Επαναχρησιμοποιούμενα ποτήρια που αγαπούν το περιβάλλον


Ο καφές αποτελεί μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και μια καθημερινή συνήθεια. Πρωινός, μεσημεριανός, απογευματινός ο καφές είναι πάντα εκεί σε κάθε στιγμή της ημέρας σου!

Μήπως όμως ήρθε η στιγμή να απομακρύνεις τα πλαστικά ποτήρια αλλά και τα πλαστικά καλαμάκια από αυτή την αγαπημένη σου συνήθεια; 

Η καθημερινή εμπειρία καφέ έχει αρχίσει να αλλάζει αποκτώντας μια πιο eco-friendly φιλοσοφία και τα Καφεκοπτεία Λουμίδη δεν θα μπορούσαν να μείνουν έξω από αυτό. Γι’ αυτό, φέραμε για σένα τα επαναχρησιμοποιούμενα και 100% βιοαποικοδομήσιμα ποτήρια καφέ φτιαγμένα από άχυρο σίτου, φιλικά προς το περιβάλλον που κρατάνε τον καφέ ή το ρόφημα μας ζεστό για αρκετές ώρες.

Τι είναι αυτό που τα κάνει τόσο μοναδικά;

Είναι αυτά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους που τα κάνουν τόσο ξεχωριστά. Φτιαγμένα από άχυρο σίτου, ένα πρωτοποριακό και βιώσιμο υλικό, βοηθούν στην προστασία του περιβάλλοντος μειώνοντας ταυτόχρονα το οικολογικό μας αποτύπωμα. Το άχυρο σίτου ουσιαστικά είναι το κοτσάνι που μένει μετά από το μάζεμα των σπόρων του και το οποίο με την ανάπτυξη της τεχνολογίας απέκτησε σημαντική αξία, μιας και πρόκειται για ένα υλικό που χρησιμοποιείται για να παραχθούν εκ νέου προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον.

Tο οικολογικό coffee cup των Καφεκοπτείων Λουμίδη:

  • Βοηθάει στη μείωση των πλαστικών απορριμμάτων καθώς είναι 100% ανακυκλώσιμο και επαναχρησιμοποιούμενο, φτιαγμένο από άχυρο σίτου
  • Διατηρεί τη θερμότητα για αρκετές ώρες
  • Αντέχει ζεστά ροφήματα έως 120 βαθμούς Κελσίου
  • Χρησιμοποιείται σε φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο πιάτων, κατάψυξη

Με μοναδικό design και 4 διαφορετικά χρώματα για να διαλέξεις, τα επαναχρησιμοποιούμενα ποτήρια καφέ μας, σίγουρα θα γίνουν το δικό σου αγαπημένο must-have αξεσουάρ για ένα απολαυστικό ρόφημα των Καφεκοπτείων Λουμίδη.

Και μην ξεχνάς, ότι δίπλα στο ποτήρι καφέ υπάρχει συνήθως και ένα καλαμάκι το οποίο το χρησιμοποιείς για ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα και όμως μπορεί να δημιουργήσει μεγάλη ποσότητα πλαστικού. Καιρός λοιπόν να βάλεις και τα επαναχρησιμοποιούμενα καλαμάκια στη ζωή σου.

Αντικαθιστούμε τα πλαστικά καλαμάκια με οικολογικά των Καφεκοπτείων Λουμίδη, φροντίζοντας την προστασία του περιβάλλοντος! Συνδύασε τα ανοξείδωτα καλαμάκια μας με την υφασμάτινη θήκη και το βουρτσάκι καθαρισμού και δημιούργησε το δικό σου σετ "οικολογικής συνείδησης και απόλαυσης" από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη.

Ας ξεκινήσουμε πιο eco-friendly συνήθειες και ας κάνουμε μαζί τον κόσμο μας λίγο καλύτερο! Αποφασίζοντας να πούμε όχι στο πλαστικό, ουσιαστικά λέμε ένα μεγάλο ναι τόσο στη δική μας υγεία όσο και του ίδιου του πλανήτη μας.

Από έρευνες μάλιστα που έχουν πραγματοποιηθεί φαίνεται ότι κάθε χρόνο καταλήγουν στις ελληνικές θάλασσες περισσότεροι από 11.000 τόνοι πλαστικών. Και μην ξεχνάς φυσικά πως ό,τι υπάρχει στη θάλασσα δεν μένει εκεί αλλά γυρίζει στον ίδιο μας τον οργανισμό, επηρεάζοντας φυσικά την υγεία μας!

