Εταιρικές Συνθέσεις Δώρων με την υπογραφή των Καφεκοπτείων Λουμίδη


Αν θέλαμε να δώσουμε έναν ορισμό στα Χριστούγεννα θα λέγαμε ότι…

Χριστούγεννα είναι γλυκές γεύσεις, αρώματα, στολίδια και φυσικά πολλά δώρα!

Δώρα για τους ανθρώπους που μοιράστηκες μαζί τους στιγμές και εμπειρίες, τις οποίες κάθε φορά που σκέφτεσαι γελάς και παίρνεις δύναμη για να συνεχίσεις σε κάθε επόμενο στάδιο της ζωής και του νέου έτους που θα έρθει.

Δώρα για τα αγαπημένα μας πρόσωπα, για τους συναδέλφους μας και τους συνεργάτες μας… Στον εργασιακό μας χώρο άλλωστε περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας μας και οι συνάδελφοί μας είναι αυτοί που μας ζουν καθημερινά, πολλές φορές περισσότερο και από τους δικούς μας ανθρώπους.

Έτσι, συχνά δημιουργούμε ένα δικό μας κώδικα επικοινωνίας, όπως τα δικά μας αστεία που μόνο εμείς γνωρίζουμε. Είναι πολύ όμορφο στον εργασιακό μας χώρο να δημιουργούμε σχέσεις με ανθρώπους που νοιαζόμαστε και σεβόμαστε. Και είναι ακόμα πιο όμορφο να τους εκφράζουμε την αγάπη μας με ένα δώρο!

Φέτος, ίσως περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, αυτό που οι περισσότεροι αναζητούν κατά την περίοδο των εορτών είναι οι στιγμές γλυκιάς θαλπωρής. Οι εταιρικές συνθέσεις δώρων των Καφεκοπτείων Λουμίδη φέρνουν το μαγικό κλίμα των Χριστουγέννων σε κάθε σπίτι με τις πιο ξεχωριστές και λαχταριστές προτάσεις δώρων. 

Μοναδικές συνθέσεις που εντυπωσιάζουν με το Christmas packaging και με τις απολαυστικές γεύσεις και αρώματα που “ντύνουν” με τον πιο γλυκό τρόπο τις ημέρες των Χριστουγέννων, απογειώνοντας κάθε στιγμή.

Πρωινό, με ένα εκλεκτό χαρμάνι ελληνικού καφέ, αποκλειστικά σχεδιασμένο από την Οικογένεια Λουμίδη με γεμάτη γεύση, πλούσιο καϊμάκι και απολαυστικό άρωμα συντροφιά με απολαυστική χειροποίητη μαρμελάδα μήλο με σταφίδες, χωρίς ζάχαρη, έτοιμη να απλωθεί στο ζεστό ψωμί!

Απογευματινό, με ένα μαύρο τσάι με μπαχαρικά ή παρέα με ένα απολαυστικό ρόφημα σοκολάτας με άρωμα Brandy και δίπλα μερικά τυλιχτά σοκολατάκια με πραλίνα και δημητριακά ή λίγα λουκούμια με γεύση μαστίχα.

Ιδανικές για κάθε στιγμή της ημέρας, οι εταιρικές συνθέσεις δώρων των Καφεκοπτείων Λουμίδη θα βοηθήσουν να δημιουργηθούν οι πιο όμορφες γιορτινές αναμνήσεις!

Χριστουγεννιάτικα Εταιρικά Δώρα.. με την υπογραφή των Καφεκοπτείων Λουμίδη!

Δώρα που μεταφέρουν την εγγύηση ποιότητας και γεύσης μέσα από την πείρα και την ιστορία 100 χρόνων! Επίλεξε, ανάμεσα σε πολλές μοναδικές προτάσεις, δώρα για τους συνεργάτες σου και χάρισέ τους γλυκές στιγμές χαράς και απόλαυσης!

