Όσα δεν γνωρίζατε για το milkshake 


Το καλοκαίρι είναι η πιο φρουτένια και πολύχρωμη εποχή του χρόνου. Είναι η εποχή των αρωμάτων και των γεύσεων. Το καλοκαίρι θέλουμε να υπάρχει στην ζωή μας πολύ χρώμα! Τα ρούχα μας, τα αξεσουάρ μας, όλα, ακόμα και αυτά που γευόμαστε, θέλουμε να είναι χαρούμενα, ζωηρά και να έχουν μια γοητευτική σπιρτάδα και ανεμελιά! 

Πώς όμως το καλοκαίρι μας θα αποκτήσει χρώμα, γεύση και ένταση; Μα με το milkshake φυσικά!

Είναι η ενέργεια που μας χαρίζουν, η γλυκιά και δροσερή τους γεύση, τα ζωηρά χρώματα, το μοναδικό τους άρωμα, όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που μας θυμίζουν τα όμορφα και ξέγνοιαστα καλοκαίρια της ζωής μας, που τα κάνουν τόσο μοναδικά! Εξαιρετικά ελαφριά και φρουτώδη, καταναλώνονται ευχάριστα όλες τις ώρες του καλοκαιριού και δίνουν αυτή την παιχνιδιάρικη και χρωματιστή διάσταση που η εποχή επιβάλλει.

Όσο υψηλότερη γίνεται η θερμοκρασία τόσο περισσότερο μεγαλώνει η επιθυμία μας για να πιούμε κάτι δροσερό. Και παρότι τίποτα δεν είναι καλύτερο από έναν κρύο καφέ και τίποτα δεν μπορεί να τον υποκαταστήσει εξ’ ολοκλήρου, υπάρχουν στιγμές που αναζητάμε κάτι διαφορετικό. Θέλουμε να απολαύσουμε μια άλλη γεύση ροφήματος.

Εννοιολογικά ως ρόφημα χαρακτηρίζεται οποιοδήποτε υγρό δεν απαιτεί κουτάλι για την κατανάλωσή του, επομένως οι διαθέσιμες επιλογές είναι κυριολεκτικά εκατοντάδες, από κάθε λογής αφεψήματα, ανθρακούχα και μη, φρουτοχυμούς, φρουτοποτά, χυμούς λαχανικών, smoothies, κάθε είδους καφέδες, τσάι και φυσικά…… το milkshake!

Η ιστορία του Μιλκσέικ

Η πρώτη φορά που ο όρος μιλκσέικ χρησιμοποιήθηκε σε δημοσίευμα χρονολογείται το 1885. Αυτό το μιλκσέικ ήταν ένα μείγμα κρέμας γάλακτος, αυγών και ουίσκι και συχνά σερβίρονταν με αναψυκτικά, όπως λεμονάδα και σόδα.

Από το 1900 και έπειτα, το μιλκσέικ απαντάται ως πλήρες ποτό παρασκευασμένο με σοκολάτα, φράουλα ή σιρόπι βανίλιας. Λίγα χρόνια αργότερα, καταναλωτές ξεκίνησαν να ζητούν το μιλκσέικ με μια μπάλα παγωτό. Ήταν τότε, το 1930, όταν τα μιλκσέικ έγιναν ιδιαίτερα δημοφιλή σε καφετέριες και ζαχαροπλαστεία.

Το μιλκσέικ έγινε συνώνυμο της εξόδου για τους Αμερικανούς, ενώ η παράδοση θέλει πολλούς να απολαμβάνουν το κλασικό μιλκσέικ βανίλια, βουτώντας σε αυτό πατάτες τηγανητές. Ακούγεται ιδιαίτερα ασυνήθιστο, ωστόσο έχουμε τέτοιες εικόνες από αμερικάνικες ταινίες. Δεν είναι ξεκάθαρο ποιος καθιέρωσε την ημέρα μιλκσέικ στην Αμερική, ωστόσο, η 20η Ιουνίου γιορτάζεται ως Εθνική Ημέρα Μιλκσέικ Βανίλια.

Η Αμερική έπαθε παράκρουση, το λάτρεψε, το αποθέωσε και το σύστησε σε όλον τον κόσμο στην σημερινή του μορφή η οποία έχει ως βάση το παγωτό και το γάλα και εμπλουτίζεται με ότι μπορεί να φανταστεί κανείς.

Αυτό το καλοκαίρι, τα Καφεκοπτεία Λουμίδη, σκοπεύουν να μας χαρίσουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία γεμάτη χρώμα, υφές και ιδέες για το πώς να απολαύσουμε τις γεύσεις που τόσο πολύ αγαπάμε!

