Καλοκαιρινές στιγμές με το απόλυτο Summer Coffee Box


Καφές στο μπαλκόνι, τζιτζίκια το μεσημέρι, καρπούζι στο πιάτο και πολλές ώρες στην παραλία! Είναι καλοκαίρι, η εποχή που αναζητούμε την ξεγνοιασιά και την ηρεμία. Η εποχή που θέλουμε να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα και την καθημερινότητά μας!

Δεν είναι μόνο οι ανέμελες μέρες που κάνουν το καλοκαίρι τόσο αγαπημένη εποχή, είναι και αυτές οι μικρές αποδράσεις που οργανώνουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και μας γεμίζουν ενέργεια και χαμόγελα. Δεν έχει σημασία ο προορισμός, αρκεί να έχουμε δίπλα μας αυτούς που αγαπάμε!

Αυτές τις ημέρες του καλοκαιριού δεν υπάρχουν υποχρεώσεις, “πρέπει” και άγχη. Στις αποσκευές μας δεν χωράνε κανόνες παρά μόνο τα Summer Coffee Boxes των Καφεκοπτείων Λουμίδη!

Μπορεί να ξεχάσεις το μαγιό σου, μπορεί να μην πάρεις μαζί σου το αντηλιακό σου, αλλά τα Summer Coffee Boxes των Καφεκοπτείων Λουμίδη δεν γίνεται να τα ξεχάσεις! Είναι το μυστικό σου «όπλο», που θα κάνει πιο γευστικές τις καλοκαιρινές σου στιγμές!

Γιατί ακόμα και εάν περάσεις ατελείωτες ώρες στην παράλια κάτω από τον καυτό ήλιο, με μια γουλιά από τον αγαπημένο σου καφέ θα αναζωογονηθείς.

Γιατί εκείνα τα απογεύματα που καθόμαστε με τις ώρες και χαζεύουμε τη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα, που χαλαρώνουμε και ξεχνάμε ό,τι μας απασχολεί, ο μόνος ήχος που μπορεί να διακόψει αυτήν την ηρεμία, είναι ο ήχος από τα παγάκια κάθε φορά που ανακατεύουμε τον αγαπημένο μας καφέ των Καφεκοπτείων Λουμίδη! Χαλαρώνουμε, πίνουμε μια γουλιά καφέ και ένα μόνιμο χαμόγελο ζωγραφίζεται στο πρόσωπό μας!

Γιατί όλοι μας έχουμε ξενυχτήσει σε βεράντες με καλή παρέα μιλώντας και γελώντας μέχρι δακρύων. Αναζητώντας, το επόμενο πρωί, ένα φλιτζάνι ελληνικού καφέ και λίγα κουλουράκια! Ένα λαχταριστό και σχεδόν αχώριστο «ταίρι» του ελληνικού καφέ. Ένας απολαυστικός συνδυασμός που θα γεμίσει ολόκληρη την παρέα χαμόγελα! Ο καφές είναι και πρέπει να είναι πάντα εκεί σε κάθε μοναδική στιγμή του καλοκαιριού!

Σκέψου λοιπόν, πόσο διαφορετική θα ήταν η καθημερινότητά μας, εάν αυτό το χαμόγελο έμενε για όλο το χρόνο στο πρόσωπό μας!

Το μυστικό βρίσκεται στον καφέ του καλοκαιριού των Καφεκοπτείων Λουμίδη! Είναι αυτός που κάθε φορά που θα τον δοκιμάζουμε, ακόμα και όταν περάσουν αυτές οι στιγμές, θα νιώθουμε όλη την αίσθηση και τη μαγεία του καλοκαιριού, με το χαμόγελο να εμφανίζεται πάλι στα χείλη μας!

Ήρθε η ώρα λοιπόν να απολαύσεις τον καφέ του καλοκαιριού!

Ο συνδυασμός των αγαπημένων σου καφέδων είναι εδώ και μπορείς να τον πάρεις μαζί σου σε όποιο μέρος και αν πας φέτος το καλοκαίρι!

