Μια γλυκιά βουτιά να την πιεις στο ποτήρι!


Αυτό το καλοκαίρι, τα Καφεκοπτεία Λουμίδη, σου χαρίζουν μία ανεπανάληπτη εμπειρία γεμάτη πλούσια γεύση και βελούδινη υφή! Ένα κύμα δροσιάς έρχεται κατευθείαν στο ποτήρι σου μέσα από επιλεγμένες γεύσεις λαχταριστών υποβρυχίων Αργουδέλης, που εντυπωσιάζουν μικρούς και μεγάλους!

Το υποβρύχιο αποτελεί ένα γλυκό που προσφέρει ενέργεια και απόλαυση, χωρίς όμως να περιέχει καθόλου λιπαρά. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για κάθε παιδί -και όχι μόνο- που μπορεί να ζητήσει κάτι γλυκό κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Γνώριζες ότι σε παλαιότερες εποχές δεν υπήρχε ούτε ένα ελληνικό σπίτι, που να μην έχει αυτό το κέρασμα στο ντουλάπι του; Αυτό συνέβαινε κυρίως το καλοκαίρι αφού τα υπόλοιπα γλυκά δεν μπορούσαν να διατηρηθούν εξαιτίας της ζέστης. Ως αποτέλεσμα, το μόνο γλυκό που μπορούσε να διατηρηθεί ήταν η βανίλια. Η ονομασία «υποβρύχιο» προήλθε από το γεγονός ότι σερβίρεται «βουτηγμένη» μέσα σε ένα ποτήρι κρύο νερό!

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη λοιπόν σταθερά αφοσιωμένα στα ελληνικά διαχρονικά προϊόντα, θυμίζουν τη γεύση των παιδικών μας καλοκαιριών με τα απολαυστικά υποβρύχια Αργουδέλη!

Γλυκό, αφράτο και με πλούσια υφή, το υποβρύχιο παραμένει αμετάβλητο, ως προς τη γεύση του, στο πέρασμα του χρόνου.

Το μόνο που θα χρειαστείς για να το απολαύσεις...
Παγωμένο νερό...Ένα ψηλό ποτήρι… Και μια πλούσια κουταλιά υποβρύχιο Αργουδέλη…

Το γλυκό «σφίγγει» από το σοκ της αιφνίδιας βουτιάς στο παγωμένο νερό και σταθεροποιείται πάνω στο κουτάλι. Εάν μείνει για πολύ ώρα μέσα στο ποτήρι θα αρχίσει να λιώνει γι΄ αυτό κατανάλωσέ το αμέσως χωρίς πολλές περιστροφές!

Δοκίμασε το και σαν γλάσο σε κέικ, κουλουράκια και μπισκότα! Και εάν θες κάτι ακόμα πιο ιδιαίτερο δοκίμασε να βάλεις μια κουταλιά από τα υποβρύχια Αργουδέλη ανάμεσα σε δυο μπισκότα!

Ανακάλυψε τις ανατρεπτικές γεύσεις: Φυστίκι, Τριαντάφυλλο και Λεμόνι αλλά και τις κλασικές Βανίλια και Μαστίχα και νιώσε την αυθεντική γλυκιά παγωμένη απόλαυση!

Υποβρύχιο Φυστίκι

To υποβρύχιο φυστίκι έχει ελαφρύ πράσινο χρώμα από φυσική χρωστική και είναι ιδιαίτερα αρωματικό και δροσερό.

Υποβρύχιο Τριαντάφυλλο

To υποβρύχιο τριαντάφυλλο, έχει ρομαντική διάθεση και έντονο άρωμα τριαντάφυλλου. Γοητεύει τους μικρούς και φέρνει αναμνήσεις στους μεγάλους!

Υποβρύχιο Λεμόνι

Το υποβρύχιο λεμόνι με την απαλή του υφή, φτιάχνεται με φυσικό αιθέριο έλαιο και ξύσμα από φρέσκο λεμονάκι, δημιουργώντας ένα άκρως δροσιστικό γευστικό αποτέλεσμα.

Υποβρύχιο Βανίλια

Το δι γλυκό με την πλούσια και βελούδινη υφή. Υποβρύχιο με άρωμα βανίλιας. Η κλασική γεύση των παιδικών μας χρόνων!

