OUR SEMI-SWEET JULY


Ο Ιούλιος, το καρπούζι, η θάλασσα, ο παγωμένος καφές στο χέρι και μια ευχάριστη νότα ζέστης.

Συναισθήματα ζωηρά, που μας κυριεύουν μαζί με φρουτώδεις νότες, συνθέτουν δημιουργικά μία ευχάριστη ατμόσφαιρα και δίνουν στο μήνα αυτό την πιο ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας.

Ζεστός καιρός, μεγαλύτερες μέρες, υπαίθριες δραστηριότητες που ανυψώνουν τα πνεύματα και τη διάθεσή με άρωμα απόλυτης ελευθερίας. Στις μακρινές βόλτες, ενώ ήδη είμαστε χαρούμενοι, η σκέψη ενός καφέ από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη μας ενθουσιάζει και φαντάζει το πιο ευχάριστο διάλειμμα από μια καθημερινή ρουτίνα. Γι’αυτό σου προτείνουμε να ξεφύγεις, αν όχι από την πόλη, με μια κρουαζιέρα στις γεύσεις μας!

Το θερμόμετρο χτυπάει κόκκινο, και η ιδέα για έναν αναζωογονητικό freddo espresso μοιάζει αναγκαία. Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη, γνωρίζουν άψογα τις επιθυμίες μας, και επιδιώκουν να μας διατηρούν ενυδατωμένους με την πιο μαγική ποικιλία καφέ και τους experts αυτού να περιμένουν στην γωνία!

Ο Ιούλιος είναι πολυάσχολος και ενεργός και οι άδειες δεν έχουν φτάσει ακόμα, για αυτό ο καφές σου φρεσκοαλεσμένος στο καφεκοπτείο μας έτοιμος να τον απολαύσεις στο μπαλκόνι του γραφείου ή στη βεράντα του σπιτιού, είναι μια γρήγορη ώθηση ενέργειας, που εγγυάται mood χαλάρωσης και ιδανικής συγκέντρωσης!

Είναι πασίγνωστο πια ότι ένας freddo espresso take away είναι η πιο βολική επιλογή όσο υπομονετικά αναμένουμε την εξόρμηση στο νησί!

Η ποικιλία στις επιλογές μεγαλώνει, καθώς κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, εκτός από τον freddo, υπάρχουν άλλες παραλλαγές και γεύσεις για να διαλέξετε από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη, όπως παγωμένα latte, κρύο τσάι και γλυκές γρανίτες.

 

Μην φλερτάρεις απλά με την ιδέα, ήρθε η ώρα να ενδώσεις!


Εντός Αττικής

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στο Νομό Αττικής μέσω της εταιρείας Courier Center εντός 1-2 εργάσιμων ημερών. 

Εκτός Αττικής

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στην υπόλοιπη Ελλάδα μέσω της εταιρείας Courier Center εντός 3-6 εργάσιμων ημερών. H μεταφορική εταιρεία Courier Center, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των παραδόσεων εκτός Αττικής, συνεργάζεται με την εταιρεία Speedex.

Αν η παραγγελία σας αδυνατεί να παραδοθεί με επιτυχία στη διεύθυνση που δηλώσατε, η μεταφορική εταιρεία με σκοπό την καλύτερη και ταχύτερη παράδοση των προϊόντων, συνεργάζεται με την εταιρεία Clever Services, η οποία περιλαμβάνει επιλεγμένα καταστήματα clever point στην Ελλάδα με διευρυμένο ωράριο εξυπηρέτησης, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Για αγορές άνω των 30€ τα μεταφορικά κόστη είναι δωρεάν. Για αγορές κάτω των 30€ η επιβάρυνση για τα μεταφορικά είναι 2,50€. Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι διαθέσιμη με επιβάρυνση 1€. Για τα κάτωθι προϊόντα ισχύει επιπλέον επιβάρυνση μεταφορικών λόγω ογκομετρικού βάρους. Το τελικό κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται αυτόματα στο check out.

Συνθέσεις Δώρων «Καφεκοπτεία Λουμίδη»
Greek Coffee Kit Ελληνικού Καφέ | Μεγάλο 
Αυτόματη Καφετιέρα Ελληνικού BEKO

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ E-SHOP:

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και την επιβεβαίωση της πληρωμής, η παραγγελία θεωρείται ως "αποδεκτή" και θα λάβετε ένα e-mail “Επιβεβαίωση Παραγγελίας”.

Στην περίπτωση που δεν λάβετε το επιβεβαιωτικό e-mail της παραγγελίας, συνιστούμε να ελέγξετε εάν το e-mail έχει μπει στο φάκελο της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Αν τελικά δεν το έχετε λάβει συνιστούμε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας +30 210 3214426.

Το e-mail "Επιβεβαίωσης" και "Αποστολής" της παραγγελίας δεν αποτελεί νόμιμη απόδειξη. Το τελικό τιμολόγιο/απόδειξη περιλαμβάνεται στη συσκευασία της παραγγελίας σας.

Οι παραγγελίες παραλαμβάνονται από την συνεργαζόμενη εταιρεία courier κατάλληλα συσκευασμένες με σκοπό την διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων.

Οι ανωτέρω χρόνοι είναι ενδεικτικοί. Σε κάθε περίπτωση, κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την αποστολή των προϊόντων σας το συντομότερο δυνατόν. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην παράδοση της παραγγελίας που οφείλονται σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας όπως πχ. απεργίες, έντονα καιρικά φαινόμενα κτλ. ή σε περιπτώσεις που οφείλονται σε καθυστερήσεις της συνεργαζόμενης εταιρείας courier.

Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, θα πρέπει να ελέγχετε τα προϊόντα.

Οι συνεργαζόμενες εταιρείες δύναται να χρησιμοποιήσουν το τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δηλώσει με σκοπό την ενημέρωση της κατάστασης της παραγγελίας σας αλλά και για ερευνητικούς σκοπούς.

Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής online παραγγελίας από φυσικό κατάστημα ή με διαφορετικό τρόπο εκτός από την προεπιλεγμένη υπηρεσία courier.