Διατροφή μετά τις γιορτές και no sugar επιλογές μαζί με τον καφέ


Λαχταριστά γλυκά, πλούσια οικογενειακά τραπέζια με απολαυστικά φαγητά… Μήπως τελικά το κλίμα των γιορτών μας παρέσυρε λιγάκι και ξεφύγαμε; Δεν χρειάζεται όμως πανικός, τώρα που τελείωσαν οι ημέρες των γιορτών είναι καιρός να μπούμε σε ένα πρόγραμμα διατροφής, για να επανέλθουμε και να ανακτήσουμε την ευεξία μας.

Για αρχή λέμε όχι στη ζάχαρη…

Τα γλυκίσματα που καταναλώσαμε την περίοδο των γιορτών έχουν υπερκαλύψει το ποσοστό ζάχαρης που μπορεί να χρειάζεται ο οργανισμός μας. Μην ξεχνάς ότι το σώμα μας λαμβάνει μόνο όση ζάχαρη χρειάζεται, η υπόλοιπη αποθηκεύεται ως λίπος.

Στα Καφεκοπτεία Λουμίδη γνωρίζουμε ότι ένας απολαυστικός καφές μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με ένα λαχταριστό no sugar snack γι’ αυτό και προσπαθούμε πάντα να σας προσφέρουμε τις καλύτερες και πιο υγιεινές επιλογές γευμάτων για όλη την ημέρα.

Ήρθε η ώρα του πρωινού λοιπόν… Ξυπνάς, σηκώνεσαι από το κρεβάτι και ετοιμάζεσαι να φύγεις για τη δουλειά σου. Που πας όμως χωρίς το πρωινό σου;

Ένα από τα σημαντικότερα γεύματα της ημέρας είναι το πρωινό το οποίο αποτελεί πηγή τόνωσης και ενέργειας. Είναι το γεύμα που ενεργοποιεί τον μεταβολισμό αυξάνοντας τις ημερήσιες καύσεις, βοηθώντας παράλληλα στον έλεγχο της όρεξης καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ένας ζεστός φρεσκοκομμένος καφές των Καφεκοπτείων Λουμίδη δίπλα σε μία χορταστική φέτα ψωμί αλειμμένη με απολαυστική no sugar χειροποίητη μαρμελάδα. Φράουλα, μήλο με σταφίδες, βερίκοκο ή μήπως δαμάσκηνο; Όποια γεύση και εάν επιλέξεις οι μαρμελάδες μας, με χυμό από σταφύλι και 75% φρούτο θα σου φτιάξουν την ημέρα με τον πιο υγιεινό τρόπο.

Αν είσαι λάτρης των “superfoods”, το no sugar ταχίνι σε διάφορες γεύσεις δεν μπορεί να λείπει από το πρωινό σου. Συνδύασέ το με φρούτα και σπόρους τσία ή απόλαυσέ το σαν επάλειψη σε ψωμί ολικής αλέσεως ή φρυγανιές και… Καλή σου απόλαυση!

Ταχίνι Ολικής Αργουδέλης

Πλούσιο σε φυτικές ίνες, με ελαφρώς πικάντικη γεύση. Παράγεται από αναποφλοίωτο σουσάμι που του προσδίδει σκούρο χρώμα.

Ταχίνι Λευκό Αργουδέλης

Μια ευεργετική υπερτροφή από 100% αλεσμένο σουσάμι με ελαφριά γεύση που δεν πικρίζει, βασισμένο σε συνταγή ιστορίας 100 ετών που θα συνοδεύσει όμορφα το πρωινό σας, καθώς και διάφορα άλλα σνακ μέσα στην ημέρα.

Ταχίνι Twist με Φουντούκι, Μαστίχα και Μέλι - Αργουδέλης

Το ταχίνι δένει αρμονικά με το φουντούκι, ενώ το μέλι και μια νότα φυσικής μαστίχας του προσδίδουν ένα διακριτικό μεσογειακό χαρακτήρα.

Ταχίνι Twist με Φιστίκι Κελυφωτό και Μέλι - Αργουδέλης

Γεύση τραγανή, με την πολυτέλεια του φιστικιού Αιγίνης και εξαιρετικό μέλι που γλυκαίνει ελαφρά το άλειμμα.

Μπορείς ακόμα, να επιλέξεις το δικό μας μικρό μυστικό απόλαυσης που δημιουργεί τον πιο γλυκό εθισμό! Απόλαυσε τη λαχταριστή no sugar κρέμα φουντουκιού και δημιούργησε τις δικές σου μοναδικές στιγμές γλυκιάς απόλαυσης, χωρίς τύψεις!

