Γεύσεις με τη γλύκα των παιδικών μας αναμνήσεων


Γεύση… Μια αίσθηση γεμάτη συναισθήματα! 

Οι γεύσεις των παιδικών μας χρόνων μας θυμίζουν πάντα κάτι συγκεκριμένο, όχι απλά ένα πρόσωπο, αλλά μια κατάσταση, από μια γλυκιά συνήθεια μέχρι κι ένα ολόκληρο κεφάλαιο ζωής.

Αυτές οι παιδικές γεύσεις είναι σαν ένα κουτί αναμνήσεων και ζωντανεύουν όχι μόνο τους γευστικούς σου κάλυκες, αλλά και την ίδια τη σκέψη σου, κάνοντάς σε να αναπολείς χαρούμενες παιδικές στιγμές! 

Τότε που το δύσκολο πρωινό ξύπνημα για το σχολείο γινόταν πιο γλυκό και απολαυστικό κάθε φορά που σε περίμενε μια φέτα ψωμί αλειμμένη με την αγαπημένη σου φρουτένια μαρμελάδα στο τραπέζι!

Ακόμα θυμάσαι πόσο κρύο ήταν το θρανίο, αλλά και πόσο αδύνατο ήταν να συγκεντρωθείς στο μάθημα, όσο πλησίαζε η ώρα του διαλείμματος καθώς σκεφτόσουν τα αφράτα και τραγανά κουλουράκια που σε περίμεναν! 

Γυρνώντας στο σπίτι δεν έβλεπες την ώρα να φας το μεσημεριανό, γιατί κατά βάθος ανυπομονούσες για το επιδόρπιο! Για ένα απολαυστικό γλυκό του κουταλιού!

Η πραγματική μαγεία της γεύσης κρύβεται στην απλότητά της και στην ειλικρινή αγάπη των δημιουργών της. Αυτός είναι και ο λόγος που προκαλεί όλα αυτά τα μοναδικά συναισθήματα. 

Εάν λοιπόν αναζητάς γλυκές στιγμές απόλαυσης με γεύση από τα παιδικά σου χρόνια, τα Καφεκοπτεία Λουμίδη, φροντίζουν να γεμίσουν το σπίτι σου με όλες εκείνες τις γεύσεις, που θα δώσουν σε κάθε σου στιγμή τη γλύκα που της αξίζει!

Μικρές, γλυκές, καθημερινές απολαύσεις φτιαγμένες με παραδοσιακές συνταγές κι αρμονικά συνδυασμένα συστατικά! 

Απόλαυσε τις υπέροχες φρουτένιες no sugar χειροποίητες μαρμελάδες μας και τις λαχταριστές κρέμες μας σε διάφορες γεύσεις! Άλειψέ τες στο ψωμί, γέμισε τσουρέκια, κρουασάν και μπισκότα και χάρισε σε σένα και στην οικογένειά σου μοναδικές στιγμές απόλαυσης, χωρίς ενοχές! 

Δοκίμασε τις πιο λαχταριστές μπουκίτσες… Το LUKUMAKI μας, το δικό μας φιλί πασπαλισμένο με αμέτρητη αγάπη, σε διάφορες γεύσεις: τριαντάφυλλο, μαστίχα, βανίλια ή περγαμόντο!

Απόλαυσε τα πιο τραγανά και αφράτα κουλουράκια (KULURAKI), χωρίς συντηρητικά, σε απολαυστικές γεύσεις κακάο, βανίλια, κανέλα, πορτοκάλι!

Γνώρισε το δικό μας new age «καλωσόρισμα»! Παραδοσιακό και αγαπημένο γλυκό του κουταλιού (KUTALAKI) με γεύση βύσσινο, περγαμόντο, κυδώνι, σύκο, πορτοκάλι ή σταφύλι!

Μοναδικές γεύσεις Ελλάδας που σε γεμίζουν εικόνες και σου θυμίζουν τη γλυκιά γεύση της ζωής!