Με τα νέα Summer Coffee Boxes παίρνεις καφέ για σένα, αλλά και για τους φίλους σου. Όλες οι προτιμήσεις της παρέας χωράνε σε ένα Summer Coffee Box! Επιπλέον, έχεις δώρο ένα Kuluraki για να σε συνοδεύσει στις διακοπές σου!

Και το καλοκαίρι… Καφεκοπτεία Λουμίδη!


Εντός Αττικής

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στο Νομό Αττικής μέσω της εταιρείας Courier Center εντός 1-2 εργάσιμων ημερών. 

Εκτός Αττικής

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στην υπόλοιπη Ελλάδα μέσω της εταιρείας Courier Center εντός 3-6 εργάσιμων ημερών. H μεταφορική εταιρεία Courier Center, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των παραδόσεων εκτός Αττικής, συνεργάζεται με την εταιρεία Speedex.

Αν η παραγγελία σας αδυνατεί να παραδοθεί με επιτυχία στη διεύθυνση που δηλώσατε, η μεταφορική εταιρεία με σκοπό την καλύτερη και ταχύτερη παράδοση των προϊόντων, συνεργάζεται με την εταιρεία Clever Services, η οποία περιλαμβάνει επιλεγμένα καταστήματα clever point στην Ελλάδα με διευρυμένο ωράριο εξυπηρέτησης, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Για αγορές άνω των 30€ τα μεταφορικά κόστη είναι δωρεάν. Για αγορές κάτω των 30€ η επιβάρυνση για τα μεταφορικά είναι 2,50€. Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι διαθέσιμη με επιβάρυνση 1€. Για τα κάτωθι προϊόντα ισχύει επιπλέον επιβάρυνση μεταφορικών λόγω ογκομετρικού βάρους. Το τελικό κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται αυτόματα στο check out.

Συνθέσεις Δώρων «Καφεκοπτεία Λουμίδη»
Greek Coffee Kit Ελληνικού Καφέ | Μεγάλο 
Αυτόματη Καφετιέρα Ελληνικού BEKO

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ E-SHOP:

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και την επιβεβαίωση της πληρωμής, η παραγγελία θεωρείται ως "αποδεκτή" και θα λάβετε ένα e-mail “Επιβεβαίωση Παραγγελίας”.

Στην περίπτωση που δεν λάβετε το επιβεβαιωτικό e-mail της παραγγελίας, συνιστούμε να ελέγξετε εάν το e-mail έχει μπει στο φάκελο της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Αν τελικά δεν το έχετε λάβει συνιστούμε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας +30 210 3214426.

Το e-mail "Επιβεβαίωσης" και "Αποστολής" της παραγγελίας δεν αποτελεί νόμιμη απόδειξη. Το τελικό τιμολόγιο/απόδειξη περιλαμβάνεται στη συσκευασία της παραγγελίας σας.

Οι παραγγελίες παραλαμβάνονται από την συνεργαζόμενη εταιρεία courier κατάλληλα συσκευασμένες με σκοπό την διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων.

Οι ανωτέρω χρόνοι είναι ενδεικτικοί. Σε κάθε περίπτωση, κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την αποστολή των προϊόντων σας το συντομότερο δυνατόν. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην παράδοση της παραγγελίας που οφείλονται σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας όπως πχ. απεργίες, έντονα καιρικά φαινόμενα κτλ. ή σε περιπτώσεις που οφείλονται σε καθυστερήσεις της συνεργαζόμενης εταιρείας courier.

Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, θα πρέπει να ελέγχετε τα προϊόντα.

Οι συνεργαζόμενες εταιρείες δύναται να χρησιμοποιήσουν το τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δηλώσει με σκοπό την ενημέρωση της κατάστασης της παραγγελίας σας αλλά και για ερευνητικούς σκοπούς.

Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής online παραγγελίας από φυσικό κατάστημα ή με διαφορετικό τρόπο εκτός από την προεπιλεγμένη υπηρεσία courier.