"HO HO HO Coffee Christmas"

Η σύνθεση περιέχει έναν Ελληνικό Χαρμάνι Ξανθό, έναν Ελληνικό με άρωμα Τσουρέκι και τυλιχτά σοκολατάκια με πραλίνα και δημητριακά.

"It's coffee time"

Η σύνθεση περιέχει έναν Ελληνικό Χαρμάνι Ξανθό, ένα Μαύρο Τσάι με μπαχαρικά "India Chai" και τυλιχτά σοκολατάκια με πραλίνα και δημητριακά.

"The Joy of Christmas"

Η σύνθεση περιέχει έναν Ελληνικό Χαρμάνι Ξανθό, ένα Κόκκινο Τσάι “Christmas Tea Blend” και τυλιχτά σοκολατάκια με πραλίνα και δημητριακά.

"All I want for Christmas"

Η σύνθεση περιέχει έναν Ελληνικό Χαρμάνι Ξανθό, έναν Ελληνικό με άρωμα Τσουρέκι και τυλιχτά σοκολατάκια με πραλίνα και δημητριακά.

"Baby, it's warm inside"

Η σύνθεση περιέχει έναν Ελληνικό Χαρμάνι Άρωμα, ένα Κόκκινο Τσάι "Christmas Tea Blend" και Σοκολάτα Ρόφημα με άρωμα Brandy.

"The classic Christmas Box"

Η σύνθεση περιέχει έναν Ελληνικό Χαρμάνι Άρωμα, έναν Ελληνικό με άρωμα Τσουρέκι και Λουκούμια Μαστίχα Καφεκοπτείων Λουμίδη.

"Holly Coffee Christmas!"

Η σύνθεση περιέχει έναν Ελληνικό Χαρμάνι Ξανθό, έναν Ελληνικό με άρωμα Τσουρέκι, Κόκκινο Τσάι "Christmas Tea Blend", Λουκούμια Τριαντάφυλλο Καφεκοπτεία Λουμίδη και τυλιχτά σοκολατάκια με πραλίνα και δημητριακά.

"The Magic of Christmas"

Η σύνθεση περιέχει έναν Ελληνικό Χαρμάνι Ξανθό, έναν Ελληνικό με άρωμα Τσουρέκι, ένα Κόκκινο Τσάι "Christmas Tea Blend" και ένα κερί με άρωμα καφέ Καφεκοπτείων Λουμίδη.

"The family Christmas Box"

Η σύνθεση περιέχει έναν Ελληνικό Χαρμάνι Ξανθό, έναν ελληνικό με άρωμα Μπακλαβά, μία Μαρμελάδα Μήλο με Σταφίδες Καφεκοπτείων Λουμίδη No Sugar, μία Σοκολάτα Ρόφημα με άρωμα Brandy και τυλιχτά σοκολατάκια με πραλίνα και δημητριακά.

Greek Coffee Kit Ελληνικού Καφέ (Μικρό)

Η σύνθεση περιέχει ένα χειροποίητο μπρούτζινο παραδοσιακό μπρίκι, αναδευτήρι, φλιτζάνι με πιατάκι, έναν Ελληνικό Καφέ Χαρμάνι Ξανθό, οδηγίες παρασκευής ελληνικού με την υπογραφή και την εγγύηση των Καφεκοπτείων Λουμίδη.

Greek Coffee Kit Ελληνικού Καφέ (Μεγάλο)

Η σύνθεση περιέχει ένα χειροποίητο μπρούτζινο παραδοσιακό μπρίκι, αναδευτήρι, 2 φλιτζάνια με πιατάκια, έναν Ελληνικό Καφέ Χαρμάνι Ξανθό, οδηγίες παρασκευής ελληνικού με την υπογραφή και την εγγύηση των Καφεκοπτείων Λουμίδη.

