Η ιδανική γευστική παρέα του καλοκαιριού


Επαναφόρτιση, γεύση και δροσιά;

Μα φυσικά! Αυτό το καλοκαίρι στα Καφεκοπτεία Λουμίδη είναι γεμάτο απολαυστικές επιλογές!

Γιατί μπορεί να λατρεύουμε τον ποιοτικό καφέ αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ξεχνάμε την αγάπη μας για τα γλυκά! Ελαφριά και με απολαυστική γεύση τα τέλεια γλυκά και κρύα ροφήματα του καλοκαιριού ήρθαν για να προσφέρουν δροσιά και αναζωογόνηση σε κάθε στιγμή της ημέρας σου!

Στο πρωινό σου, στη δουλειά ακόμα και στην παραλία θα δώσουν χρώμα και γεύση με τις βελούδινες υφές τους, τα ξεχωριστά αρώματά τους και τη μοναδική τους ποιότητα.

Το καλοκαιρινά προϊόντα των Καφεκοπτείων Λουμίδη με αναπάντεχους συνδυασμούς γεύσεων, θα σε μεταφέρουν σε μια παραδεισένια όαση! Ας τα γνωρίσουμε:

Πίτες φρούτου

Το πιο γλυκό φρουτώδες snack!

Πεντανόστιμες και λαχταριστές Πίτες Φρούτου με βραβευμένη γεύση! Φτιαγμένες από 2 τραγανά φύλλα όστιας, με γέμιση από Μανταρίνι με Σουσάμι, Κυδώνι με Αμύγδαλο, Πορτοκάλι με Σοκολάτα, Φράουλα με Καρύδι, Κεράσι με Καρύδι, Δαμάσκηνο με Αμύγδαλο και Μαστιχέλαιο Χίου, σίγουρα θα σε ξετρελάνουν!

Η ιδανική πρόταση για lunch break στο γραφείο αλλά και για τις πρώτες καλοκαιρινές σου εξορμήσεις!

Υποβρύχια

Τα αυθεντικά υποβρύχια, με πλούσια γεύση… Λεμόνι, Τριαντάφυλλο, Φιστίκι, Μαστίχα, Βανίλια. Βούτηξε στην απόλαυση και ετοιμάσου για τις πιο γλυκές καλοκαιρινές καταδύσεις! Μια πλούσια κουταλιά υποβρύχιο βουτηγμένη σε ένα ποτήρι παγωμένο νερό και δίπλα ο αγαπημένος σου παγωμένος καφές.

Το απόλυτο καλοκαιρινό treat ήρθε για να δώσει δροσιά στα καλοκαιρινά σου απογεύματα...

Παστέλια

Ένα απόλυτα υγιεινό σνακ, πλούσιο σε βιταμίνη Ε, ασβέστιο και μαγνήσιο.

Τα παστέλια σε μπουκιές τα προσθέτεις στο μπολ με τα δημητριακά σου, τα ρίχνεις για έξτρα γεύση σε γλυκές ή αλμυρές συνταγές ή τα καταναλώνεις σαν σνακ στο σπίτι ή στο γραφείο!

Απόλαυσε το λαχταριστό τραγανό παστέλι με σουσάμι ή φιστίκι και χάρισε μικρές healthy εκπλήξεις στον ουρανίσκο σου!

Milkshake

Απολαυστικά, πολύχρωμα και κρεμώδη τα milkshakes μας, με γεύση Μπανάνα-Oreo, Καρύδα, Φιστίκι, Κεράσι, θα σε κερδίσουν από την πρώτη γουλιά! Με μοναδική γεύση και ζωηρά χρώματα ταιριάζουν τέλεια σε κάθε ημέρα και ώρα του καλοκαιριού!

Για ένα απολαυστικό ρόφημα milkshake στιγμής, βάζεις 60γρ σκόνης σε 120ml γάλα και προσθέτεις 5-6 παγάκια. Χτυπάς το μείγμα σε ένα μπλέντερ ή με ηλεκτρική φραπιέρα και έτοιμο!

