Οι πιο γλυκιές παιδικές αναμνήσεις


Είναι πολλές και διάφορες οι αναμνήσεις μας. Ανάμεικτες μέσα στο μυαλό και πιο πολύ στην καρδιά μας, μας γεμίζουν σε ανύποπτες στιγμές με πολύχρωμες και «μοσχοβολιστές» εικόνες, μιας άλλης εποχής! 

Δεν είναι λίγες οι φορές που μια μυρωδιά, μια γλυκιά γεύση, μια λέξη, μια εικόνα μας ταξιδεύει πίσω στο παρελθόν. Μένουμε για λίγο αφηρημένοι στις σκέψεις μας και μπροστά από τα μάτια μας περνούν εικόνες, σαν ένα φιλμ από ταινία που ξετυλίγεται αργά στον χρόνο, με πρωταγωνιστή εμάς. 

Και είναι εκείνη η στιγμή, που μέσα από αυτό το ταξίδι των παιδικών αναμνήσεων, ανακαλύπτουμε, ότι η γεύση είναι η πιο πολύτιμη αίσθησή μας, γιατί στην ουσία από αυτή μπορούμε να φέρουμε τις υπόλοιπες αισθήσεις στο μυαλό μας. Αυτή την αίσθηση τη δένουμε, με μια αόρατη κλωστή με ανθρώπους, στιγμές και με παιδικές αναμνήσεις.

Η αληθινή ευτυχία βρίσκεται στις αναμνήσεις και στις ελπίδες.
Γεώργιος Δροσίνη

Αυτή η γεύση των παιδικών μας αναμνήσεων, επιστρέφει στα Καφεκοπτεία Λουμίδη. Μια σειρά γλυκισμάτων με την υπογραφή της Οικογένειας Λουμίδη έρχεται για να μας προσφέρει εκλεκτές γευστικές εμπειρίες, γλυκιές στιγμές απόλαυσης αλλά και για να μας ταξιδέψει πίσω στον χρόνο.

Στις καλοκαιρινές μας διακοπές και στο σπίτι της γιαγιάς μας, με τη μεγάλη αυλή, τα πολύχρωμα λουλούδια και το μαρμάρινο τραπέζι στη μέση. Εκεί, που υποδεχόταν τις φίλες της με ελληνικό καφέ και γλυκό του κουταλιού.

Γεύση αυθεντικά μοναδική, απόλυτα ελληνική και αναλλοίωτη στο χρόνο! 

Στα πρωινά μας ξυπνήματα που είχαν άλλη γλύκα, όταν μας περίμενε μια φέτα ψωμιού αλειμμένη με μαρμελάδα, στο τραπέζι.

Στις βουτιές, στην παραλία και στον παππού που μας περίμενε στην ανηφόρα με μια σακούλα ζαχαρωτά, με λαχταριστές φρουτένιες γεύσεις.

Στα απογεύματα μετά το μεσημεριανό φαγητό που “κλέβαμε” τα λουκουμάκια που είχε κρυμμένα η γιαγιά στο πάνω ράφι της κουζίνας, για τα πιο “ιδιαίτερα” κεράσματα.

Κάθε στιγμή της παιδικής ηλικίας μας, είναι συνδεδεμένη και με μία διαφορετική γλυκιά γεύση, που έχει μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη και ξεχειλίζει από αναμνήσεις και αγάπη.

Συνεχίστε λοιπόν, να ταξιδεύετε στις ίδιες αναμνήσεις μέσα από τα γλυκίσματα των Καφεκοπτείων Λουμίδη. Δοκιμάστε τις εκλεκτές γεύσεις του χθες στο σήμερα. Περιηγηθείτε σε έναν κόσμο γεμάτο χρώματα, ξεχωριστές γεύσεις και γλυκιές απολαύσεις και ζωντανέψτε το παιδί που κρύβετε μέσα σας!


Πληροφορίες Μεταφορικών

Σχετικά με την αποστολή των προϊόντων σας ενημερώνουμε για τα εξής:

Συνθέσεις Δώρων «Καφεκοπτεία Λουμίδη»
Greek Coffee Kit Ελληνικού Καφέ | Μεγάλο 
Αυτόματη Καφετιέρα Ελληνικού BEKO

Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας θα λάβετε επιβεβαιωτικό email. Οι παραγγελίες αποστέλλονται στην συνεργαζόμενη εταιρεία courier την επόμενη εργάσιμη και θα λάβετε νέο email επιβεβαίωσης. Οι τυπικοί χρόνοι παράδοσης από την ημέρα παραγγελίας είναι οι εξής:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για την περίοδο του lockdown λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας της συνεργαζόμενης εταιρείας courier οι χρόνοι παράδοσης προσαρμόζονται ως εξής:

Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής online παραγγελίας από φυσικό κατάστημα ή με διαφορετικό τρόπο εκτός από την προεπιλεγμένη υπηρεσία κούριερ.

Η παραγγελία σας αποστέλλεται με ασφάλεια με την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία Courier Center στα μεγάλα αστικά κέντρα και την εταιρεία Speedex στην επαρχία.

Η εταιρία μας παραδίδει στη μεταφορική εταιρία τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει κατάλληλα συσκευασμένα.

Οι ανωτέρω χρόνοι είναι ενδεικτικοί. Σε κάθε περίπτωση θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την αποστολή των προϊόντων σας το γρηγορότερο.

Η εταιρία μας δεν φέρει ευθύνη για καθυστερήσεις που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητά μας ή για λόγους ανωτέρας βίας, όπως απεργίες, έντονα καιρικά φαινόμενα κλπ.

Κατά την παραλαβή των προϊόντων σας θα πρέπει να τα ελέγχετε.