Υποβρύχιο Μαστίχα

Το υποβρύχιο μαστίχα, φτιάχνεται με φυσικό δάκρυ Μαστίχας Χίου κι όχι τεχνητά αρώματα. Μια γεύση αυθεντική!

Πολλές διαφορετικές γεύσεις, βελούδινες υφές, ξεχωριστά αρώματα, μοναδική ποιότητα. Τα τέλεια υποβρύχια είναι εδώ! Και το καλοκαίρι… Καφεκοπτεία Λουμίδη!


Εντός Αττικής

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στο Νομό Αττικής μέσω της εταιρείας Courier Center εντός 1-2 εργάσιμων ημερών. 

Εκτός Αττικής

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στην υπόλοιπη Ελλάδα μέσω της εταιρείας Courier Center εντός 3-6 εργάσιμων ημερών. H μεταφορική εταιρεία Courier Center, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των παραδόσεων εκτός Αττικής, συνεργάζεται με την εταιρεία Speedex.

Αν η παραγγελία σας αδυνατεί να παραδοθεί με επιτυχία στη διεύθυνση που δηλώσατε, η μεταφορική εταιρεία με σκοπό την καλύτερη και ταχύτερη παράδοση των προϊόντων, συνεργάζεται με την εταιρεία Clever Services, η οποία περιλαμβάνει επιλεγμένα καταστήματα clever point στην Ελλάδα με διευρυμένο ωράριο εξυπηρέτησης, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Για αγορές άνω των 30€ τα μεταφορικά κόστη είναι δωρεάν. Για αγορές κάτω των 30€ η επιβάρυνση για τα μεταφορικά είναι 2,50€. Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι διαθέσιμη με επιβάρυνση 1€. Για τα κάτωθι προϊόντα ισχύει επιπλέον επιβάρυνση μεταφορικών λόγω ογκομετρικού βάρους. Το τελικό κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται αυτόματα στο check out.

Συνθέσεις Δώρων «Καφεκοπτεία Λουμίδη»
Greek Coffee Kit Ελληνικού Καφέ | Μεγάλο 
Αυτόματη Καφετιέρα Ελληνικού BEKO

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ E-SHOP:

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και την επιβεβαίωση της πληρωμής, η παραγγελία θεωρείται ως "αποδεκτή" και θα λάβετε ένα e-mail “Επιβεβαίωση Παραγγελίας”.

Στην περίπτωση που δεν λάβετε το επιβεβαιωτικό e-mail της παραγγελίας, συνιστούμε να ελέγξετε εάν το e-mail έχει μπει στο φάκελο της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Αν τελικά δεν το έχετε λάβει συνιστούμε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας +30 210 3214426.

Το e-mail "Επιβεβαίωσης" και "Αποστολής" της παραγγελίας δεν αποτελεί νόμιμη απόδειξη. Το τελικό τιμολόγιο/απόδειξη περιλαμβάνεται στη συσκευασία της παραγγελίας σας.

Οι παραγγελίες παραλαμβάνονται από την συνεργαζόμενη εταιρεία courier κατάλληλα συσκευασμένες με σκοπό την διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων.

Οι ανωτέρω χρόνοι είναι ενδεικτικοί. Σε κάθε περίπτωση, κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την αποστολή των προϊόντων σας το συντομότερο δυνατόν. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην παράδοση της παραγγελίας που οφείλονται σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας όπως πχ. απεργίες, έντονα καιρικά φαινόμενα κτλ. ή σε περιπτώσεις που οφείλονται σε καθυστερήσεις της συνεργαζόμενης εταιρείας courier.

Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, θα πρέπει να ελέγχετε τα προϊόντα.

Οι συνεργαζόμενες εταιρείες δύναται να χρησιμοποιήσουν το τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δηλώσει με σκοπό την ενημέρωση της κατάστασης της παραγγελίας σας αλλά και για ερευνητικούς σκοπούς.

Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής online παραγγελίας από φυσικό κατάστημα ή με διαφορετικό τρόπο εκτός από την προεπιλεγμένη υπηρεσία courier.