Καλωσορίζουμε μαζί τη νέα χρονιά!Οι πρώτες μέρες κάθε χρόνου είναι η αρχή ενός νέου βιβλίου. Αντιπροσωπεύουν το ίδιο το συναίσθημα της αισιοδοξίας, της ελπίδας  και της πίστης. Πίστη τόσο στον εαυτό μας, όσο και στην ίδια τη ζωή. Πίστη σε όλα αυτά τα καινούργια που θα έρθουν και θα μας συναρπάσουν. Νέα όνειρα δημιουργούνται και νέοι στόχοι κατακλύζουν το μυαλό και την ψυχή μας. 

Ένας καινούργιος χρόνος. Τι μας περιμένει; Τι θα μας φέρει; Όνειρα, φιλοδοξίες, έρωτες, αινίγματα. Κι ω φτωχά ημερολόγια που ύστερα από τόσες γιορτές τελειώνετε τις μέρες σας μέσα σ’ ένα ρείθρο.
Τάσος Λειβαδίτης, «Ιανουάριος»

Ήρθε η ώρα να πετάξουμε το παλιό βιβλίο και να ξεκινήσουμε να γράφουμε ένα καινούριο, λευκό και καθαρό, έτοιμο να υποδεχτεί τις επιδιώξεις, τους στόχους και τα όνειρά μας. Και μπορεί η χρονιά που πέρασε να ήταν λίγο διαφορετική για όλους, μας έμαθε όμως πολλά: ότι οι αληθινές σχέσεις δεν απομακρύνονται και δεν χάνονται με την απόσταση και τα χιλιόμετρα, ότι η αλληλεγγύη μας κάνει πιο δυνατούς, πως τέσσερις τοίχοι δεν μπορούν να περιορίσουν τα συναισθήματα και τις ιδέες μας και πως οι λεπτομέρειες και οι μικρές καθημερινές στιγμές είναι αυτές που δίνουν στην ζωή μας αξία! Στιγμές με λίγα αγαπημένα πρόσωπα. Όσο περισσότερο απολαμβάνεις αυτές τις στιγμές, τόσο περισσότερο διαρκούν. Αυτή η διάρκεια είναι κρυμμένη και μέσα στο άρωμα και τη γεύση του φρεσκοκομμένου καφέ των Καφεκοπτείων Λουμίδη!

Κάθισε λοιπόν παρέα με τον αγαπημένο σου καφέ των Καφεκοπτείων Λουμίδη και κάνε μία βουτιά στις αναμνήσεις. Θυμήσου τα πράγματα που σε έκαναν ευτυχισμένο και χαμογέλα! Όσα δεν κατάφερες να πραγματοποιήσεις πέρσι δεν μπορούν να αλλάξουν, όσο και εάν το θέλησες, όσο και εάν σε ταλαιπώρησαν. Μπορούν όμως πλέον να γίνουν καινούργιοι στόχοι. 

Κι αν το αποτέλεσμα της εξίσωσης των στιγμών σου μέχρι τώρα, έχει αρνητικό πρόσημο, μην ξεχνάς ότι υπάρχει πάντα η επόμενη μέρα. Το άρωμα και η γεύση του φρεσκοκομμένου καφέ των Καφεκοπτείων Λουμίδη θα φέρουν μια διαφορετική πνοή, αλλάζοντας το σκηνικό. Ξεκίνα λοιπόν, να γράφεις στο καινούργιο σου βιβλίο τα όνειρά σου, συντροφιά με τον αγαπημένο σου καφέ. 

Τις πρώτες μέρες του καινούργιου χρόνου, αισθανόμαστε σίγουροι και αισιοδοξούμε, ότι φέτος όλα θα είναι διαφορετικά. Κράτησε λοιπόν στην καρδιά σου κάθε στιγμή του έτους, ότι όλα είναι εφικτά κι υλοποιήσιμα.

Και μην ξεχνάς ότι το γιορτινό χαμόγελο ταιριάζει σε κάθε μέρα του χρόνου!

 

Ας κρατήσουμε όσα μάθαμε και ας προχωρήσουμε μαζί με αισιοδοξία, αγάπη και με περισσότερα χαμόγελα στο νέο έτος! Απόλαυσε και αγάπησε τη νέα χρονιά, κλείσε τα μάτια, μύρισε το άρωμα του φρεσκοκομμένου καφέ των Καφεκοπτείων Λουμίδη και θέσε νέους στόχους και όνειρα!

Ας καλωσορίσουμε μαζί τη νέα χρονιά, με την ευχή τα καλύτερα όνειρά μας να γίνουν πραγματικότητα!


Πληροφορίες Μεταφορικών

Σχετικά με την αποστολή των προϊόντων σας ενημερώνουμε για τα εξής:

Συνθέσεις Δώρων «Καφεκοπτεία Λουμίδη»
Greek Coffee Kit Ελληνικού Καφέ | Μεγάλο 
Αυτόματη Καφετιέρα Ελληνικού BEKO

Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας θα λάβετε επιβεβαιωτικό email. Οι παραγγελίες αποστέλλονται στην συνεργαζόμενη εταιρεία courier την επόμενη εργάσιμη και θα λάβετε νέο email επιβεβαίωσης. Οι τυπικοί χρόνοι παράδοσης από την ημέρα παραγγελίας είναι οι εξής:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για την περίοδο του lockdown λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας της συνεργαζόμενης εταιρείας courier οι χρόνοι παράδοσης προσαρμόζονται ως εξής:

Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής online παραγγελίας από φυσικό κατάστημα ή με διαφορετικό τρόπο εκτός από την προεπιλεγμένη υπηρεσία κούριερ.

Η παραγγελία σας αποστέλλεται με ασφάλεια με την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία Courier Center στα μεγάλα αστικά κέντρα και την εταιρεία Speedex στην επαρχία.

Η εταιρία μας παραδίδει στη μεταφορική εταιρία τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει κατάλληλα συσκευασμένα.

Οι ανωτέρω χρόνοι είναι ενδεικτικοί. Σε κάθε περίπτωση θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την αποστολή των προϊόντων σας το γρηγορότερο.

Η εταιρία μας δεν φέρει ευθύνη για καθυστερήσεις που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητά μας ή για λόγους ανωτέρας βίας, όπως απεργίες, έντονα καιρικά φαινόμενα κλπ.

Κατά την παραλαβή των προϊόντων σας θα πρέπει να τα ελέγχετε.