Έχει έρθει η ώρα να βγάλουμε από τη ζωή μας και από το περιβάλλον τα περιττά πλαστικά. Άλλαξε τώρα τις συνήθειες σου χρησιμοποιώντας στην καθημερινότητά σου το οικολογικό coffee cup των Καφεκοπτείων Λουμίδη! Κατασκευασμένο από άχυρο σίτου, είναι 100% ανακυκλώσιμο, ενώ κρατάει το ρόφημά σου ζεστό για αρκετές ώρες! Θα το βρεις στα καταστήματά μας, αλλά και online, στο www.kl.gr


Εντός Αττικής

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στο Νομό Αττικής μέσω της εταιρείας Courier Center εντός 1-2 εργάσιμων ημερών. 

Εκτός Αττικής

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στην υπόλοιπη Ελλάδα μέσω της εταιρείας Courier Center εντός 3-6 εργάσιμων ημερών. H μεταφορική εταιρεία Courier Center, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των παραδόσεων εκτός Αττικής, συνεργάζεται με την εταιρεία Speedex.

Αν η παραγγελία σας αδυνατεί να παραδοθεί με επιτυχία στη διεύθυνση που δηλώσατε, η μεταφορική εταιρεία με σκοπό την καλύτερη και ταχύτερη παράδοση των προϊόντων, συνεργάζεται με την εταιρεία Clever Services, η οποία περιλαμβάνει επιλεγμένα καταστήματα clever point στην Ελλάδα με διευρυμένο ωράριο εξυπηρέτησης, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Για αγορές άνω των 30€ τα μεταφορικά κόστη είναι δωρεάν. Για αγορές κάτω των 30€ η επιβάρυνση για τα μεταφορικά είναι 2,50€. Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι διαθέσιμη με επιβάρυνση 1€. Για τα κάτωθι προϊόντα ισχύει επιπλέον επιβάρυνση μεταφορικών λόγω ογκομετρικού βάρους. Το τελικό κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται αυτόματα στο check out.

Συνθέσεις Δώρων «Καφεκοπτεία Λουμίδη»
Greek Coffee Kit Ελληνικού Καφέ | Μεγάλο 
Αυτόματη Καφετιέρα Ελληνικού BEKO

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ E-SHOP:

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και την επιβεβαίωση της πληρωμής, η παραγγελία θεωρείται ως "αποδεκτή" και θα λάβετε ένα e-mail “Επιβεβαίωση Παραγγελίας”.

Στην περίπτωση που δεν λάβετε το επιβεβαιωτικό e-mail της παραγγελίας, συνιστούμε να ελέγξετε εάν το e-mail έχει μπει στο φάκελο της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Αν τελικά δεν το έχετε λάβει συνιστούμε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας +30 210 3214426.

Το e-mail "Επιβεβαίωσης" και "Αποστολής" της παραγγελίας δεν αποτελεί νόμιμη απόδειξη. Το τελικό τιμολόγιο/απόδειξη περιλαμβάνεται στη συσκευασία της παραγγελίας σας.

Οι παραγγελίες παραλαμβάνονται από την συνεργαζόμενη εταιρεία courier κατάλληλα συσκευασμένες με σκοπό την διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων.

Οι ανωτέρω χρόνοι είναι ενδεικτικοί. Σε κάθε περίπτωση, κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την αποστολή των προϊόντων σας το συντομότερο δυνατόν. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην παράδοση της παραγγελίας που οφείλονται σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας όπως πχ. απεργίες, έντονα καιρικά φαινόμενα κτλ. ή σε περιπτώσεις που οφείλονται σε καθυστερήσεις της συνεργαζόμενης εταιρείας courier.

Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, θα πρέπει να ελέγχετε τα προϊόντα.

Οι συνεργαζόμενες εταιρείες δύναται να χρησιμοποιήσουν το τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δηλώσει με σκοπό την ενημέρωση της κατάστασης της παραγγελίας σας αλλά και για ερευνητικούς σκοπούς.

Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής online παραγγελίας από φυσικό κατάστημα ή με διαφορετικό τρόπο εκτός από την προεπιλεγμένη υπηρεσία courier.