Χαλβάς & Ταχίνι: Διατροφικοί θησαυροί στην πιο γευστική τους εκδοχή


Ποιος είπε ότι το υγιεινό δεν είναι και νόστιμο;

Είναι κοινώς αποδεκτό, ότι επιλέγουμε ένα τρόφιμο, όχι μόνο για τα θρεπτικά οφέλη του αλλά και για τη γεύση του! Τα τρόφιμα μάλιστα που κερδίζουν τελικά την προτίμησή μας, είναι αυτά που είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και ταυτόχρονα απολαυστικά και γευστικά, για όλους τους ουρανίσκους!

Ο χειροποίητος χαλβάς και το ταχίνι, είναι οι πιο απολαυστικοί διατροφικοί θησαυροί που αξίζει να έχουμε στο ντουλάπι μας όλο το χρόνο! Πλούσια σε θρεπτικά συστατικά αποτελούν την καλύτερη επιλογή για την περίοδο της νηστείας και όχι μόνο!

Μπορούν να συνοδεύουν ευχάριστα και υγιεινά τα πρωινά σου ενώ μπορείς να τα απολαύσεις και ως επιδόρπιο καθώς και ως σνακ μέσα στη μέρα!

Χαλβάς

Η λέξη χαλβάς προέρχεται από την αραβική hulw, που σημαίνει γλυκό. Είναι έντονα συνδεδεμένος με την περίοδο της νηστείας γιατί είναι πλούσιος σε πολύ σημαντικά θρεπτικά συστατικά (ασβέστιο, πρωτεΐνη) που ο οργανισμός στερείται λόγω αποχής από τρόφιμα, όπως το κρέας και τα γαλακτοκομικά. Φυσικά η κατανάλωση του χαλβά μπορεί να ενταχθεί στα πλαίσια μίας υγιεινής διατροφής όλο το χρόνο και όχι μόνο την περίοδο της νηστείας, και αυτό γιατί περιέχει βιταμίνες, μέταλλα, αντιοξειδωτικά και απαραίτητα πολυακόρεστα λιπαρά οξέα (ω-3), τα οποία είναι ιδιαίτερα ωφέλιμα για την ανθρώπινη υγεία και ευεξία.

Χειροποίητος, αφράτος, μαλακός, με εκλεπτυσμένο άρωμα και μοναδικές γεύσεις, ο χαλβάς, θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους!

Χαλβάς Βανίλια: Ο χαλβάς στην πιο κλασική του εκδοχή, αναδίδει αρώματα βανίλιας. Συστατικό μυρωδάτο και ωφέλιμο, η βανίλια βοηθά στη χώνεψη και τονώνει το νευρικό σύστημα.

Χαλβάς Αμύγδαλο: Αγαπημένη γεύση, με πλούσιο προσεκτικά καβουρδισμένο αμύγδαλο. Νόστιμα και άκρως ευεργετικά, τα αμύγδαλα αποτελούν το πιο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά είδος ξηρών καρπών.

Χαλβάς Κακάο: Εκλεκτές ποικιλίες κακάο αναμειγνύονται με τον χειροποίητο χαλβά και δημιουργούν ένα παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα γεύσης και όψης.

Χαλβάς Καφέ: Αποκλειστικά φτιαγμένος με φρεσκοκομμένο καφέ των Καφεκοπτείων Λουμίδη και με τη γνωστή σουσαμένια γεύση και ινώδη υφή του χειροποίητου χαλβά της οικογένειας Αργουδέλη.

Χαλβάς Μαστίχα: «Παντρεύει» τις ευεργετικές ιδιότητες της μαστίχας με αυτές του ταχινιού. Φτιάχνεται με φυσικό δάκρυ μαστίχας Χίου κι αφήνει μια ευχάριστα δροσερή επίγευση στο στόμα.

Ταχίνι

Γνώριζες ότι, το ταχίνι το είχαν ανακαλύψει πριν από χιλιάδες χρόνια οι Ασσύριοι, οι Αιγύπτιοι και οι Κινέζοι; Ταχίνι ή ταχίν στα τούρκικα, ταχίνα στα αραβικά ή τεχίνα στα εβραϊκά ονομάζεται ο σησαμοπολτός και πρόκειται για ένα πολύτιμο τρόφιμο που αποτελεί, μάλιστα, ένα προϊόν υψηλής πρωτεϊνικής αξίας γεμίζοντας τον οργανισμό δύναμη και ενέργεια! Παράγεται από επιλεγμένους σπόρους σουσαμιού, οι οποίοι έχουν ψηθεί και αλεστεί και θεωρείται άκρως υγιεινό.

Λευκό με ελαφριά γεύση ή ολικής αλέσεως με ελαφρώς πικάντικη γεύση, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, το ταχίνι γίνεται σύμμαχος της καλής υγείας και ευεξίας!