Γρανίτες

Πώς μπορείς να δώσεις γεύση και δροσιά σε μια μία έντονη ζεστή μέρα; Μα με μια γουλιά από τις απολαυστικές γρανίτες μας! Φρουτένιες, νόστιμες και δροσιστικές οι γρανίτες μας θα γίνουν το δικό σου αγαπημένο καλοκαιρινό ρόφημα! Λεμόνι ή Καρπούζι, εσύ ποια θα επιλέξεις;

Για ένα απολαυστικό ρόφημα γρανίτα στιγμής, χτυπάς σε ένα μπλέντερ ένα σφηνάκι παγωμένο νερό, 6-7 παγάκια και 1 1/2 κουτάλι της σούπας σκόνη γρανίτας. Σε μόλις λίγα λεπτά θα απολαύσεις το απόλυτο καλοκαιρινό ρόφημα γρανίτας!

Κρύα Ροφήματα Σοκολάτας

Το απόλυτα σοκολατένιο δροσιστικό ρόφημα για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού! Το σοκολατούχο ρόφημα με γεύση μπανάνα ή φράουλα, ξυπνά όλες τις αισθήσεις μας και δίνει στο καλοκαίρι μας μια μοναδική απολαυστική, σοκολατένια γεύση!

Για ένα απολαυστικό κρύο ρόφημα σοκολάτας, βάζεις 1 ποτήρι γάλα, και προσθέτεις 1 - 2 κουταλιές της σούπας από το μείγμα σοκολάτας. Όσο περισσότερο μείγμα χρησιμοποιήσεις τόσο πιο πηχτό θα είναι το ρόφημά σου. Ανακατεύεις καλά και σερβίρεις με πάγο.

Κρύα Τσάι Στιγμής

Διαφορετικές γεύσεις, ξεχωριστά αρώματα, μοναδική ποιότητα. Το κρύο τσάι των Καφεκοπτείων Λουμίδη, Λεμόνι, Ροδάκινο, είναι ιδανική παρέα για κάθε στιγμή της ημέρας. Η δροσιά και η αναζωογόνηση που σου προσφέρει μπορεί να σου αλλάξει τη διάθεση με τον πιο μαγικό τρόπο, ενώ σε βοηθάει να παραμείνεις fit ακόμα και κατά τη διάρκεια των διακοπών σου! 

Για ένα δροσιστικό ρόφημα τσάι στιγμής, βάζεις 2 κουταλιές της σούπας σκόνη μέσα σε 1 ποτήρι κρύο νερό. Ανακατεύεις μέχρι να διαλυθεί το μείγμα και προσθέτεις λίγα παγάκια! Έτοιμο!

Και επειδή η απόλυτη εμπειρία των κρύων ροφημάτων απαιτεί και τα απαραίτητα εργαλεία σερβιρίσματος, σου προτείνουμε να χρησιμοποιήσεις τα eco friendly προϊόντα μας.

Μην περιμένεις άλλο και ανακάλυψε το δικό σου αγαπημένο κρύο ρόφημα στα Loumidis Coffee Shops ή παράγγειλέ το εύκολα και γρήγορα με ένα κλικ στο www.kl.gr! Συνδύασε τα παρέα με τα τέλεια γλυκά μας και απόλαυσε το πιο δροσερό και γευστικό καλοκαίρι!

LUKUMAKI [λουκούμι]

Μερικές πολύχρωμες, μαλακές μπουκίτσες λουκουμιού πασπαλισμένες με γεύση και αμέτρητη αγάπη αρκούν για να γλυκάνουν τις ημέρες του καλοκαιριού σου! Απολαυστικά χειροποίητα λουκούμια με γεύση περγαμόντο ή τριαντάφυλλο

Κανείς δεν μπορεί να φάει μόνο ένα Lukumaki!

KUTALAKI [γλυκό του κουταλιού]

Δώσε μια έξτρα γλυκιά γεύση στα καλοκαιρινά σου απογεύματα με την πιο απολαυστική κουταλιά.

Τράταρε τους καλεσμένους σου, με το δικό μας new age καλωσόρισμα σε απολαυστικές γεύσεις: Σύκο, Σταφύλι, Περγαμόντο, Βύσσινο.

Μια γεύση αυθεντικά μοναδική, απόλυτα ελληνική και αναλλοίωτη στο χρόνο!

MARMELADA [μαρμελάδα]

Αυτό το καλοκαίρι ξέχνα τη ζάχαρη αλλά όχι και την απόλαυση!

