Ένα γλυκύτατο πρωινό


Το πρωινό αποτελεί ίσως το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας και αναπόσπαστο κομμάτι ενός σωστού και ισορροπημένου διαιτολογίου. 

Η λέξη πρωινό στα αγγλικά (breakfast), προέρχεται από τα επιμέρους συνθετικά “break” που σημαίνει σπάω και “fast” που σημαίνει νηστεία. Κατά τη διάρκεια του ύπνου το σώμα καταναλώνει θρεπτικά συστατικά που πρέπει να αναπληρωθούν το πρωί για την εύρυθμη λειτουργία του καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η έλλειψη ενέργειας, λόγω παράλειψης πρωινού, εκλαμβάνεται από τον εγκέφαλο ως κατάσταση νηστείας, κινητοποιώντας τις αποθήκες του οργανισμού για την κάλυψη των ημερήσιων ενεργειακών και θρεπτικών αναγκών.

Μπορεί το γλυκό όμως να συνδυαστεί με το υγιεινό πρωινό;
Μπορεί το απολαυστικό να ταυτιστεί με το φυσικό, το ποιοτικό και το παραδοσιακό;

Μια σειρά παραδοσιακών προϊόντων με την υπογραφή της οικογένειας Λουμίδη έρχεται για να δώσει την απάντηση και για να προσφέρει εκλεκτές γευστικές πρωινές εμπειρίες σε όλη την οικογένεια. Σε συνεργασία με Έλληνες παραγωγούς, τα Καφεκοπτεία Λουμίδη δημιούργησαν τις πιο γλυκιές στιγμές απόλαυσης, βασιζόμενοι στις υψηλής ποιότητας, πρώτες ύλες και στις αγνές και φυσικές γεύσεις. Μια πιο υγιεινή επιλογή πρωινού, θρεπτική και την ίδια στιγμή απολαυστική!

Τώρα λοιπόν που αρχίζουν τα σχολεία, δημιουργήστε εύκολα και γρήγορα τις πιο γλυκιές στιγμές απόλαυσης μέσα από τη σειρά επιλεγμένων ελληνικών γεύσεων για το πιο γλυκό πρωινό. Προσφέρετε κάθε πρωί στην οικογένειά σας ένα πλούσιο, πλήρες, χορταστικό, υγιεινό και νόστιμο γεύμα! 

Η σημασία άλλωστε του πρωινού για τις μαθητικές επιδόσεις είναι πολύ σημαντική. Πολλές μελέτες έχουν αναδείξει ότι το άτομα που καταναλώνουν συστηματικά πρωινό, ιδιαίτερα κατά την εφηβική και παιδική ηλικία, είχαν μεγαλύτερη ικανότητα συγκέντρωσης, καλύτερη οπτική απομνημόνευση, καθώς και καλύτερη ικανότητα εκμάθησης και επίλυσης προβλημάτων. Επιπλέον από μαθητικές επιδόσεις, φαίνεται πως το πρωινό, συνδέεται με μειωμένα επίπεδα άγχους και υπερέντασης, ενώ μειώνει την κόπωση και την υπνηλία κατά την διάρκεια της ημέρας.

Δοκιμάστε τα ιδιαίτερα προϊόντα των Καφεκοπτείων Λουμίδη και δώστε έναν γλυκό τόνο στο πρωινό σας προσφέροντας σε όλη την οικογένεια, την απαραίτητη σωματική αλλά και πνευματική ενέργεια! Ένα ισορροπημένο πρωινό παρέχει στον οργανισμό όλα τα απαραίτητα στοιχεία για ένα γεμάτο ξεκίνημα!

Απολαύστε τις υπέροχες φρουτένιες χειροποίητες μαρμελάδες, τις λαχταριστές κρέμες με φουντούκι και σοκολάτα bitter ή με ταχίνι και κακάο. Δοκιμάστε την πλήρη γκάμα προϊόντων spreads των Καφεκοπτείων Λουμίδη, αλείψτε τα στο ψωμί, γεμίστε τσουρέκια, κρουασάν και μπισκότα και χαρίστε σε σας και στην οικογένειά σας μοναδικές στιγμές απόλαυσης, χωρίς ενοχές! Βάλτε στο μπολ με τα δημητριακά σας τα αποξηραμένα φρούτα μας και δώστε έξτρα γλυκιά γεύση στη μέρα σας! 

