Ένα γλυκύτατο πρωινό


Το πρωινό αποτελεί ίσως το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας και αναπόσπαστο κομμάτι ενός σωστού και ισορροπημένου διαιτολογίου. 

Η λέξη πρωινό στα αγγλικά (breakfast), προέρχεται από τα επιμέρους συνθετικά “break” που σημαίνει σπάω και “fast” που σημαίνει νηστεία. Κατά τη διάρκεια του ύπνου το σώμα καταναλώνει θρεπτικά συστατικά που πρέπει να αναπληρωθούν το πρωί για την εύρυθμη λειτουργία του καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η έλλειψη ενέργειας, λόγω παράλειψης πρωινού, εκλαμβάνεται από τον εγκέφαλο ως κατάσταση νηστείας, κινητοποιώντας τις αποθήκες του οργανισμού για την κάλυψη των ημερήσιων ενεργειακών και θρεπτικών αναγκών.

Μπορεί το γλυκό όμως να συνδυαστεί με το υγιεινό πρωινό;
Μπορεί το απολαυστικό να ταυτιστεί με το φυσικό, το ποιοτικό και το παραδοσιακό;

Μια σειρά παραδοσιακών προϊόντων με την υπογραφή της οικογένειας Λουμίδη έρχεται για να δώσει την απάντηση και για να προσφέρει εκλεκτές γευστικές πρωινές εμπειρίες σε όλη την οικογένεια. Σε συνεργασία με Έλληνες παραγωγούς, τα Καφεκοπτεία Λουμίδη δημιούργησαν τις πιο γλυκιές στιγμές απόλαυσης, βασιζόμενοι στις υψηλής ποιότητας, πρώτες ύλες και στις αγνές και φυσικές γεύσεις. Μια πιο υγιεινή επιλογή πρωινού, θρεπτική και την ίδια στιγμή απολαυστική!

Τώρα λοιπόν που αρχίζουν τα σχολεία, δημιουργήστε εύκολα και γρήγορα τις πιο γλυκιές στιγμές απόλαυσης μέσα από τη σειρά επιλεγμένων ελληνικών γεύσεων για το πιο γλυκό πρωινό. Προσφέρετε κάθε πρωί στην οικογένειά σας ένα πλούσιο, πλήρες, χορταστικό, υγιεινό και νόστιμο γεύμα! 

Η σημασία άλλωστε του πρωινού για τις μαθητικές επιδόσεις είναι πολύ σημαντική. Πολλές μελέτες έχουν αναδείξει ότι το άτομα που καταναλώνουν συστηματικά πρωινό, ιδιαίτερα κατά την εφηβική και παιδική ηλικία, είχαν μεγαλύτερη ικανότητα συγκέντρωσης, καλύτερη οπτική απομνημόνευση, καθώς και καλύτερη ικανότητα εκμάθησης και επίλυσης προβλημάτων. Επιπλέον από μαθητικές επιδόσεις, φαίνεται πως το πρωινό, συνδέεται με μειωμένα επίπεδα άγχους και υπερέντασης, ενώ μειώνει την κόπωση και την υπνηλία κατά την διάρκεια της ημέρας.

Δοκιμάστε τα ιδιαίτερα προϊόντα των Καφεκοπτείων Λουμίδη και δώστε έναν γλυκό τόνο στο πρωινό σας προσφέροντας σε όλη την οικογένεια, την απαραίτητη σωματική αλλά και πνευματική ενέργεια! Ένα ισορροπημένο πρωινό παρέχει στον οργανισμό όλα τα απαραίτητα στοιχεία για ένα γεμάτο ξεκίνημα!

Απολαύστε τις υπέροχες φρουτένιες χειροποίητες μαρμελάδες, τις λαχταριστές κρέμες με φουντούκι και σοκολάτα bitter ή με ταχίνι και κακάο. Δοκιμάστε την πλήρη γκάμα προϊόντων spreads των Καφεκοπτείων Λουμίδη, αλείψτε τα στο ψωμί, γεμίστε τσουρέκια, κρουασάν και μπισκότα και χαρίστε σε σας και στην οικογένειά σας μοναδικές στιγμές απόλαυσης, χωρίς ενοχές! Βάλτε στο μπολ με τα δημητριακά σας τα αποξηραμένα φρούτα μας και δώστε έξτρα γλυκιά γεύση στη μέρα σας! 

Το γλυκό πρωινό των Καφεκοπτείων Λουμίδη είναι εδώ για να σας προσφέρει όχι μόνο ένα ποιοτικό και απολαυστικό γεύμα, αλλά για να δώσει στη μέρα σας αυτή τη φρέσκια, ανάλαφρη, υγιεινή γλυκύτητα που της αξίζει!


Πληροφορίες Μεταφορικών
Σχετικά με την αποστολή των προϊόντων σας ενημερώνουμε για τα εξής:

Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα λάβετε επιβεβαιωτικό μήνυμα (email) απο την εταιρία μας. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται καθημερινή μέχρι τις 13:30 επεξεργάζονται αυθημερόν, και οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη. Οι τυπικοί χρόνοι παράδοσης από την ημέρα επεξεργασίας είναι οι εξής:

Σημείωση: Προσωρινά, λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας της συνεργαζόμενης εταιρείας courier ενδέχεται οι χρόνοι παράδοσης να είναι μεγαλύτεροι. Θα λάβετε σχετική ενημέρωση με την αποστολη του δέματος σας.

Η παραγγελία σας αποστέλλεται με ασφάλεια με την συνεργαζόμενη με την εταιρία μας μεταφορική εταιρία.

Η εταιρία μας παραδίδει στη μεταφορική εταιρία τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει κατάλληλα συσκευασμένα.

Οι ανωτέρω χρόνοι είναι ενδεικτικοί. Σε κάθε περίπτωση θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την αποστολή των προϊόντων σας το γρηγορότερο.

Η εταιρία μας δεν φέρει ευθύνη για καθυστερήσεις που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητά μας ή για λόγους ανωτέρας βίας, όπως απεργίες, έντονα καιρικά φαινόμενα κλπ.

Κατά την παραλαβή των προϊόντων σας θα πρέπει να τα ελέγχετε.