Μοναδικά δώρα για έναν αυθεντικό coffee lover!


Δώρα απολαυστικά, δώρα λαχταριστά, δώρα ιδανικά για … κάθε coffee lover!

Για πολλούς ανθρώπους ο καφές δεν αποτελεί απλά έναν απολαυστικό τρόπο για να ξεκινήσουν την ημέρας τους… Για τους περισσότερους είναι τρόπος ζωής.

Οι λάτρεις του καφέ δε σταματούν να δοκιμάζουν καινούργιες ποικιλίες αλλά και να αποκτούν συνεχώς νέο εξοπλισμό για να γίνουν οι τέλειοι home baristas. Για έναν coffee lover άλλωστε τα αξεσουάρ και τα gadgets του καφέ ποτέ δεν είναι αρκετά.

Εάν λοιπόν έχει έρθει η στιγμή να κάνεις ένα δώρο στους coffee lovers της ζωής σου, ξέρεις από τώρα ότι αυτό θα είναι κάτι σχετικό με τον καφέ. Γιατί πάντα είναι καλή ιδέα να δείχνεις την αγάπη σου έμπρακτα στα δικά σου άτομα και να προσφέρεις τα αγαπημένα τους ροφήματα καφέ σαν ένα μικρό δώρο έτσι ώστε να έχουν τη δυνατότητα να τα απολαμβάνουν καθημερινά και γιατί όχι να γίνουν και master στην παρασκευή τους.

Δε χρειάζεται να χάσεις χρόνο για να βρεις το δώρο που θα τους εντυπωσιάσει. Δημιουργήσαμε για σένα έναν αναλυτικό οδηγό δώρων των Καφεκοπτείων Λουμίδη, ιδανικό για κάθε coffee lover για να βρεις εύκολα και γρήγορα αυτό που αναζητάς.

Και μην ξεχνάς ότι τα καλύτερα δώρα είναι ταυτόχρονα και χρήσιμα. Είναι αυτά δηλαδή που μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε στην καθημερινότητά μας και να την κάνουν λίγο πιο ευχάριστη και γιατί όχι… γευστική! 

"Η αυθεντική γεύση του Έλληνα"

Αυτή η σύνθεση είναι χρήσιμη σε κάθε coffee lover. Περιλαμβάνει ένα Ελληνικό χαρμάνι ξανθό, ένα Ελληνικό με άρωμα μαστίχα, ένα φλιτζάνι και πιατάκι μονού ελληνικού και Λουκούμια Τριαντάφυλλο "Καφεκοπτεία Λουμίδη".

"Το Ελληνικό Παραδοσιακό Πρωινό"

Το πιο γευστικό πρωινό που θα εντυπωσιάσει κάθε coffee lover. Η σύνθεση περιλαμβάνει ένα Ελληνικό χαρμάνι άρωμα, ένα Ελληνικό μονοποικιλιακό Κολομβίας, ένα φλιτζάνι και πιατάκι ελληνικού μονό, γλυκό κουταλιού βύσσινο και τέλος κουλουράκια βανίλιας "Καφεκοπτεία Λουμίδη".

"Morning Glory"

Με αυτή τη μοναδική σύνθεση δώρου θα προσφέρεις στους αγαπημένους σου τον πιο γευστικό και γεμάτο αρώματα καφέ φίλτρου! Η σύνθεση περιλαμβάνει ένα καφέ Φίλτρου μονοποικιλιακό Κόστα Ρίκα, ένα coffee dripper φίλτρου, χάρτινα φίλτρα, κρέμα ταχίνι-κακάο - Καφεκοπτεία Λουμίδη και παστέλι φυστίκι μπουκιά.

"Διπλή Απόλαυση"

Τι πιο όμορφο από το να ανοίγει κάποιος το δώρο του και μέσα να βρίσκει όχι ένα, αλλά τέσσερα διαφορετικά και απολαυστικά προϊόντα!

Η σύνθεση αυτή περιλαμβάνει ένα Ελληνικό χαρμάνι διπλό, ένα επαναχρησιμοποιούμενο ποτήρι καφέ "Καφεκοπτεία Λουμίδη", kuluraki κακάο αλλά και μια απολαυστική μπάρα δημητριακών - σύκο και δαμάσκηνο.

Greek Coffee Kit Ελληνικού Καφέ (Μικρό)

Όποιος κι αν είναι ο παραλήπτης αυτής της ιδιαίτερης σύνθεσης δώρου, είναι σίγουρο ότι από την ημέρα που θα το πάρει στα χέρια του, θα σας θυμάται κάθε φορά που θα πίνει τον αγαπημένο του καφέ.

