Οι πασχαλινές γεύσεις που αγαπάμε είναι εδώ!


Τι και αν ο φετινός χειμώνας μας “πασπάλισε” με χιόνι, μας “μούλιασε” στη βροχή και μας κρύωσε με τις χαμηλές του θερμοκρασίες. Διανύουμε ήδη τον πρώτο μήνα της Άνοιξης και μαζί με τον καιρό έχει ήδη αρχίσει να αλλάζει και η διάθεσή μας. Ο ήλιος μας ζεσταίνει και μας γεμίζει δύναμη αλλά και ένα αίσθημα ελπίδας, ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα.

Έχει μια μοναδικότητα αυτή η περίοδος και αυτό που την κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή εκτός από τις ομορφιές της, είναι ότι φέρνει μαζί της και τη μεγαλύτερη θρησκευτική γιορτή, το Πάσχα!

Αρώματα, απολαυστικές γεύσεις, χαμόγελα, όμορφες στιγμές… Αν το σκεφτείς το Πάσχα φέρνει στον καθένα από μας διαφορετικές εικόνες και μας γεμίζει με διαφορετικά συναισθήματα!

Είναι το Πάσχα στο χωριό που μας γυρίζει πίσω στην παιδική μας ηλικία και στην αυλή του παππού και της γιαγιάς που μαζευόταν όλη η οικογένεια. Πασχαλινές σοκολατένιες λιχουδιές, τσουρέκια, κουλουράκια, σπιτικά φαγητά, που κακά τα ψέματα δεν απολαμβάνεις κάθε μέρα. Μοναδικές γεύσεις συντροφιά με μουσική και μπόλικο γέλιο.

Είναι τα αμέτρητα ήθη και έθιμά μας που καταφέρνουν και διατηρούνται με το πέρας του χρόνου μένοντας σχεδόν αναλλοίωτα. Το ελληνικό Πάσχα άλλωστε, είναι έντονα συνδεδεμένο με τις γευστικές παραδόσεις που κάθε οικογένεια ακολουθεί πιστά δημιουργώντας τις δικές της μοναδικές στιγμές.

Είναι τα βαφτιστήρια που περιμένουν τα πασχαλινά τους δώρα! Τη λαμπάδα τους αλλά και τα σοκολατένια τους αυγουλάκια. Αυτά που με τόση ανυπομονησία ξετυλίγουν και γεύονται την ημέρα της Ανάστασης.

Είναι οι μέρες χαλάρωσης, ξεκούρασης και ηρεμίας που μπορείς να απολαύσεις τον αγαπημένο σου καφέ των Καφεκοπτείων Λουμίδη από την άνεση του σπιτιού σου, ξεχνώντας για λίγο την απαιτητική καθημερινότητα, το φορτωμένο πρόγραμμα και τις διαρκείς υποχρεώσεις.

Είναι η ανάγκη να βρεθούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να τους δείξουμε την αγάπη μας διαλέγοντας τους ένα δώρο που κρύβει όλα τα αρώματα και τις γεύσεις του Πάσχα. Γιατί εάν τελικά είναι κάτι που χάνουμε μέσα στη ρουτίνα της καθημερινότητάς μας είναι αυτή η ουσιαστική επαφή μας με τα δικά μας αγαπημένα πρόσωπα, τα άτομα που μας γεμίζουν όμορφα συναισθήματα και πολλά χαμόγελα!

Τι και εάν το Πάσχα συμβολίζει κάτι διαφορετικό για τον κάθε έναν από μας, οι γεύσεις και τα αρώματά του παραμένουν κοινά για όλους!

Και φέτος λοιπόν τα Καφεκοπτεία Λουμίδη γεμίζουν το σπίτι σου και κάθε στιγμή σου με πασχαλινά αρώματα, γλυκές σοκολατένιες γεύσεις σε πασχαλινά σχέδια, ξεχωριστά χαρμάνια αλλά και μοναδικές συνθέσεις δώρων.

Απολαυστικά πασχαλινά γλειφιτζούρια σοκολάτας,"Προβατάκι", "Λαγουδάκι, "Αυγουλάκι", που θα συνοδεύουν ευχάριστα την κάθε σου στιγμή και η γλυκιά σοκολατένια τους γεύση θα εκπλήξει μικρούς και μεγάλους.

Τέλεια πασχαλινά κουτάκια σε σχήμα αυγού που μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις τόσο στη διακόσμηση του σπιτιού σου όσο και για να τα κάνεις δώρο στα αγαπημένα σου πρόσωπα αφού μέσα “κρύβουν” λαχταριστά σοκολατάκια!

Γιορτινές γεμιστές πραλίνες στα πιο χαρούμενα και ζωηρά σχέδια μέσα σε μια πολύχρωμη πασχαλινή κασετίνα που σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις!

Δέκα ξεχωριστά σοκολατάκια με διάφορες φιγούρες, σε μια μοναδική πασχαλινή κασετίνα με πραλίνες. Κάθε ένα και μια σοκολατένια εμπειρία γεύσης βελγικής σοκολάτας.

