Μοναδικοί αρωματικοί καφέδες


Κάθε εποχή είναι ταυτισμένη με τις δικές της μυρωδιές τα δικά της μοναδικά αρώματα. Μυρωδιές συνδεδεμένες με συναισθήματα, αναμνήσεις και στιγμές. Αρώματα που ανακατεύονται με το πρωινό που ετοιμάζετε, τα ζεστά κρουασάν, τον φρέσκο χυμό και τον αχνιστό αρωματικό καφέ των Καφεκοπτείων Λουμίδη!

Είναι εκείνο το μοναδικό άρωμα καραμέλα ή φουντούκι που κάνει το σπίτι να μοσχοβολάει ολόκληρο. Και ενώ μπορεί να θέλατε να περάσετε και άλλο χρόνο στο κρεβάτι σας, σηκώνεστε μόνο και μόνο για αυτό το μοναδικό άρωμα του φρεσκοκομμένου καφέ. Με μια κούπα αγκαλιά γεμάτη με τον αγαπημένο σας αρωματικό καφέ και με τα παράθυρα ανοιχτά χαζεύετε τα μουντά χρώματα του ουρανού. 

Όλη η ομορφιά της στιγμής βρίσκεται στη ζεστασιά που απλώνεται στο χέρι σας καθώς ακουμπάτε την αγαπημένη σας κούπα καφέ, στην πρώτη καυτή γουλιά του και στο μοναδικό άρωμα που αναδύεται στον χώρο!

Γιατί αυτό το μοναδικό άρωμα, αρκεί για να σας αφυπνίσει και για να σχηματίσει το πρώτο χαμόγελο της ημέρας στο πρόσωπο σας, κάνοντας την αρχή για να χαμογελάσετε πολλές φορές ακόμα μέσα σε αυτή και να εμπλουτίσετε όμορφα τη μέρα σας, περιλούζοντάς τη από ένα αίσθημα ευφορίας!

Είναι αρκετές, οι μικρές συνήθειες που μετατρέπει ο άνθρωπος σε κρυφές δικές του ιεροτελεστίες και τις βιώνει με την μοναδικότητα που τους αρμόζει! Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος, που αυτά τα ήσυχα και όμορφα πρωινά με μια κούπα καφέ στο χέρι τα αγαπάτε λίγο περισσότερο από τα υπόλοιπα, γιατί κουβαλάνε κάτι από από εσάς. Γιατί ο καφές δεν είναι απλά καφές αλλά μια μοναδική εμπειρία. Ένας ξεχωριστός αρωματικός καφές για κάθε έναν από σας!

Ξεχωριστά αρώματα καφέ για ξεχωριστούς ανθρώπους!

Στα Καφεκοπτεία Λουμίδη έχουμε σχεδιάσει μια σειρά από καφέδες με δικά μας αρώματα τα οποία ξεχωρίζουν μέσα από χιλιάδες μυρωδιές. Βρίσκονται στην ατμόσφαιρα αλλά και στο μυαλό σας και ξεχωρίζουν ανάμεσα σε τόσα άλλα, γιατί ταυτίζονται με τον μοναδικό σας χαρακτήρα!

Κάθε άρωμα έχει σχεδιαστεί επίπονα μετά από πολλές δοκιμές, ώστε να αποδίδει αυτό που αντιπροσωπεύει, χωρίς όμως να κλέβει εντελώς από την γεύση του καφέ! Έτσι επιτυγχάνεται μια ιδανική ισορροπία μεταξύ των δύο και ένα ρόφημα αντάξιο της εμπειρίας σας!

Στο loumidis e-shop, θα βρείτε μια πλήρως ολοκληρωμένη γκάμα αρωματικών καφέδων! Ελληνικοί, φίλτρου, στιγμιαίοι με άρωμα τσουρέκι, μπακλαβά, φουντούκι, καραμέλα, μπισκότο σας περιμένουν να τους δοκιμάσετε και να τους συνδέσετε με τις πιο όμορφες καθημερινές σας στιγμές!


Πληροφορίες Μεταφορικών

Σχετικά με την αποστολή των προϊόντων σας ενημερώνουμε για τα εξής:

Συνθέσεις Δώρων «Καφεκοπτεία Λουμίδη»
Greek Coffee Kit Ελληνικού Καφέ | Μεγάλο 
Αυτόματη Καφετιέρα Ελληνικού BEKO

Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας θα λάβετε επιβεβαιωτικό email. Οι παραγγελίες αποστέλλονται στην συνεργαζόμενη εταιρεία courier την επόμενη εργάσιμη και θα λάβετε νέο email επιβεβαίωσης. Οι τυπικοί χρόνοι παράδοσης από την ημέρα παραγγελίας είναι οι εξής:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για την περίοδο του lockdown λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας της συνεργαζόμενης εταιρείας courier οι χρόνοι παράδοσης προσαρμόζονται ως εξής:

Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής online παραγγελίας από φυσικό κατάστημα ή με διαφορετικό τρόπο εκτός από την προεπιλεγμένη υπηρεσία κούριερ.

Η παραγγελία σας αποστέλλεται με ασφάλεια με την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία Courier Center στα μεγάλα αστικά κέντρα και την εταιρεία Speedex στην επαρχία.

Η εταιρία μας παραδίδει στη μεταφορική εταιρία τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει κατάλληλα συσκευασμένα.

Οι ανωτέρω χρόνοι είναι ενδεικτικοί. Σε κάθε περίπτωση θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την αποστολή των προϊόντων σας το γρηγορότερο.

Η εταιρία μας δεν φέρει ευθύνη για καθυστερήσεις που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητά μας ή για λόγους ανωτέρας βίας, όπως απεργίες, έντονα καιρικά φαινόμενα κλπ.

Κατά την παραλαβή των προϊόντων σας θα πρέπει να τα ελέγχετε.