Γίνε master της τέχνης του ελληνικού καφέ με μοναδικά αξεσουάρ παρασκευής & σερβιρίσματος


Ο ελληνικός καφές ενώνει γενιές και ανθρώπους και αποτελεί φυσική συνέχεια μεταξύ παρελθόντος και παρόντος. Παππούδες και γιαγιάδες που έμαθαν τα εγγόνια τους να φτιάχνουν ελληνικό καφέ και εγγόνια που συνεχίζουν την παράδοση γεμίζοντας τις κούπες τους σε κάθε στιγμή της ημέρας!

Ο ελληνικός μπορεί να έχει τους δικούς του κανόνες, τη δική του ιεροτελεστία και τις απαράβατες αρχές, αλλά χρειάζεται πάντα και κάτι περισσότερο!

Υπομονή, μεράκι και φυσικά τα “σωστά εργαλεία”!

Στα Καφεκοπτεία Λουμίδη, θα βρεις μια ευρεία γκάμα σε αξεσουάρ παρασκευής, αποθήκευσης μεταφοράς και σερβιρίσματος! Έτσι θα μπορείς πάντα να προσφέρεις και να απολαμβάνεις έναν αρωματικό και μερακλίδικο ελληνικό καφέ! Ακριβώς όπως τον φτιάχνουν οι γονείς και οι παππούδες σου, ακριβώς όπως τον θέλεις εσύ!

Το παραδοσιακό μπρίκι με το ανάλογο νερό τοποθετείται στη θέση του, οι κουταλιές του ελληνικού καφέ των Καφεκοπτείων Λουμίδη μετριούνται με ακρίβεια με το παραδοσιακό κουταλάκι, το ανακάτεμα με το αναδευτήρι δημιουργεί τον πιο χαρακτηριστικό ήχο και το άρωμα του ελληνικού καφέ στο τέλος πλημμυρίζει το φλιτζάνι σου!

Η δική σου δημιουργία είναι πάντοτε μοναδική. Με τον φρεσκοκομμένο ελληνικό καφέ των Καφεκοπτείων Λουμίδη και με τα απαραίτητα “εργαλεία” ακολουθείς στο σπίτι το δικό σου μονοπάτι για την παρασκευή του αγαπημένου σου ελληνικού καφέ! Έτσι, έχεις δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο καθημερινό τελετουργικό γεμάτο γεύσεις και αρώματα!

Γιατί τελικά είναι αυτό το μοναδικό άρωμα ελληνικού καφέ που σε καθησυχάζει, σε γαληνεύει και σε ταξιδεύει στον χρόνο. Φέρνει στο μυαλό σου εικόνες που φτιάχνουν το παζλ της παιδικής σου ηλικίας, αλλά γεφυρώνει και το παρελθόν με το παρόν. Όσα χρόνια και αν περάσουν, όσα νέα είδη καφέ και αν κυκλοφορήσουν, η cult γοητεία του ελληνικού δύσκολα θα ξεπεραστεί.

Ο ελληνικός καφές πρέπει να γίνεται με μεράκι και να ακολουθούνται τα σωστά βήματα, με τη σωστή σειρά. Έτσι, ακόμα και εάν δεν γνωρίζεις τα μυστικά επιτυχίας του ελληνικού καφέ, το Greek Coffee Kit είναι εδώ για να στα μάθει! Είναι το starter pack για όσους θέλουν να μυηθούν σε ένα μοναδικό ταξίδι με αυθεντικά αρώματα και γεύσεις ελληνικού καφέ! Μέσα στη συσκευασία υπάρχουν οδηγίες παρασκευής και έξτρα συμβουλές, ώστε να απολαύσεις τη μοναδική εμπειρία ενός αυθεντικού ελληνικού καφέ.

Όλα όσα χρειάζεσαι για να φτιάξεις έναν τέλειο ελληνικό καφέ θα τα βρεις στα Καφεκοπτεία Λουμίδη! Επισκέψου το www.kl.gr , γνώρισε τα μοναδικά αξεσουάρ μας και απόλαυσε έναν καφέ περιποιημένο και σερβιρισμένο όπως πρέπει, με αρκετή τέχνη και πολλή αγάπη!


Πληροφορίες Μεταφορικών

Σχετικά με την αποστολή των προϊόντων σας ενημερώνουμε για τα εξής:

Συνθέσεις Δώρων «Καφεκοπτεία Λουμίδη»
Greek Coffee Kit Ελληνικού Καφέ | Μεγάλο 
Αυτόματη Καφετιέρα Ελληνικού BEKO

Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας θα λάβετε επιβεβαιωτικό email. Οι παραγγελίες αποστέλλονται στην συνεργαζόμενη εταιρεία courier την επόμενη εργάσιμη και θα λάβετε νέο email επιβεβαίωσης. Οι τυπικοί χρόνοι παράδοσης από την ημέρα παραγγελίας είναι οι εξής:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για την περίοδο του lockdown λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας της συνεργαζόμενης εταιρείας courier οι χρόνοι παράδοσης προσαρμόζονται ως εξής:

Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής online παραγγελίας από φυσικό κατάστημα ή με διαφορετικό τρόπο εκτός από την προεπιλεγμένη υπηρεσία κούριερ.

Η παραγγελία σας αποστέλλεται με ασφάλεια με την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία Courier Center στα μεγάλα αστικά κέντρα και την εταιρεία Speedex στην επαρχία.

Η εταιρία μας παραδίδει στη μεταφορική εταιρία τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει κατάλληλα συσκευασμένα.

Οι ανωτέρω χρόνοι είναι ενδεικτικοί. Σε κάθε περίπτωση θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την αποστολή των προϊόντων σας το γρηγορότερο.

Η εταιρία μας δεν φέρει ευθύνη για καθυστερήσεις που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητά μας ή για λόγους ανωτέρας βίας, όπως απεργίες, έντονα καιρικά φαινόμενα κλπ.

Κατά την παραλαβή των προϊόντων σας θα πρέπει να τα ελέγχετε.