Τα milkshakes των Καφεκοπτείων Λουμίδη, έχουν φυσική, δροσερή, φρουτένια γεύση και βελούδινη, μαλακή υφή. Από την πρώτη κιόλας γουλιά, θα σας κατακλύσει ένα κύμα δροσιάς. Είναι αυτή η στιγμή που κλείνετε τα μάτια για να μπορέσετε να ζήσετε με κάθε κύτταρό σας, αυτή τη μοναδική εμπειρία. Τα τέλεια γλυκά, κρύα ροφήματα βρίσκονται στο loumidis eshop και παρασκευάζονται εύκολα και γρήγορα.

Για ένα απολαυστικό ρόφημα milkshake στιγμής, βάζετε 60 γρ σκόνης σε 120 ml γάλα και τοποθετείτε 5-6 παγάκια. Χτυπάτε το μείγμα σε ένα μπλέντερ ή με ηλεκτρική φραπιέρα και έτοιμο!

Ένα κύμα βελούδινης δροσιάς έρχεται κατευθείαν στο ποτήρι σας μέσα από επιλεγμένες γεύσεις λαχταριστών milkshakes που εντυπωσιάζουν μικρούς και μεγάλους! Απολαύστε το milkshake στιγμής του Καφεκοπτείου Λουμίδη, με γεύση φιστίκι, μάνγκο, κεράσι και μαγευτείτε από έναν κόσμο γεμάτο αρώματα. Απολαυστικά, πολύχρωμα και κρεμώδη milkshakes που θα σας κερδίσουν από τη πρώτη γουλιά.


Εντός Αττικής

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στο Νομό Αττικής μέσω της εταιρείας Courier Center εντός 1-2 εργάσιμων ημερών. 

Εκτός Αττικής

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στην υπόλοιπη Ελλάδα μέσω της εταιρείας Courier Center εντός 3-6 εργάσιμων ημερών. H μεταφορική εταιρεία Courier Center, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των παραδόσεων εκτός Αττικής, συνεργάζεται με την εταιρεία Speedex.

Αν η παραγγελία σας αδυνατεί να παραδοθεί με επιτυχία στη διεύθυνση που δηλώσατε, η μεταφορική εταιρεία με σκοπό την καλύτερη και ταχύτερη παράδοση των προϊόντων, συνεργάζεται με την εταιρεία Clever Services, η οποία περιλαμβάνει επιλεγμένα καταστήματα clever point στην Ελλάδα με διευρυμένο ωράριο εξυπηρέτησης, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Για αγορές άνω των 30€ τα μεταφορικά κόστη είναι δωρεάν. Για αγορές κάτω των 30€ η επιβάρυνση για τα μεταφορικά είναι 2,50€. Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι διαθέσιμη με επιβάρυνση 1€. Για τα κάτωθι προϊόντα ισχύει επιπλέον επιβάρυνση μεταφορικών λόγω ογκομετρικού βάρους. Το τελικό κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται αυτόματα στο check out.

Συνθέσεις Δώρων «Καφεκοπτεία Λουμίδη»
Greek Coffee Kit Ελληνικού Καφέ | Μεγάλο 
Αυτόματη Καφετιέρα Ελληνικού BEKO

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ E-SHOP:

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και την επιβεβαίωση της πληρωμής, η παραγγελία θεωρείται ως "αποδεκτή" και θα λάβετε ένα e-mail “Επιβεβαίωση Παραγγελίας”.

Στην περίπτωση που δεν λάβετε το επιβεβαιωτικό e-mail της παραγγελίας, συνιστούμε να ελέγξετε εάν το e-mail έχει μπει στο φάκελο της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Αν τελικά δεν το έχετε λάβει συνιστούμε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας +30 210 3214426.

Το e-mail "Επιβεβαίωσης" και "Αποστολής" της παραγγελίας δεν αποτελεί νόμιμη απόδειξη. Το τελικό τιμολόγιο/απόδειξη περιλαμβάνεται στη συσκευασία της παραγγελίας σας.

Οι παραγγελίες παραλαμβάνονται από την συνεργαζόμενη εταιρεία courier κατάλληλα συσκευασμένες με σκοπό την διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων.

Οι ανωτέρω χρόνοι είναι ενδεικτικοί. Σε κάθε περίπτωση, κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την αποστολή των προϊόντων σας το συντομότερο δυνατόν. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην παράδοση της παραγγελίας που οφείλονται σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας όπως πχ. απεργίες, έντονα καιρικά φαινόμενα κτλ. ή σε περιπτώσεις που οφείλονται σε καθυστερήσεις της συνεργαζόμενης εταιρείας courier.

Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, θα πρέπει να ελέγχετε τα προϊόντα.

Οι συνεργαζόμενες εταιρείες δύναται να χρησιμοποιήσουν το τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δηλώσει με σκοπό την ενημέρωση της κατάστασης της παραγγελίας σας αλλά και για ερευνητικούς σκοπούς.

Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής online παραγγελίας από φυσικό κατάστημα ή με διαφορετικό τρόπο εκτός από την προεπιλεγμένη υπηρεσία courier.