Η ωραιότερη εποχή του χρόνου είναι αυτή που φέρνει χαμόγελα και τα Χριστούγεννα φέρνουν χαρά και πολλά δώρα! Φέτος τις γιορτές λοιπόν, χάρισε στους συνεργάτες σου ένα εταιρικό δώρο με την υπογραφή των Καφεκοπτείων Λουμίδη και δες ένα μεγάλο χαμόγελο να σχηματίζεται στα πρόσωπά τους.


Εντός Αττικής

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στο Νομό Αττικής μέσω της εταιρείας Courier Center εντός 1-2 εργάσιμων ημερών. 

Εκτός Αττικής

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στην υπόλοιπη Ελλάδα μέσω της εταιρείας Courier Center εντός 3-6 εργάσιμων ημερών. H μεταφορική εταιρεία Courier Center, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των παραδόσεων εκτός Αττικής, συνεργάζεται με την εταιρεία Speedex.

Αν η παραγγελία σας αδυνατεί να παραδοθεί με επιτυχία στη διεύθυνση που δηλώσατε, η μεταφορική εταιρεία με σκοπό την καλύτερη και ταχύτερη παράδοση των προϊόντων, συνεργάζεται με την εταιρεία Clever Services, η οποία περιλαμβάνει επιλεγμένα καταστήματα clever point στην Ελλάδα με διευρυμένο ωράριο εξυπηρέτησης, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Για αγορές άνω των 30€ τα μεταφορικά κόστη είναι δωρεάν. Για αγορές κάτω των 30€ η επιβάρυνση για τα μεταφορικά είναι 2,50€. Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι διαθέσιμη με επιβάρυνση 1€. Για τα κάτωθι προϊόντα ισχύει επιπλέον επιβάρυνση μεταφορικών λόγω ογκομετρικού βάρους. Το τελικό κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται αυτόματα στο check out.

Συνθέσεις Δώρων «Καφεκοπτεία Λουμίδη»
Greek Coffee Kit Ελληνικού Καφέ | Μεγάλο 
Αυτόματη Καφετιέρα Ελληνικού BEKO

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ E-SHOP:

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και την επιβεβαίωση της πληρωμής, η παραγγελία θεωρείται ως "αποδεκτή" και θα λάβετε ένα e-mail “Επιβεβαίωση Παραγγελίας”.

Στην περίπτωση που δεν λάβετε το επιβεβαιωτικό e-mail της παραγγελίας, συνιστούμε να ελέγξετε εάν το e-mail έχει μπει στο φάκελο της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Αν τελικά δεν το έχετε λάβει συνιστούμε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας +30 210 3214426.

Το e-mail "Επιβεβαίωσης" και "Αποστολής" της παραγγελίας δεν αποτελεί νόμιμη απόδειξη. Το τελικό τιμολόγιο/απόδειξη περιλαμβάνεται στη συσκευασία της παραγγελίας σας.

Οι παραγγελίες παραλαμβάνονται από την συνεργαζόμενη εταιρεία courier κατάλληλα συσκευασμένες με σκοπό την διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων.

Οι ανωτέρω χρόνοι είναι ενδεικτικοί. Σε κάθε περίπτωση, κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την αποστολή των προϊόντων σας το συντομότερο δυνατόν. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην παράδοση της παραγγελίας που οφείλονται σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας όπως πχ. απεργίες, έντονα καιρικά φαινόμενα κτλ. ή σε περιπτώσεις που οφείλονται σε καθυστερήσεις της συνεργαζόμενης εταιρείας courier.

Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, θα πρέπει να ελέγχετε τα προϊόντα.

Οι συνεργαζόμενες εταιρείες δύναται να χρησιμοποιήσουν το τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δηλώσει με σκοπό την ενημέρωση της κατάστασης της παραγγελίας σας αλλά και για ερευνητικούς σκοπούς.

Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής online παραγγελίας από φυσικό κατάστημα ή με διαφορετικό τρόπο εκτός από την προεπιλεγμένη υπηρεσία courier.