Freddo Espresso γουλιά καλοκαιρινής απόλαυσης


Η Ελλάδα του καλοκαιριού είναι γενναιόδωρη και αληθινή. Ξεχειλίζει από γεύσεις και αρώματα και εκπαιδεύει μέρα με την ημέρα τον ουρανίσκο να απολαμβάνει ολοένα και περισσότερες γευστικές εμπειρίες. Είναι η εποχή που αναζητά κανείς την απόλυτη χαλάρωση. Να ρεμβάζει με θέα τη θάλασσα, με το μυαλό να αδειάζει από άγχη και υποχρεώσεις και ο μόνος ήχος που θα διακόπτει την ηρεμία αυτή να είναι εκείνος από τα παγάκια ενός παγωμένου Freddo espresso.

Το καλοκαίρι είναι κάτι παραπάνω από μία εποχή. Είναι στιγμές, αναμνήσεις είναι η αλμύρα στο δέρμα και τα μαλλιά, μυρωδιές και γεύσεις καλά ανακατεμένες που σε παρασύρουν σε μια απελευθέρωση του σώματος και του νου. Είναι η εποχή που εκφράζουμε τον πραγματικό εαυτό μας, τα συναισθήματά μας και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος έκφρασης πέρα από την απόλαυση ενός αυθεντικού Freddo Espresso του Καφεκοπτείου Λουμίδη.

Ο Freddo espresso, άλλωστε είναι ο καφές που χαρακτηρίζει όσο κανένας άλλος το ελληνικό καλοκαίρι. Είναι αυτός ο καφές που θα σε δροσίσει και θα γλυκάνει τη μέρα σου, που θα σε κάνει να κλείσεις τα μάτια από ικανοποίηση όσο τον δοκιμάζεις και να παραδώσεις τον εαυτό σου λίγο πιο εύκολα στην κάθε στιγμή. Είναι ο καφές αυτός που θα σε οδηγήσει στην έκφραση του εαυτού σου!

Ο espresso δεν είναι όμως απλά ένας καφές, αλλά μία μυσταγωγία που περιλαμβάνει το φλογερό ταμπεραμέντο της Λατινικής Αμερικής, τη δύναμη της Αραβίας και τη φινέτσα της Ιταλίας. Στα Καφεκοπτεία Λουμίδη, ο espresso παίρνει την πιο αυθεντική του μορφή με υψηλής ποιότητα χαρμάνια και μονοποικιλιακούς!

Η οικογένεια Λουμίδη μας προσκαλεί να ακολουθήσουμε νέες «διαδρομές», νέες γεύσεις χωρίς να φοβόμαστε να δοκιμάζουμε και χωρίς να ξεχνάμε να εκφράζουμε τον πραγματικό μας εαυτό, μέσα από την αυθεντική τέχνη του Espresso. Μέσα από τον ESPRESSIONISM! Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή έκφρασης. Είναι η περίοδος που αφήνουμε τον πραγματικό μας εαυτό ελεύθερο αυθόρμητο και αυθεντικό.

Το ελληνικό καλοκαίρι είναι μια κατάσταση ευτυχίας πέρα από εποχές και τόπους. Είναι αυτό το μοναδικό συναίσθημα που νιώθεις όταν είσαι μαζί με αυτούς που αγαπάς, όταν γίνεσαι ένα με τη φύση και νιώθεις μέσα σου την αίσθηση της ελευθερίας. Και από τη στιγ μή που το ελληνικό καλοκαίρι είναι συναίσθημα, μπορείς να το νιώσεις οποιαδήποτε στιγμή, συντροφιά με έναν Freddo espresso!

Δίνουμε στο καλοκαίρι λοιπόν τη μοναδική γεύση ενός φρέντο εσπρέσο από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη. Δίνουμε τη γεύση του ταξιδιού, του “εσπρεσιονισμού” γεμάτο με συναισθήματα, ήλιο, θάλασσα και όμορφες μοναδικές στιγμές. Αυτή είναι η σημασία του αληθινού, του αυθεντικού καλοκαιριού.

Το ήξερες ότι μπορείς να έχεις πάντα μαζί σου την αγαπημένη σου γεύση καφέ από τα καφεκοπτεία Λουμίδη, ακόμα και το καλοκαίρι, χωρίς να αλλοιώνεται η γεύση του; Η απάντηση είναι ναι, με τις κάψουλες espresso. Επίλεξε ανάμεσα σε ξεχωριστά χαρμάνια που φέρνουν μοναδικές ποικιλίες και την αυθεντικότητα των γεύσεων καφέ από τον τροπικό του Καρκίνου κατευθείαν στο παγωμένο ποτήρι σου. 

Επισκεφτείτε το loumidis e-shop, επιλέξτε ανάμεσα από τα ιδανικά χαρμάνια για Freddo, τον Classico και τον Gold και εκφράστε τον αληθινό καλοκαιρινό εαυτό σας. Ο Freddo espresso του Καφεκοπτείου Λουμίδη, γίνεται ο καφές για κάθε στιγμή της ημέρας σου. Κάθε είδος του, κάθε γουλιά του γίνεται μια άλλη εμπειρία απόλαυσης, μια δυνατότητα έκφρασης του μοναδικού αυθεντικού εαυτού μας!


Πληροφορίες Μεταφορικών

Σχετικά με την αποστολή των προϊόντων σας ενημερώνουμε για τα εξής:

Συνθέσεις Δώρων «Καφεκοπτεία Λουμίδη»
Greek Coffee Kit Ελληνικού Καφέ | Μεγάλο 
Αυτόματη Καφετιέρα Ελληνικού BEKO

Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας θα λάβετε επιβεβαιωτικό email. Οι παραγγελίες αποστέλλονται στην συνεργαζόμενη εταιρεία courier την επόμενη εργάσιμη και θα λάβετε νέο email επιβεβαίωσης. Οι τυπικοί χρόνοι παράδοσης από την ημέρα παραγγελίας είναι οι εξής:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για την περίοδο του lockdown λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας της συνεργαζόμενης εταιρείας courier οι χρόνοι παράδοσης προσαρμόζονται ως εξής:

Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής online παραγγελίας από φυσικό κατάστημα ή με διαφορετικό τρόπο εκτός από την προεπιλεγμένη υπηρεσία κούριερ.

Η παραγγελία σας αποστέλλεται με ασφάλεια με την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία Courier Center στα μεγάλα αστικά κέντρα και την εταιρεία Speedex στην επαρχία.

Η εταιρία μας παραδίδει στη μεταφορική εταιρία τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει κατάλληλα συσκευασμένα.

Οι ανωτέρω χρόνοι είναι ενδεικτικοί. Σε κάθε περίπτωση θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την αποστολή των προϊόντων σας το γρηγορότερο.

Η εταιρία μας δεν φέρει ευθύνη για καθυστερήσεις που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητά μας ή για λόγους ανωτέρας βίας, όπως απεργίες, έντονα καιρικά φαινόμενα κλπ.

Κατά την παραλαβή των προϊόντων σας θα πρέπει να τα ελέγχετε.