελευθέρωση ενέργειας.

Αποξηραμένα Βερίκοκα

Η ιστορία της βερικοκιάς είναι μακρόχρονη. Αποτελούσε το χρυσόμηλο των Ρωμαίων, προέρχεται από την Κίνα και λέγεται ότι καλλιεργείται τα τελευταία τουλάχιστον 4.000 χρόνια. Τα αποξηραμένα βερίκοκα θεωρούνται από τα πιο θρεπτικά αποξηραμένα φρούτα. Αποτελούν καλή πηγή φυτικών ινών και είναι πλούσια σε βιταμίνη Α, C και σίδηρο.

Βάλε τα αγαπημένα σου αποξηραμένα των Καφεκοπτείων Λουμίδη στο μπολ με τα δημητριακά και το γάλα σου ή ρίξτα για extra γεύση σε γλυκές ή αλμυρές συνταγές. Μπορούν να καταναλωθούν πολύ εύκολα σαν σνακ στο σπίτι ή στο γραφείο.

Τα αποξηραμένα φρούτα και τα σνακ είναι εξαιρετικά θρεπτικά καθώς είναι πλούσια σε ιχνοστοιχεία, φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικά. Εντάσσοντας τα στην καθημερινή σου διατροφή, θα κερδίσεις πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό σου.

Για εσένα που είσαι λάτρης των υγιεινών σνακ, η εμπειρία του καφέ αποκτά τα πιο φρουτένια ταίρια και σου χαρίζει μοναδικές στιγμές απόλαυσης, χωρίς ενοχές!


Εντός Αττικής

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στο Νομό Αττικής μέσω της εταιρείας Courier Center εντός 1-2 εργάσιμων ημερών. 

Εκτός Αττικής

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στην υπόλοιπη Ελλάδα μέσω της εταιρείας Courier Center εντός 3-6 εργάσιμων ημερών. H μεταφορική εταιρεία Courier Center, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των παραδόσεων εκτός Αττικής, συνεργάζεται με την εταιρεία Speedex.

Αν η παραγγελία σας αδυνατεί να παραδοθεί με επιτυχία στη διεύθυνση που δηλώσατε, η μεταφορική εταιρεία με σκοπό την καλύτερη και ταχύτερη παράδοση των προϊόντων, συνεργάζεται με την εταιρεία Clever Services, η οποία περιλαμβάνει επιλεγμένα καταστήματα clever point στην Ελλάδα με διευρυμένο ωράριο εξυπηρέτησης, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Για αγορές άνω των 30€ τα μεταφορικά κόστη είναι δωρεάν. Για αγορές κάτω των 30€ η επιβάρυνση για τα μεταφορικά είναι 2,50€. Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι διαθέσιμη με επιβάρυνση 1€. Για τα κάτωθι προϊόντα ισχύει επιπλέον επιβάρυνση μεταφορικών λόγω ογκομετρικού βάρους. Το τελικό κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται αυτόματα στο check out.

Συνθέσεις Δώρων «Καφεκοπτεία Λουμίδη»
Greek Coffee Kit Ελληνικού Καφέ | Μεγάλο 
Αυτόματη Καφετιέρα Ελληνικού BEKO

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ E-SHOP:

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και την επιβεβαίωση της πληρωμής, η παραγγελία θεωρείται ως "αποδεκτή" και θα λάβετε ένα e-mail “Επιβεβαίωση Παραγγελίας”.

Στην περίπτωση που δεν λάβετε το επιβεβαιωτικό e-mail της παραγγελίας, συνιστούμε να ελέγξετε εάν το e-mail έχει μπει στο φάκελο της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Αν τελικά δεν το έχετε λάβει συνιστούμε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας +30 210 3214426.

Το e-mail "Επιβεβαίωσης" και "Αποστολής" της παραγγελίας δεν αποτελεί νόμιμη απόδειξη. Το τελικό τιμολόγιο/απόδειξη περιλαμβάνεται στη συσκευασία της παραγγελίας σας.

Οι παραγγελίες παραλαμβάνονται από την συνεργαζόμενη εταιρεία courier κατάλληλα συσκευασμένες με σκοπό την διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων.

Οι ανωτέρω χρόνοι είναι ενδεικτικοί. Σε κάθε περίπτωση, κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την αποστολή των προϊόντων σας το συντομότερο δυνατόν. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην παράδοση της παραγγελίας που οφείλονται σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας όπως πχ. απεργίες, έντονα καιρικά φαινόμενα κτλ. ή σε περιπτώσεις που οφείλονται σε καθυστερήσεις της συνεργαζόμενης εταιρείας courier.

Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, θα πρέπει να ελέγχετε τα προϊόντα.

Οι συνεργαζόμενες εταιρείες δύναται να χρησιμοποιήσουν το τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δηλώσει με σκοπό την ενημέρωση της κατάστασης της παραγγελίας σας αλλά και για ερευνητικούς σκοπούς.

Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής online παραγγελίας από φυσικό κατάστημα ή με διαφορετικό τρόπο εκτός από την προεπιλεγμένη υπηρεσία courier.