Online καφεκοπτείο


Ένας ιδιότυπος συνδυασμός τέχνης, επιστήμης και ιεροτελεστίας διαμορφώνει τον ιδανικό καφέ, η αναζήτηση του οποίου δεν αποτελεί εύκολη υπόθεση. Με κριτήριο την γεύση και οδηγό το άρωμα του φρεσκοκομμένου καφέ που μοσχοβολά οδηγείται κανείς σ΄ ένα καφεκοπτείο. Τα καφεκοπτεία δεν αποτελούν απλά καταστήματα, είναι ζωντανά σημεία παράδοσης, μιας και τις περισσότερες φορές μεταφέρονται από γενιά σε γενιά κουβαλώντας την γνώση και την εμπειρία χρόνων.

online kafekopteia

Σήμερα, οι νεότερες γενιές συνεχίζουν την παράδοση και κρατούν ανοιχτά τα καφεκοπτεία με πολλά στοιχεία των παλαιότερων εποχών. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με τα Καφεκοπτεία Λουμίδη, όπου διανύοντας πλέον μια μοναδική ιστορία 100 χρόνων εξελίχθηκαν από μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση, σε μια σύγχρονη ελληνική εταιρεία, που κρατά σταθερά το όραμα, τις αξίες, την αγάπη για τους ανθρώπους της, τον σεβασμό προς τον πελάτη και την πίστη της στο αύριο. Εξάλλου, για μας τους Έλληνες, ο καφές, αποτελεί σίγουρο μέσο και τρόπο επικοινωνίας. «Έλα, να πιούμε ένα καφέ να τα πούμε» ωραία αρχή για επιθυμητή συνέχεια… 

Τι πιο μοναδικό από την αρχή μιας κουβέντας που θα διαρκέσει όσο ένας καφές!

Αν καθίσει κανείς και σκεφτεί τις στιγμές της ζωής του, από τις πιο απλές, τις πιο καθημερινές τις πιο σύνθετες ακόμα και τις πιο επίσημες, οι περισσότερες από αυτές, εάν όχι όλες, συνοδεύονται από μια κούπα καφέ. Γύρω από την άχνη ενός παραδοσιακού ελληνικού καφέ ή το άρωμα ενός αυθεντικού καφέ espresso, οι συζητήσεις αποκτούν άλλο νόημα και παίρνουν μια διαφορετική διάσταση.

Από το πρωί που ξυπνά κανείς και ετοιμάζεται να πάει στη δουλειά, μέχρι τις ώρες στο γραφείο και τις ώρες χαλάρωσης στο σπίτι μετά από μια εξοντωτική μέρα, ο καφές βρίσκεται πάντα εκεί, δίπλα του. Ένα καπουτσίνο το πρωί συνδυάζοντας τη γνήσια γεύση του espresso με το γάλα και το αφρόγαλα. Μια κούπα καφέ φίλτρου για το γραφείο για περισσότερη ενέργεια, ένα εσπρεσάκι μετά το φαγητό και ένας καφές, χωρίς καφεΐνη για το βράδυ. 

kafekopteia loumidi

Ο καφές είναι αυτός που θα γλυκάνει τη μέρα και θα ζεστάνει τη διάθεση. Βοηθά τον άνθρωπο να κλείσει τα μάτια από ικανοποίηση όσο τον δοκιμάζει και να παραδώσει τον εαυτό του λίγο πιο εύκολα στην κάθε στιγμή. Γι’ αυτές τις στιγμές χρειάζεται κανείς, έναν μοναδικό αυθεντικό καφέ, όχι απλά μια ωραία ποικιλία. Έναν ξεχωριστό, ποιοτικό καφέ από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη, που θα μας μεταφέρει σ΄ ένα αξέχαστο ταξίδι, στη γεύση και στην κουλτούρα της προέλευσής του. Σ’ ένα ταξίδι που θα μετατρέψει τις στιγμές σε αξέχαστες εμπειρίες. 

Γιατί οι αληθινές στιγμές χρειάζονται έναν αληθινό αυθεντικό καφέ. Ο καφές των Καφεκοπτείων Λουμίδη, γίνεται ο καφές για κάθε στιγμή της ημέρας μας. Κάθε είδος του, ένα άλλο κομμάτι της. Κάθε γουλιά μια άλλη εμπειρία. Αυτά δεν είναι άλλωστε και όσα αναζητά κανείς από έναν καφέ; Άρωμα, γεύση, ποιότητα αλλά και αυτό το κάτι παραπάνω που θα τον κάνει να ξεχωρίσει.

Τι συναντά κανείς σε ένα καφεκοπτείο;

kafekopteia

Στα Καφεκοπτεία Λουμίδη, βιώνει κανείς μία πολυδιάστατη εμπειρία καφεκοπτείου. Έστω και για λίγα λεπτά μυρίζει το υπέροχο άρωμα του φρεσκοκομμένου καφέ και νιώθει την ζεστή φιλοξενία. Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη σήμερα, εκτός από τον καφέ, διαθέτουν και επιλεγμένα παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα όπως λουκούμια, γλυκά του κουταλιού, ζαχαρώδη, βουτήματα, σοκολατοειδή, αξεσουάρ καφέ και τσαγιού. Μέσα από την συνεχή ανανέωση και εξέλιξη κατάφεραν να προσφέρουν αυθεντικές εμπειρίες μέσα από τον κόσμο του καφέ.