Ξεκίνα την ημέρα σου με τις υπέροχες φρουτένιες χειροποίητες μαρμελάδες μας, χωρίς ζάχαρη. Άλειψε τες στο ψωμί, γέμισε τσουρέκια, κρουασάν και μπισκότα και χάρισε σε κάθε σου στιγμή τη φρέσκια, ανάλαφρη και υγιεινή γλυκύτητα που της αξίζει!

Για τις πιο λαμπρές και ζεστές ημέρες που έρχονται, τα Καφεκοπτεία Λουμίδη, σου προσφέρουν τα πιο απολαυστικά παγωμένα ροφήματα! Το δικό σου μυστικό σου όπλο για να κάνεις πιο γευστικό και δροσερό το φετινό καλοκαίρι!


Εντός Αττικής

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στο Νομό Αττικής μέσω της εταιρείας Courier Center εντός 1-2 εργάσιμων ημερών. 

Εκτός Αττικής

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στην υπόλοιπη Ελλάδα μέσω της εταιρείας Courier Center εντός 3-6 εργάσιμων ημερών. H μεταφορική εταιρεία Courier Center, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των παραδόσεων εκτός Αττικής, συνεργάζεται με την εταιρεία Speedex.

Αν η παραγγελία σας αδυνατεί να παραδοθεί με επιτυχία στη διεύθυνση που δηλώσατε, η μεταφορική εταιρεία με σκοπό την καλύτερη και ταχύτερη παράδοση των προϊόντων, συνεργάζεται με την εταιρεία Clever Services, η οποία περιλαμβάνει επιλεγμένα καταστήματα clever point στην Ελλάδα με διευρυμένο ωράριο εξυπηρέτησης, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Για αγορές άνω των 30€ τα μεταφορικά κόστη είναι δωρεάν. Για αγορές κάτω των 30€ η επιβάρυνση για τα μεταφορικά είναι 2,50€. Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι διαθέσιμη με επιβάρυνση 1€. Για τα κάτωθι προϊόντα ισχύει επιπλέον επιβάρυνση μεταφορικών λόγω ογκομετρικού βάρους. Το τελικό κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται αυτόματα στο check out.

Συνθέσεις Δώρων «Καφεκοπτεία Λουμίδη»
Greek Coffee Kit Ελληνικού Καφέ | Μεγάλο 
Αυτόματη Καφετιέρα Ελληνικού BEKO

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ E-SHOP:

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και την επιβεβαίωση της πληρωμής, η παραγγελία θεωρείται ως "αποδεκτή" και θα λάβετε ένα e-mail “Επιβεβαίωση Παραγγελίας”.

Στην περίπτωση που δεν λάβετε το επιβεβαιωτικό e-mail της παραγγελίας, συνιστούμε να ελέγξετε εάν το e-mail έχει μπει στο φάκελο της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Αν τελικά δεν το έχετε λάβει συνιστούμε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας +30 210 3214426.

Το e-mail "Επιβεβαίωσης" και "Αποστολής" της παραγγελίας δεν αποτελεί νόμιμη απόδειξη. Το τελικό τιμολόγιο/απόδειξη περιλαμβάνεται στη συσκευασία της παραγγελίας σας.

Οι παραγγελίες παραλαμβάνονται από την συνεργαζόμενη εταιρεία courier κατάλληλα συσκευασμένες με σκοπό την διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων.

Οι ανωτέρω χρόνοι είναι ενδεικτικοί. Σε κάθε περίπτωση, κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την αποστολή των προϊόντων σας το συντομότερο δυνατόν. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην παράδοση της παραγγελίας που οφείλονται σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας όπως πχ. απεργίες, έντονα καιρικά φαινόμενα κτλ. ή σε περιπτώσεις που οφείλονται σε καθυστερήσεις της συνεργαζόμενης εταιρείας courier.

Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, θα πρέπει να ελέγχετε τα προϊόντα.

Οι συνεργαζόμενες εταιρείες δύναται να χρησιμοποιήσουν το τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δηλώσει με σκοπό την ενημέρωση της κατάστασης της παραγγελίας σας αλλά και για ερευνητικούς σκοπούς.

Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής online παραγγελίας από φυσικό κατάστημα ή με διαφορετικό τρόπο εκτός από την προεπιλεγμένη υπηρεσία courier.