Μοναδικοί αρωματικοί καφέδες


Κάθε εποχή είναι ταυτισμένη με τις δικές της μυρωδιές τα δικά της μοναδικά αρώματα. Μυρωδιές συνδεδεμένες με συναισθήματα, αναμνήσεις και στιγμές. Αρώματα που ανακατεύονται με το πρωινό που ετοιμάζετε, τα ζεστά κρουασάν, τον φρέσκο χυμό και τον αχνιστό αρωματικό καφέ των Καφεκοπτείων Λουμίδη!

Είναι εκείνο το μοναδικό άρωμα καραμέλα ή φουντούκι που κάνει το σπίτι να μοσχοβολάει ολόκληρο. Και ενώ μπορεί να θέλατε να περάσετε και άλλο χρόνο στο κρεβάτι σας, σηκώνεστε μόνο και μόνο για αυτό το μοναδικό άρωμα του φρεσκοκομμένου καφέ. Με μια κούπα αγκαλιά γεμάτη με τον αγαπημένο σας αρωματικό καφέ και με τα παράθυρα ανοιχτά χαζεύετε τα μουντά χρώματα του ουρανού. 

Όλη η ομορφιά της στιγμής βρίσκεται στη ζεστασιά που απλώνεται στο χέρι σας καθώς ακουμπάτε την αγαπημένη σας κούπα καφέ, στην πρώτη καυτή γουλιά του και στο μοναδικό άρωμα που αναδύεται στον χώρο!

Γιατί αυτό το μοναδικό άρωμα, αρκεί για να σας αφυπνίσει και για να σχηματίσει το πρώτο χαμόγελο της ημέρας στο πρόσωπο σας, κάνοντας την αρχή για να χαμογελάσετε πολλές φορές ακόμα μέσα σε αυτή και να εμπλουτίσετε όμορφα τη μέρα σας, περιλούζοντάς τη από ένα αίσθημα ευφορίας!

Είναι αρκετές, οι μικρές συνήθειες που μετατρέπει ο άνθρωπος σε κρυφές δικές του ιεροτελεστίες και τις βιώνει με την μοναδικότητα που τους αρμόζει! Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος, που αυτά τα ήσυχα και όμορφα πρωινά με μια κούπα καφέ στο χέρι τα αγαπάτε λίγο περισσότερο από τα υπόλοιπα, γιατί κουβαλάνε κάτι από από εσάς. Γιατί ο καφές δεν είναι απλά καφές αλλά μια μοναδική εμπειρία. Ένας ξεχωριστός αρωματικός καφές για κάθε έναν από σας!

Ξεχωριστά αρώματα καφέ για ξεχωριστούς ανθρώπους!

Στα Καφεκοπτεία Λουμίδη έχουμε σχεδιάσει μια σειρά από καφέδες με δικά μας αρώματα τα οποία ξεχωρίζουν μέσα από χιλιάδες μυρωδιές. Βρίσκονται στην ατμόσφαιρα αλλά και στο μυαλό σας και ξεχωρίζουν ανάμεσα σε τόσα άλλα, γιατί ταυτίζονται με τον μοναδικό σας χαρακτήρα!

Κάθε άρωμα έχει σχεδιαστεί επίπονα μετά από πολλές δοκιμές, ώστε να αποδίδει αυτό που αντιπροσωπεύει, χωρίς όμως να κλέβει εντελώς από την γεύση του καφέ! Έτσι επιτυγχάνεται μια ιδανική ισορροπία μεταξύ των δύο και ένα ρόφημα αντάξιο της εμπειρίας σας!

Στο loumidis e-shop, θα βρείτε μια πλήρως ολοκληρωμένη γκάμα αρωματικών καφέδων! Ελληνικοί, φίλτρου, στιγμιαίοι με άρωμα τσουρέκι, μπακλαβά, φουντούκι, καραμέλα, μπισκότο σας περιμένουν να τους δοκιμάσετε και να τους συνδέσετε με τις πιο όμορφες καθημερινές σας στιγμές!


Εντός Αττικής

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στο Νομό Αττικής μέσω της εταιρείας Courier Center εντός 1-2 εργάσιμων ημερών. 

Εκτός Αττικής

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στην υπόλοιπη Ελλάδα μέσω της εταιρείας Courier Center εντός 3-6 εργάσιμων ημερών. H μεταφορική εταιρεία Courier Center, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των παραδόσεων εκτός Αττικής, συνεργάζεται με την εταιρεία Speedex.

Αν η παραγγελία σας αδυνατεί να παραδοθεί με επιτυχία στη διεύθυνση που δηλώσατε, η μεταφορική εταιρεία με σκοπό την καλύτερη και ταχύτερη παράδοση των προϊόντων, συνεργάζεται με την εταιρεία Clever Services, η οποία περιλαμβάνει επιλεγμένα καταστήματα clever point στην Ελλάδα με διευρυμένο ωράριο εξυπηρέτησης, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Για αγορές άνω των 30€ τα μεταφορικά κόστη είναι δωρεάν. Για αγορές κάτω των 30€ η επιβάρυνση για τα μεταφορικά είναι 2,50€. Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι διαθέσιμη με επιβάρυνση 1€. Για τα κάτωθι προϊόντα ισχύει επιπλέον επιβάρυνση μεταφορικών λόγω ογκομετρικού βάρους. Το τελικό κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται αυτόματα στο check out.

Συνθέσεις Δώρων «Καφεκοπτεία Λουμίδη»
Greek Coffee Kit Ελληνικού Καφέ | Μεγάλο 
Αυτόματη Καφετιέρα Ελληνικού BEKO

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ E-SHOP:

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και την επιβεβαίωση της πληρωμής, η παραγγελία θεωρείται ως "αποδεκτή" και θα λάβετε ένα e-mail “Επιβεβαίωση Παραγγελίας”.

Στην περίπτωση που δεν λάβετε το επιβεβαιωτικό e-mail της παραγγελίας, συνιστούμε να ελέγξετε εάν το e-mail έχει μπει στο φάκελο της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Αν τελικά δεν το έχετε λάβει συνιστούμε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας +30 210 3214426.

Το e-mail "Επιβεβαίωσης" και "Αποστολής" της παραγγελίας δεν αποτελεί νόμιμη απόδειξη. Το τελικό τιμολόγιο/απόδειξη περιλαμβάνεται στη συσκευασία της παραγγελίας σας.

Οι παραγγελίες παραλαμβάνονται από την συνεργαζόμενη εταιρεία courier κατάλληλα συσκευασμένες με σκοπό την διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων.

Οι ανωτέρω χρόνοι είναι ενδεικτικοί. Σε κάθε περίπτωση, κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την αποστολή των προϊόντων σας το συντομότερο δυνατόν. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην παράδοση της παραγγελίας που οφείλονται σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας όπως πχ. απεργίες, έντονα καιρικά φαινόμενα κτλ. ή σε περιπτώσεις που οφείλονται σε καθυστερήσεις της συνεργαζόμενης εταιρείας courier.

Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, θα πρέπει να ελέγχετε τα προϊόντα.

Οι συνεργαζόμενες εταιρείες δύναται να χρησιμοποιήσουν το τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δηλώσει με σκοπό την ενημέρωση της κατάστασης της παραγγελίας σας αλλά και για ερευνητικούς σκοπούς.

Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής online παραγγελίας από φυσικό κατάστημα ή με διαφορετικό τρόπο εκτός από την προεπιλεγμένη υπηρεσία courier.