Ταχίνι Λευκό: Πλούσια σύνθεση, βελούδινη υφή, έντονη γεύση. Ένας ιδιαίτερος πολτός, μια ευεργετική υπερτροφή από 100% αλεσμένο σουσάμι που δεν πικρίζει, βασισμένο σε συνταγή ιστορίας 100 ετών!

Ταχίνι Ολικής: Πλούσιο σε φυτικές ίνες, παράγεται από αναποφλοίωτο σουσάμι που του προσδίδει σκούρο χρώμα! Μια απόλυτα φυσική υπερτροφή, πλούσια σε πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας, με πολλαπλά οφέλη για την υγεία.

Επισκέψου το www.kl.gr και γνώρισε τους πιο γλυκούς και υγιεινούς συμμάχους της σωστής διατροφής αλλά και της νηστείας! Ολοκλήρωσε τη γευστική σου εμπειρία απολαμβάνοντας παράλληλα τον αγαπημένο σου καφέ, τα ροφήματα και άλλες γλυκές γεύσεις των Καφεκοπτείων Λουμίδη!


Εντός Αττικής

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στο Νομό Αττικής μέσω της εταιρείας Courier Center εντός 1-2 εργάσιμων ημερών. 

Εκτός Αττικής

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στην υπόλοιπη Ελλάδα μέσω της εταιρείας Courier Center εντός 3-6 εργάσιμων ημερών. H μεταφορική εταιρεία Courier Center, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των παραδόσεων εκτός Αττικής, συνεργάζεται με την εταιρεία Speedex.

Αν η παραγγελία σας αδυνατεί να παραδοθεί με επιτυχία στη διεύθυνση που δηλώσατε, η μεταφορική εταιρεία με σκοπό την καλύτερη και ταχύτερη παράδοση των προϊόντων, συνεργάζεται με την εταιρεία Clever Services, η οποία περιλαμβάνει επιλεγμένα καταστήματα clever point στην Ελλάδα με διευρυμένο ωράριο εξυπηρέτησης, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Για αγορές άνω των 30€ τα μεταφορικά κόστη είναι δωρεάν. Για αγορές κάτω των 30€ η επιβάρυνση για τα μεταφορικά είναι 2,50€. Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι διαθέσιμη με επιβάρυνση 1€. Για τα κάτωθι προϊόντα ισχύει επιπλέον επιβάρυνση μεταφορικών λόγω ογκομετρικού βάρους. Το τελικό κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται αυτόματα στο check out.

Συνθέσεις Δώρων «Καφεκοπτεία Λουμίδη»
Greek Coffee Kit Ελληνικού Καφέ | Μεγάλο 
Αυτόματη Καφετιέρα Ελληνικού BEKO

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ E-SHOP:

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και την επιβεβαίωση της πληρωμής, η παραγγελία θεωρείται ως "αποδεκτή" και θα λάβετε ένα e-mail “Επιβεβαίωση Παραγγελίας”.

Στην περίπτωση που δεν λάβετε το επιβεβαιωτικό e-mail της παραγγελίας, συνιστούμε να ελέγξετε εάν το e-mail έχει μπει στο φάκελο της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Αν τελικά δεν το έχετε λάβει συνιστούμε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας +30 210 3214426.

Το e-mail "Επιβεβαίωσης" και "Αποστολής" της παραγγελίας δεν αποτελεί νόμιμη απόδειξη. Το τελικό τιμολόγιο/απόδειξη περιλαμβάνεται στη συσκευασία της παραγγελίας σας.

Οι παραγγελίες παραλαμβάνονται από την συνεργαζόμενη εταιρεία courier κατάλληλα συσκευασμένες με σκοπό την διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων.

Οι ανωτέρω χρόνοι είναι ενδεικτικοί. Σε κάθε περίπτωση, κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την αποστολή των προϊόντων σας το συντομότερο δυνατόν. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην παράδοση της παραγγελίας που οφείλονται σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας όπως πχ. απεργίες, έντονα καιρικά φαινόμενα κτλ. ή σε περιπτώσεις που οφείλονται σε καθυστερήσεις της συνεργαζόμενης εταιρείας courier.

Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, θα πρέπει να ελέγχετε τα προϊόντα.

Οι συνεργαζόμενες εταιρείες δύναται να χρησιμοποιήσουν το τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δηλώσει με σκοπό την ενημέρωση της κατάστασης της παραγγελίας σας αλλά και για ερευνητικούς σκοπούς.

Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής online παραγγελίας από φυσικό κατάστημα ή με διαφορετικό τρόπο εκτός από την προεπιλεγμένη υπηρεσία courier.