Στα Καφεκοπτεία Λουμίδη, δημιουργούμε τις πιο γλυκές στιγμές απόλαυσης μέσα από μια σειρά επιλεγμένων ελληνικών γεύσεων! Μεταφέρουμε με μεράκι και τέχνη αγαπημένες και εκλεκτές γεύσεις από το χθες στο σήμερα και γινόμαστε “ταξιδευτές” της γεύσης!


Εντός Αττικής

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στο Νομό Αττικής μέσω της εταιρείας Courier Center εντός 1-2 εργάσιμων ημερών. 

Εκτός Αττικής

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στην υπόλοιπη Ελλάδα μέσω της εταιρείας Courier Center εντός 3-6 εργάσιμων ημερών. H μεταφορική εταιρεία Courier Center, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των παραδόσεων εκτός Αττικής, συνεργάζεται με την εταιρεία Speedex.

Αν η παραγγελία σας αδυνατεί να παραδοθεί με επιτυχία στη διεύθυνση που δηλώσατε, η μεταφορική εταιρεία με σκοπό την καλύτερη και ταχύτερη παράδοση των προϊόντων, συνεργάζεται με την εταιρεία Clever Services, η οποία περιλαμβάνει επιλεγμένα καταστήματα clever point στην Ελλάδα με διευρυμένο ωράριο εξυπηρέτησης, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Για αγορές άνω των 30€ τα μεταφορικά κόστη είναι δωρεάν. Για αγορές κάτω των 30€ η επιβάρυνση για τα μεταφορικά είναι 2,50€. Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι διαθέσιμη με επιβάρυνση 1€. Για τα κάτωθι προϊόντα ισχύει επιπλέον επιβάρυνση μεταφορικών λόγω ογκομετρικού βάρους. Το τελικό κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται αυτόματα στο check out.

Συνθέσεις Δώρων «Καφεκοπτεία Λουμίδη»
Greek Coffee Kit Ελληνικού Καφέ | Μεγάλο 
Αυτόματη Καφετιέρα Ελληνικού BEKO

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ E-SHOP:

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και την επιβεβαίωση της πληρωμής, η παραγγελία θεωρείται ως "αποδεκτή" και θα λάβετε ένα e-mail “Επιβεβαίωση Παραγγελίας”.

Στην περίπτωση που δεν λάβετε το επιβεβαιωτικό e-mail της παραγγελίας, συνιστούμε να ελέγξετε εάν το e-mail έχει μπει στο φάκελο της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Αν τελικά δεν το έχετε λάβει συνιστούμε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας +30 210 3214426.

Το e-mail "Επιβεβαίωσης" και "Αποστολής" της παραγγελίας δεν αποτελεί νόμιμη απόδειξη. Το τελικό τιμολόγιο/απόδειξη περιλαμβάνεται στη συσκευασία της παραγγελίας σας.

Οι παραγγελίες παραλαμβάνονται από την συνεργαζόμενη εταιρεία courier κατάλληλα συσκευασμένες με σκοπό την διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων.

Οι ανωτέρω χρόνοι είναι ενδεικτικοί. Σε κάθε περίπτωση, κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την αποστολή των προϊόντων σας το συντομότερο δυνατόν. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην παράδοση της παραγγελίας που οφείλονται σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας όπως πχ. απεργίες, έντονα καιρικά φαινόμενα κτλ. ή σε περιπτώσεις που οφείλονται σε καθυστερήσεις της συνεργαζόμενης εταιρείας courier.

Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, θα πρέπει να ελέγχετε τα προϊόντα.

Οι συνεργαζόμενες εταιρείες δύναται να χρησιμοποιήσουν το τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δηλώσει με σκοπό την ενημέρωση της κατάστασης της παραγγελίας σας αλλά και για ερευνητικούς σκοπούς.

Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής online παραγγελίας από φυσικό κατάστημα ή με διαφορετικό τρόπο εκτός από την προεπιλεγμένη υπηρεσία courier.