Γιατί ο καφές είναι πάνω απ’ όλα εμπειρία. Όπως είναι και οι στιγμές!

Στην πόρτα σας με ένα κλικ!

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη προχωρούν στο μέλλον, ακολουθούν την ανάπτυξη της τεχνολογίας με αποφασιστικότητα, παραμένοντας πάντα σταθερά στον αρχικό τους σκοπό, το όραμα και τις αξίες τους. Έτσι κατάφεραν να μεταφέρουν όλη αυτή την εμπειρία του αυθεντικού καφεκοπτείου σπίτι σας, δίνοντας σας την δυνατότητα των online παραγγελιών. Μέσα από το ηλεκτρονικό τους κατάστημα, συνεχίζεται η ίδια παράδοση, με το ίδιο μεράκι! 

Επισκεφτείτε το loumidis e-shop της εταιρείας Καφεκοπτεία Λουμίδη και ζήστε μία αυθεντική εμπειρία καφεκοπτείου. Ανακαλύψτε μια ευρεία γκάμα καφέδων που θα σας συναρπάσουν. Επιλέξτε ανάμεσα στα παραδοσιακά εδέσματα που συνοδεύουν άρτια τα χαρμάνια και τους μονοποικιλιακούς ποιοτικούς καφέδες που συνδυάζουν την γνώση και την αγάπη 100 ολόκληρων χρόνων της οικογένειας Λουμίδη!


Εντός Αττικής

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στο Νομό Αττικής μέσω της εταιρείας Courier Center εντός 1-2 εργάσιμων ημερών. 

Εκτός Αττικής

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στην υπόλοιπη Ελλάδα μέσω της εταιρείας Courier Center εντός 3-6 εργάσιμων ημερών. H μεταφορική εταιρεία Courier Center, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των παραδόσεων εκτός Αττικής, συνεργάζεται με την εταιρεία Speedex.

Αν η παραγγελία σας αδυνατεί να παραδοθεί με επιτυχία στη διεύθυνση που δηλώσατε, η μεταφορική εταιρεία με σκοπό την καλύτερη και ταχύτερη παράδοση των προϊόντων, συνεργάζεται με την εταιρεία Clever Services, η οποία περιλαμβάνει επιλεγμένα καταστήματα clever point στην Ελλάδα με διευρυμένο ωράριο εξυπηρέτησης, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Για αγορές άνω των 30€ τα μεταφορικά κόστη είναι δωρεάν. Για αγορές κάτω των 30€ η επιβάρυνση για τα μεταφορικά είναι 2,50€. Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι διαθέσιμη με επιβάρυνση 1€. Για τα κάτωθι προϊόντα ισχύει επιπλέον επιβάρυνση μεταφορικών λόγω ογκομετρικού βάρους. Το τελικό κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται αυτόματα στο check out.

Συνθέσεις Δώρων «Καφεκοπτεία Λουμίδη»
Greek Coffee Kit Ελληνικού Καφέ | Μεγάλο 
Αυτόματη Καφετιέρα Ελληνικού BEKO

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ E-SHOP:

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και την επιβεβαίωση της πληρωμής, η παραγγελία θεωρείται ως "αποδεκτή" και θα λάβετε ένα e-mail “Επιβεβαίωση Παραγγελίας”.

Στην περίπτωση που δεν λάβετε το επιβεβαιωτικό e-mail της παραγγελίας, συνιστούμε να ελέγξετε εάν το e-mail έχει μπει στο φάκελο της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Αν τελικά δεν το έχετε λάβει συνιστούμε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας +30 210 3214426.

Το e-mail "Επιβεβαίωσης" και "Αποστολής" της παραγγελίας δεν αποτελεί νόμιμη απόδειξη. Το τελικό τιμολόγιο/απόδειξη περιλαμβάνεται στη συσκευασία της παραγγελίας σας.

Οι παραγγελίες παραλαμβάνονται από την συνεργαζόμενη εταιρεία courier κατάλληλα συσκευασμένες με σκοπό την διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων.

Οι ανωτέρω χρόνοι είναι ενδεικτικοί. Σε κάθε περίπτωση, κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την αποστολή των προϊόντων σας το συντομότερο δυνατόν. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην παράδοση της παραγγελίας που οφείλονται σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας όπως πχ. απεργίες, έντονα καιρικά φαινόμενα κτλ. ή σε περιπτώσεις που οφείλονται σε καθυστερήσεις της συνεργαζόμενης εταιρείας courier.

Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, θα πρέπει να ελέγχετε τα προϊόντα.

Οι συνεργαζόμενες εταιρείες δύναται να χρησιμοποιήσουν το τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δηλώσει με σκοπό την ενημέρωση της κατάστασης της παραγγελίας σας αλλά και για ερευνητικούς σκοπούς.

Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής online παραγγελίας από φυσικό κατάστημα ή με διαφορετικό τρόπο εκτός από την προεπιλεγμένη υπηρεσία courier.