Δώρα λαχταριστά που γεννούν χαμόγελα!


Υπάρχει άραγε πιο όμορφο συναίσθημα από το να μπαίνεις σ΄ ένα κατάστημα και να σου έρχονται στο νου όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα; Κάθεσαι και χαζεύεις ένα - ένα τα αντικείμενα γνωρίζοντας καλά τι θα άρεσε στους αγαπημένους σου ανθρώπους και σκέφτεσαι τη χαρά που θα τους έδινες αν τους χάριζες, χωρίς απαραίτητα κάποιον ιδιαίτερο λόγο, ένα μικρό αντικείμενο, ένα δώρο! Και πραγματικά δεν μπορείς να αντισταθείς, γιατί η μεγαλύτερη επιβράβευση είναι το χαμόγελό τους!

Είναι τόσο όμορφο να ξέρουμε πως κάποιος εκεί έξω μας σκέφτηκε και αφιέρωσε χρόνο και κόπο για να δει απλά το χαμόγελό μας, μέσα από την προσφορά ενός δώρου. Είναι μια τόσο αγνή και γλυκιά κίνηση. Δεν χρειάζεται να υπάρχει κάποια γιορτή για ν’ αγοράσουμε κάτι για ένα δικό μας πρόσωπο. Δεν χρειάζεται καμία αιτιολογία και καμία πρόφαση. Χρειάζεται απλά να κρατάμε στη σκέψη μας αυτά τα άτομα που αγαπάμε και να τους δείχνουμε το ενδιαφέρον μας στην πράξη.

Τα αυθόρμητα δώρα, οι κινήσεις της στιγμής, που δε χρειάστηκε καμία επέτειος και τυποποιημένη γιορτή για αφορμή, θα ‘ναι πάντα τα ωραιότερα. Η παρόρμηση, γενικά, γεννά πράξεις χωρίς ιδιαίτερη σκέψη, με έναν ενθουσιασμό που πηγάζει μέσα απ’ τη ψυχή μας, μέσα από την αγάπη που έχουμε για τον άλλον. 

Δεν είναι τόσο το δώρο, όσο η απόδειξη της σκέψης του άλλου. Η μαγεία του δώρου μετριέται με την αγάπη και η ουσία του κρύβεται στον συμβολισμό. Σε ό,τι χαρίζουμε υπάρχει κάτι μέσα του από τις σχέσεις μας. Κρύβουμε την εικόνα που θέλουμε να κρατήσουν οι γύρω μας για μας. Μια εικόνα ανεκτίμητα μοναδική, όχι επειδή στολίστηκε με χρυσό περιτύλιγμα και κορδέλες, αλλά επειδή χαράχτηκε με αγάπη.

Δεν έχει καμία ουσία αν το δώρο βρίσκεται σε μικρό ή μεγάλο κουτί. Σημασία έχει η πρόθεση και τα συναισθήματα που το συνοδεύουν. Όση αξία κι αν έχει το ίδιο το δώρο, πολύ μεγαλύτερη αξία έχει η αγάπη που χωράει μέσα σε αυτό.

Γιατί η αγάπη είναι πράξη και το νόημά της φαίνεται ακόμα και στα πιο μικρά.

Μη διστάσετε λοιπόν να δείξετε την αγάπη σας! Επισκεφτείτε το loumidis eshop, ανακαλύψτε όλες τις προτεινόμενες συνθέσεις δώρων και μαγέψτε τους αγαπημένους σας!

Δώρα ξεχωριστά, μαγικά, λαχταριστά προσφέρουν αυθεντικά μοναδικές, απόλυτα ελληνικές και αναλλοίωτες στο χρόνο εμπειρίες απόλαυσης, με την υπογραφή των Καφεκοπτείων Λουμίδη! 

Μοιράστε αυθεντικές γεύσεις, μοναδικά αρώματα, λαχταριστές εκπλήξεις και δείτε να λάμπει το χαμόγελο στο πρόσωπο των δικών σας ανθρώπων!


Εντός Αττικής

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στο Νομό Αττικής μέσω της εταιρείας Courier Center εντός 1-2 εργάσιμων ημερών. 

Εκτός Αττικής

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στην υπόλοιπη Ελλάδα μέσω της εταιρείας Courier Center εντός 3-6 εργάσιμων ημερών. H μεταφορική εταιρεία Courier Center, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των παραδόσεων εκτός Αττικής, συνεργάζεται με την εταιρεία Speedex.

Αν η παραγγελία σας αδυνατεί να παραδοθεί με επιτυχία στη διεύθυνση που δηλώσατε, η μεταφορική εταιρεία με σκοπό την καλύτερη και ταχύτερη παράδοση των προϊόντων, συνεργάζεται με την εταιρεία Clever Services, η οποία περιλαμβάνει επιλεγμένα καταστήματα clever point στην Ελλάδα με διευρυμένο ωράριο εξυπηρέτησης, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Για αγορές άνω των 30€ τα μεταφορικά κόστη είναι δωρεάν. Για αγορές κάτω των 30€ η επιβάρυνση για τα μεταφορικά είναι 2,50€. Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι διαθέσιμη με επιβάρυνση 1€. Για τα κάτωθι προϊόντα ισχύει επιπλέον επιβάρυνση μεταφορικών λόγω ογκομετρικού βάρους. Το τελικό κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται αυτόματα στο check out.

Συνθέσεις Δώρων «Καφεκοπτεία Λουμίδη»
Greek Coffee Kit Ελληνικού Καφέ | Μεγάλο 
Αυτόματη Καφετιέρα Ελληνικού BEKO

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ E-SHOP:

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και την επιβεβαίωση της πληρωμής, η παραγγελία θεωρείται ως "αποδεκτή" και θα λάβετε ένα e-mail “Επιβεβαίωση Παραγγελίας”.

Στην περίπτωση που δεν λάβετε το επιβεβαιωτικό e-mail της παραγγελίας, συνιστούμε να ελέγξετε εάν το e-mail έχει μπει στο φάκελο της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Αν τελικά δεν το έχετε λάβει συνιστούμε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας +30 210 3214426.

Το e-mail "Επιβεβαίωσης" και "Αποστολής" της παραγγελίας δεν αποτελεί νόμιμη απόδειξη. Το τελικό τιμολόγιο/απόδειξη περιλαμβάνεται στη συσκευασία της παραγγελίας σας.

Οι παραγγελίες παραλαμβάνονται από την συνεργαζόμενη εταιρεία courier κατάλληλα συσκευασμένες με σκοπό την διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων.

Οι ανωτέρω χρόνοι είναι ενδεικτικοί. Σε κάθε περίπτωση, κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την αποστολή των προϊόντων σας το συντομότερο δυνατόν. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην παράδοση της παραγγελίας που οφείλονται σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας όπως πχ. απεργίες, έντονα καιρικά φαινόμενα κτλ. ή σε περιπτώσεις που οφείλονται σε καθυστερήσεις της συνεργαζόμενης εταιρείας courier.

Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, θα πρέπει να ελέγχετε τα προϊόντα.

Οι συνεργαζόμενες εταιρείες δύναται να χρησιμοποιήσουν το τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δηλώσει με σκοπό την ενημέρωση της κατάστασης της παραγγελίας σας αλλά και για ερευνητικούς σκοπούς.

Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής online παραγγελίας από φυσικό κατάστημα ή με διαφορετικό τρόπο εκτός από την προεπιλεγμένη υπηρεσία courier.