Δώρα λαχταριστά που γεννούν χαμόγελα!


Υπάρχει άραγε πιο όμορφο συναίσθημα από το να μπαίνεις σ΄ ένα κατάστημα και να σου έρχονται στο νου όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα; Κάθεσαι και χαζεύεις ένα - ένα τα αντικείμενα γνωρίζοντας καλά τι θα άρεσε στους αγαπημένους σου ανθρώπους και σκέφτεσαι τη χαρά που θα τους έδινες αν τους χάριζες, χωρίς απαραίτητα κάποιον ιδιαίτερο λόγο, ένα μικρό αντικείμενο, ένα δώρο! Και πραγματικά δεν μπορείς να αντισταθείς, γιατί η μεγαλύτερη επιβράβευση είναι το χαμόγελό τους!

Είναι τόσο όμορφο να ξέρουμε πως κάποιος εκεί έξω μας σκέφτηκε και αφιέρωσε χρόνο και κόπο για να δει απλά το χαμόγελό μας, μέσα από την προσφορά ενός δώρου. Είναι μια τόσο αγνή και γλυκιά κίνηση. Δεν χρειάζεται να υπάρχει κάποια γιορτή για ν’ αγοράσουμε κάτι για ένα δικό μας πρόσωπο. Δεν χρειάζεται καμία αιτιολογία και καμία πρόφαση. Χρειάζεται απλά να κρατάμε στη σκέψη μας αυτά τα άτομα που αγαπάμε και να τους δείχνουμε το ενδιαφέρον μας στην πράξη.

Τα αυθόρμητα δώρα, οι κινήσεις της στιγμής, που δε χρειάστηκε καμία επέτειος και τυποποιημένη γιορτή για αφορμή, θα ‘ναι πάντα τα ωραιότερα. Η παρόρμηση, γενικά, γεννά πράξεις χωρίς ιδιαίτερη σκέψη, με έναν ενθουσιασμό που πηγάζει μέσα απ’ τη ψυχή μας, μέσα από την αγάπη που έχουμε για τον άλλον. 

Δεν είναι τόσο το δώρο, όσο η απόδειξη της σκέψης του άλλου. Η μαγεία του δώρου μετριέται με την αγάπη και η ουσία του κρύβεται στον συμβολισμό. Σε ό,τι χαρίζουμε υπάρχει κάτι μέσα του από τις σχέσεις μας. Κρύβουμε την εικόνα που θέλουμε να κρατήσουν οι γύρω μας για μας. Μια εικόνα ανεκτίμητα μοναδική, όχι επειδή στολίστηκε με χρυσό περιτύλιγμα και κορδέλες, αλλά επειδή χαράχτηκε με αγάπη.

Δεν έχει καμία ουσία αν το δώρο βρίσκεται σε μικρό ή μεγάλο κουτί. Σημασία έχει η πρόθεση και τα συναισθήματα που το συνοδεύουν. Όση αξία κι αν έχει το ίδιο το δώρο, πολύ μεγαλύτερη αξία έχει η αγάπη που χωράει μέσα σε αυτό.

Γιατί η αγάπη είναι πράξη και το νόημά της φαίνεται ακόμα και στα πιο μικρά.

Μη διστάσετε λοιπόν να δείξετε την αγάπη σας! Επισκεφτείτε το loumidis eshop, ανακαλύψτε όλες τις προτεινόμενες συνθέσεις δώρων και μαγέψτε τους αγαπημένους σας!

Δώρα ξεχωριστά, μαγικά, λαχταριστά προσφέρουν αυθεντικά μοναδικές, απόλυτα ελληνικές και αναλλοίωτες στο χρόνο εμπειρίες απόλαυσης, με την υπογραφή των Καφεκοπτείων Λουμίδη! 

Μοιράστε αυθεντικές γεύσεις, μοναδικά αρώματα, λαχταριστές εκπλήξεις και δείτε να λάμπει το χαμόγελο στο πρόσωπο των δικών σας ανθρώπων!


Πληροφορίες Μεταφορικών
Σχετικά με την αποστολή των προϊόντων σας ενημερώνουμε για τα εξής:

Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα λάβετε επιβεβαιωτικό μήνυμα (email) απο την εταιρία μας. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται καθημερινή μέχρι τις 13:30 επεξεργάζονται αυθημερόν, και οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη. Οι τυπικοί χρόνοι παράδοσης από την ημέρα επεξεργασίας είναι οι εξής:

Σημείωση: Προσωρινά, λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας της συνεργαζόμενης εταιρείας courier ενδέχεται οι χρόνοι παράδοσης να είναι μεγαλύτεροι. Θα λάβετε σχετική ενημέρωση με την αποστολη του δέματος σας.

Η παραγγελία σας αποστέλλεται με ασφάλεια με την συνεργαζόμενη με την εταιρία μας μεταφορική εταιρία.

Η εταιρία μας παραδίδει στη μεταφορική εταιρία τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει κατάλληλα συσκευασμένα.

Οι ανωτέρω χρόνοι είναι ενδεικτικοί. Σε κάθε περίπτωση θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την αποστολή των προϊόντων σας το γρηγορότερο.

Η εταιρία μας δεν φέρει ευθύνη για καθυστερήσεις που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητά μας ή για λόγους ανωτέρας βίας, όπως απεργίες, έντονα καιρικά φαινόμενα κλπ.

Κατά την παραλαβή των προϊόντων σας θα πρέπει να τα ελέγχετε.