Καλωσορίζουμε την Άνοιξη “μαζί”


Την Άνοιξη αν δεν τη βρεις, τη φτιάχνεις.» Οδυσσέας Ελύτης

Την φτιάχνεις, με ένα τραπέζι σε μια γεμάτη βεράντα με πολύχρωμα κι ευωδιαστά λουλούδια και με ένα φλιτζάνι με τον αγαπημένο σου καφέ των Καφεκοπτείων Λουμίδη!

Ο καφές είναι η παρέα σου στα εύκολα και στα δύσκολα! Πόσες στιγμές της καθημερινότητας δεν περνάμε με έναν καφέ στο χέρι, να παίρνουμε ενέργεια, να γελάμε, να δροσιζόμαστε ακόμα και να βγάζουμε φωτογραφίες; Αλλά και σε στιγμές ησυχίας και γαλήνης μακριά από τις υποχρεώσεις και τη φασαρία, ο καφές των Καφεκοπτείων Λουμίδη είναι πάντα εκεί!

Φαίνεται σχεδόν απίστευτο το πόσες στιγμές μας είναι συνδεδεμένες με τον καφέ. Και σίγουρα ο καθένας έχει τις δικές του μικρές, καθημερινές ιεροτελεστίες. Γιατί είναι αυτά τα μικρά πράγματα της ημέρας που χαρίζουν μεγάλα χαμόγελα, που συνθέτουν τη «μεγάλη εικόνα» της ζωής μας.

Οι μικρές καθημερινές στιγμές είναι αυτές που δίνουν στη ζωή σου αξία και όσο περισσότερο τις απολαμβάνεις τόσο περισσότερο διαρκούν. Γιατί η διάρκεια είναι κρυμμένη μέσα στο άρωμα και τη γεύση του φρεσκοκομμένου καφέ των Καφεκοπτείων Λουμίδη!

Βγες λοιπόν στο μπαλκόνι σου, γέμισέ το λουλούδια και απόλαυσε τον αγαπημένο σου καφέ!

Γιατί την Άνοιξη παράλληλα με τα λουλούδια, ανθίζει και το αίσθημα του «μαζί». Κι αυτό το «μαζί» είναι η ανάγκη να μοιράζεσαι αυτές τις όμορφες στιγμές παρέα με τον αγαπημένο σου φρεσκοκομμένο καφέ των Καφεκοπτείων Λουμίδη και δίπλα μερικά κουλουράκια (Kuluraki) ή ένα γλυκό του κουταλιού (Kutalaki)!

Έχει μια γλύκα αλλιώτικη η Άνοιξη, σχεδόν εφάμιλλη με τη γεύση ενός λαχταριστού ζαχαρωτού των Καφεκοπτείων Λουμίδη! Μπορεί να σου αλλάξει τη διάθεση και να σε κάνει να χαμογελάς. Σε προδιαθέτει να ονειρευτείς, να ξεφύγεις από τη μονότονη ρουτίνα της καθημερινότητας και να αποκτήσεις ευχάριστη διάθεση!

Ας καλωσορίσουμε την Άνοιξη “μαζί”!

Επισκέψου το eshop των Loumidis Coffee Shops και ανακάλυψε μια μεγάλη ποικιλία από εξαιρετικούς καφέδες, ροφήματα και γλυκίσματα με πλούσια γεύση και εξαιρετικό άρωμα που θα σου προσφέρουν καθημερινές στιγμές απόλαυσης! Δώσε στην Άνοιξη γεύση και άρωμα σαν αυτό του φρεσκοκομμένου καφέ των Καφεκοπτείων Λουμίδη!


Πληροφορίες Μεταφορικών

Σχετικά με την αποστολή των προϊόντων σας ενημερώνουμε για τα εξής:

Συνθέσεις Δώρων «Καφεκοπτεία Λουμίδη»
Greek Coffee Kit Ελληνικού Καφέ | Μεγάλο 
Αυτόματη Καφετιέρα Ελληνικού BEKO

Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας θα λάβετε επιβεβαιωτικό email. Οι παραγγελίες αποστέλλονται στην συνεργαζόμενη εταιρεία courier την επόμενη εργάσιμη και θα λάβετε νέο email επιβεβαίωσης. Οι τυπικοί χρόνοι παράδοσης από την ημέρα παραγγελίας είναι οι εξής:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για την περίοδο του lockdown λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας της συνεργαζόμενης εταιρείας courier οι χρόνοι παράδοσης προσαρμόζονται ως εξής:

Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής online παραγγελίας από φυσικό κατάστημα ή με διαφορετικό τρόπο εκτός από την προεπιλεγμένη υπηρεσία κούριερ.

Η παραγγελία σας αποστέλλεται με ασφάλεια με την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία Courier Center στα μεγάλα αστικά κέντρα και την εταιρεία Speedex στην επαρχία.

Η εταιρία μας παραδίδει στη μεταφορική εταιρία τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει κατάλληλα συσκευασμένα.

Οι ανωτέρω χρόνοι είναι ενδεικτικοί. Σε κάθε περίπτωση θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την αποστολή των προϊόντων σας το γρηγορότερο.

Η εταιρία μας δεν φέρει ευθύνη για καθυστερήσεις που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητά μας ή για λόγους ανωτέρας βίας, όπως απεργίες, έντονα καιρικά φαινόμενα κλπ.

Κατά την παραλαβή των προϊόντων σας θα πρέπει να τα ελέγχετε.