Η συσκευασία περιλαμβάνει ένα χειροποίητο μπρούτζινο παραδοσιακό μπρίκι με το αναδευτήρι του, ένα ξεχωριστό φλιτζάνι με το πιατάκι του, παραδοσιακό Ελληνικό καφέ και οδηγίες παρασκευής ελληνικού με την υπογραφή και την εγγύηση των Καφεκοπτείων Λουμίδη.

Greek Coffee Kit Ελληνικού Καφέ (Μεγάλο)

Αυτό το δώρο θα το ζήλευε ακόμα και ένας επαγγελματίας στο χώρο του καφέ! Η συσκευασία περιλαμβάνει ένα χειροποίητο μπρούτζινο παραδοσιακό μπρίκι με το αναδευτήρι του, δύο ξεχωριστά φλιτζάνια με τα πιατάκια τους και παραδοσιακό Ελληνικό καφέ με οδηγίες παρασκευής με την υπογραφή και την εγγύηση των Καφεκοπτείων Λουμίδη.

Επισκέψου το www.kl.gr και γέμισε την ημέρα και το σπίτι των αγαπημένων σου coffee lovers με … απολαυστικά αρώματα και ποιοτικές γεύσεις.


Εντός Αττικής

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στο Νομό Αττικής μέσω της εταιρείας Courier Center εντός 1-2 εργάσιμων ημερών. 

Εκτός Αττικής

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στην υπόλοιπη Ελλάδα μέσω της εταιρείας Courier Center εντός 3-6 εργάσιμων ημερών. H μεταφορική εταιρεία Courier Center, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των παραδόσεων εκτός Αττικής, συνεργάζεται με την εταιρεία Speedex.

Αν η παραγγελία σας αδυνατεί να παραδοθεί με επιτυχία στη διεύθυνση που δηλώσατε, η μεταφορική εταιρεία με σκοπό την καλύτερη και ταχύτερη παράδοση των προϊόντων, συνεργάζεται με την εταιρεία Clever Services, η οποία περιλαμβάνει επιλεγμένα καταστήματα clever point στην Ελλάδα με διευρυμένο ωράριο εξυπηρέτησης, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Για αγορές άνω των 30€ τα μεταφορικά κόστη είναι δωρεάν. Για αγορές κάτω των 30€ η επιβάρυνση για τα μεταφορικά είναι 2,50€. Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι διαθέσιμη με επιβάρυνση 1€. Για τα κάτωθι προϊόντα ισχύει επιπλέον επιβάρυνση μεταφορικών λόγω ογκομετρικού βάρους. Το τελικό κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται αυτόματα στο check out.

Συνθέσεις Δώρων «Καφεκοπτεία Λουμίδη»
Greek Coffee Kit Ελληνικού Καφέ | Μεγάλο 
Αυτόματη Καφετιέρα Ελληνικού BEKO

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ E-SHOP:

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και την επιβεβαίωση της πληρωμής, η παραγγελία θεωρείται ως "αποδεκτή" και θα λάβετε ένα e-mail “Επιβεβαίωση Παραγγελίας”.

Στην περίπτωση που δεν λάβετε το επιβεβαιωτικό e-mail της παραγγελίας, συνιστούμε να ελέγξετε εάν το e-mail έχει μπει στο φάκελο της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Αν τελικά δεν το έχετε λάβει συνιστούμε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας +30 210 3214426.

Το e-mail "Επιβεβαίωσης" και "Αποστολής" της παραγγελίας δεν αποτελεί νόμιμη απόδειξη. Το τελικό τιμολόγιο/απόδειξη περιλαμβάνεται στη συσκευασία της παραγγελίας σας.

Οι παραγγελίες παραλαμβάνονται από την συνεργαζόμενη εταιρεία courier κατάλληλα συσκευασμένες με σκοπό την διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων.

Οι ανωτέρω χρόνοι είναι ενδεικτικοί. Σε κάθε περίπτωση, κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την αποστολή των προϊόντων σας το συντομότερο δυνατόν. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην παράδοση της παραγγελίας που οφείλονται σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας όπως πχ. απεργίες, έντονα καιρικά φαινόμενα κτλ. ή σε περιπτώσεις που οφείλονται σε καθυστερήσεις της συνεργαζόμενης εταιρείας courier.

Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, θα πρέπει να ελέγχετε τα προϊόντα.

Οι συνεργαζόμενες εταιρείες δύναται να χρησιμοποιήσουν το τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δηλώσει με σκοπό την ενημέρωση της κατάστασης της παραγγελίας σας αλλά και για ερευνητικούς σκοπούς.

Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής online παραγγελίας από φυσικό κατάστημα ή με διαφορετικό τρόπο εκτός από την προεπιλεγμένη υπηρεσία courier.