Πασχαλινά gift box με πασχαλινές φιγούρες που θα φέρουν την άνοιξη και τη χαρά στο σπίτι σου με τον πιο απολαυστικό τρόπο.

Σοκολατάκια "Αυγουλάκια" με γέμιση καραμέλα, με μαύρη σοκολάτα, με γέμιση πραλίνα φουντουκιού που θα ευχαριστήσουν την οικογένεια και τους φίλους σας με την ξεχωριστή τους γεύση.

Και αν ψάχνεις ένα πιο ιδιαίτερο δώρο για τα αγαπημένα σου πρόσωπα…Μπορείς να δημιουργήσεις τις δικές σου συνθέσεις, συνδυάζοντας σοκολατένιες λιχουδιές και πασχαλινές εορταστικές φιγούρες με τον αγαπημένο σου καφέ, τα ροφήματα ή και άλλες αυθεντικές απολαύσεις!

Το Πάσχα πλησιάζει και θα είναι πιο γλυκό από ποτέ! Χάρισε λοιπόν σε σένα και στους αγαπημένους σου πασχαλινές στιγμές απόλαυσης γεμάτες γλύκα ανακαλύπτοντας τις μοναδικές προτάσεις των Καφεκοπτείων Λουμίδη, που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν!

Γιατί και φέτος οι γεύσεις που αγαπάμε είναι εδώ!


Εντός Αττικής

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στο Νομό Αττικής μέσω της εταιρείας Courier Center εντός 1-2 εργάσιμων ημερών. 

Εκτός Αττικής

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στην υπόλοιπη Ελλάδα μέσω της εταιρείας Courier Center εντός 3-6 εργάσιμων ημερών. H μεταφορική εταιρεία Courier Center, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των παραδόσεων εκτός Αττικής, συνεργάζεται με την εταιρεία Speedex.

Αν η παραγγελία σας αδυνατεί να παραδοθεί με επιτυχία στη διεύθυνση που δηλώσατε, η μεταφορική εταιρεία με σκοπό την καλύτερη και ταχύτερη παράδοση των προϊόντων, συνεργάζεται με την εταιρεία Clever Services, η οποία περιλαμβάνει επιλεγμένα καταστήματα clever point στην Ελλάδα με διευρυμένο ωράριο εξυπηρέτησης, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Για αγορές άνω των 30€ τα μεταφορικά κόστη είναι δωρεάν. Για αγορές κάτω των 30€ η επιβάρυνση για τα μεταφορικά είναι 2,50€. Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι διαθέσιμη με επιβάρυνση 1€. Για τα κάτωθι προϊόντα ισχύει επιπλέον επιβάρυνση μεταφορικών λόγω ογκομετρικού βάρους. Το τελικό κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται αυτόματα στο check out.

Συνθέσεις Δώρων «Καφεκοπτεία Λουμίδη»
Greek Coffee Kit Ελληνικού Καφέ | Μεγάλο 
Αυτόματη Καφετιέρα Ελληνικού BEKO

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ E-SHOP:

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και την επιβεβαίωση της πληρωμής, η παραγγελία θεωρείται ως "αποδεκτή" και θα λάβετε ένα e-mail “Επιβεβαίωση Παραγγελίας”.

Στην περίπτωση που δεν λάβετε το επιβεβαιωτικό e-mail της παραγγελίας, συνιστούμε να ελέγξετε εάν το e-mail έχει μπει στο φάκελο της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Αν τελικά δεν το έχετε λάβει συνιστούμε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας +30 210 3214426.

Το e-mail "Επιβεβαίωσης" και "Αποστολής" της παραγγελίας δεν αποτελεί νόμιμη απόδειξη. Το τελικό τιμολόγιο/απόδειξη περιλαμβάνεται στη συσκευασία της παραγγελίας σας.

Οι παραγγελίες παραλαμβάνονται από την συνεργαζόμενη εταιρεία courier κατάλληλα συσκευασμένες με σκοπό την διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων.

Οι ανωτέρω χρόνοι είναι ενδεικτικοί. Σε κάθε περίπτωση, κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την αποστολή των προϊόντων σας το συντομότερο δυνατόν. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην παράδοση της παραγγελίας που οφείλονται σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας όπως πχ. απεργίες, έντονα καιρικά φαινόμενα κτλ. ή σε περιπτώσεις που οφείλονται σε καθυστερήσεις της συνεργαζόμενης εταιρείας courier.

Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, θα πρέπει να ελέγχετε τα προϊόντα.

Οι συνεργαζόμενες εταιρείες δύναται να χρησιμοποιήσουν το τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δηλώσει με σκοπό την ενημέρωση της κατάστασης της παραγγελίας σας αλλά και για ερευνητικούς σκοπούς.

Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής online παραγγελίας από φυσικό κατάστημα ή με διαφορετικό τρόπο εκτός από την προεπιλεγμένη υπηρεσία courier.