Το γλυκό πρωινό των Καφεκοπτείων Λουμίδη είναι εδώ για να σας προσφέρει όχι μόνο ένα ποιοτικό και απολαυστικό γεύμα, αλλά για να δώσει στη μέρα σας αυτή τη φρέσκια, ανάλαφρη, υγιεινή γλυκύτητα που της αξίζει!


Εντός Αττικής

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στο Νομό Αττικής μέσω της εταιρείας Courier Center εντός 1-2 εργάσιμων ημερών. 

Εκτός Αττικής

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στην υπόλοιπη Ελλάδα μέσω της εταιρείας Courier Center εντός 3-6 εργάσιμων ημερών. H μεταφορική εταιρεία Courier Center, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των παραδόσεων εκτός Αττικής, συνεργάζεται με την εταιρεία Speedex.

Αν η παραγγελία σας αδυνατεί να παραδοθεί με επιτυχία στη διεύθυνση που δηλώσατε, η μεταφορική εταιρεία με σκοπό την καλύτερη και ταχύτερη παράδοση των προϊόντων, συνεργάζεται με την εταιρεία Clever Services, η οποία περιλαμβάνει επιλεγμένα καταστήματα clever point στην Ελλάδα με διευρυμένο ωράριο εξυπηρέτησης, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Για αγορές άνω των 30€ τα μεταφορικά κόστη είναι δωρεάν. Για αγορές κάτω των 30€ η επιβάρυνση για τα μεταφορικά είναι 2,50€. Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι διαθέσιμη με επιβάρυνση 1€. Για τα κάτωθι προϊόντα ισχύει επιπλέον επιβάρυνση μεταφορικών λόγω ογκομετρικού βάρους. Το τελικό κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται αυτόματα στο check out.

Συνθέσεις Δώρων «Καφεκοπτεία Λουμίδη»
Greek Coffee Kit Ελληνικού Καφέ | Μεγάλο 
Αυτόματη Καφετιέρα Ελληνικού BEKO

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ E-SHOP:

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και την επιβεβαίωση της πληρωμής, η παραγγελία θεωρείται ως "αποδεκτή" και θα λάβετε ένα e-mail “Επιβεβαίωση Παραγγελίας”.

Στην περίπτωση που δεν λάβετε το επιβεβαιωτικό e-mail της παραγγελίας, συνιστούμε να ελέγξετε εάν το e-mail έχει μπει στο φάκελο της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Αν τελικά δεν το έχετε λάβει συνιστούμε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας +30 210 3214426.

Το e-mail "Επιβεβαίωσης" και "Αποστολής" της παραγγελίας δεν αποτελεί νόμιμη απόδειξη. Το τελικό τιμολόγιο/απόδειξη περιλαμβάνεται στη συσκευασία της παραγγελίας σας.

Οι παραγγελίες παραλαμβάνονται από την συνεργαζόμενη εταιρεία courier κατάλληλα συσκευασμένες με σκοπό την διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων.

Οι ανωτέρω χρόνοι είναι ενδεικτικοί. Σε κάθε περίπτωση, κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την αποστολή των προϊόντων σας το συντομότερο δυνατόν. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην παράδοση της παραγγελίας που οφείλονται σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας όπως πχ. απεργίες, έντονα καιρικά φαινόμενα κτλ. ή σε περιπτώσεις που οφείλονται σε καθυστερήσεις της συνεργαζόμενης εταιρείας courier.

Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, θα πρέπει να ελέγχετε τα προϊόντα.

Οι συνεργαζόμενες εταιρείες δύναται να χρησιμοποιήσουν το τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δηλώσει με σκοπό την ενημέρωση της κατάστασης της παραγγελίας σας αλλά και για ερευνητικούς σκοπούς.

Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής online παραγγελίας από φυσικό κατάστημα ή με διαφορετικό τρόπο εκτός από την προεπιλεγμένη υπηρεσία courier.