Έπειτα, περνάμε στο απογευματινό σου!

Η ξεκούραση και η τόνωση μετά το μεσημεριανό φαγητό περνάει από τη μηχανή του καφέ σου. Ένας ζεστός espresso και δίπλα ένα υγιεινό no sugar σνακ.

Βιολογικά Ξηρά Σύκα Κύμης ΠΟΠ

Σύκα Κύμης ΠΟΠ από πιστοποιημένο βιολογικό συκεώνα, αποξηραμένα στον ήλιο. Διαλεγμένα ένα-ένα, παράγονται με την παραδοσιακή μέθοδο επεξεργασίας που συναντάμε μόνο στην Κύμη της Εύβοιας, και τους δίνει το χαρακτηριστικό τους σχήμα σε ζεύγη.

Εξαιρετικά λεπτόφλουδα και ζουμερά, πλούσια σε ασβέστιο και φυτικές ίνες. Καρπός θεραπευτικός με ευεργετικά οφέλη για την υγεία, αποτελεί εξαιρετική πηγή ιχνοστοιχείων, αντιοξειδωτικών και διαιτητικών ινών. Το αγαπημένο μας μεσογειακό superfood θα σε ενθουσιάσει με την απολαυστικά γήινη και μεστή γεύση του!

Παστέλι Μελίχιο

Παστέλι με Σουσάμι, Μέλι, Cranberry και Κανέλα , με Σουσάμι, Μέλι, Φιστίκι Αιγίνης και Κανέλα, με Σουσάμι, Μέλι και Κανέλα, με Μαύρο Σουσάμι, Μέλι και Κανέλα. Μία παραδοσιακή συνταγή που κρύβει μέσα της όλη τη γεύση με τέσσερις βασικές αλλά εξαιρετικές πρώτες ύλες!

To cranberry, η κανέλα, το φιστίκι Αιγίνης, δίνουν στο χειροποίητο παστέλι Μελίχιο μια σπάνια γεύση. Ο ιδανικός συνδυασμός του ελληνικού αγνού μελιού με τη γνωστή θαυματουργή υπερτροφή, μας προσφέρει πληθώρα ευεργετικών συστατικών τα οποία μας γεμίζουν ενέργεια. Το cranberry, το μέλι, το σουσάμι, η κανέλα, το φιστίκι Αιγίνης, «δένουν» μεταξύ τους αρμονικά και δημιουργούν το αυθεντικό παστέλι Μελίχιο με γνώση, αγάπη και τέχνη.

Τα πολλά μικρά γεύματα είναι ιδιαίτερα ευεργετικά και έχουν πολλά οφέλη καθώς σε βοηθούν να αποφύγεις στο τέλος της ημέρας ένα μεγάλο βραδινό γεύμα.

Ακόμη μια ιδανική επιλογή για ένα γρήγορο και υγιεινό snack είναι οι μπάρες βρώμης ΕΙΜΑΙ ΜΠΑΡΑ καθώς μπορούν να ενταχθούν άφοβα σε οποιαδήποτε διατροφή. Είναι ιδανικές για το σπίτι, το γραφείο, το σχολείο, πριν ή μετά το γυμναστήριο.

Μήλο και Κανέλα, Σύκο και Δαμάσκηνο, Πραλίνα και Stevia, Ροδάκινο, Σοκολάτα και Μπισκότο, Φιστικοβούτυρο… Μία δοκιμή αρκεί, ώστε να τις εντάξεις στην καθημερινότητά σου. Χωρίς ζάχαρη με μόνα φυτικά σάκχαρα αυτά του μελιού, μπορείς πλέον να τις απολαμβάνεις χωρίς ενοχές.

Η εμπειρία του καφέ αποκτά τα πιο απολαυστικά ταίρια και σου χαρίζει μοναδικές στιγμές απόλαυσης, χωρίς ενοχές κάθε στιγμή της ημέρας! Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη, σου προτείνουν να δοκιμάσεις υγιεινά no sugar snacks και αποξηραμένα φρούτα παρέα με τον αγαπημένο σου καφέ ώστε να ξεκινήσει η χρονιά με το πιο healthy τρόπο!


Εντός Αττικής

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στο Νομό Αττικής μέσω της εταιρείας Courier Center εντός 1-2 εργάσιμων ημερών. 

Εκτός Αττικής

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στην υπόλοιπη Ελλάδα μέσω της εταιρείας Courier Center εντός 3-6 εργάσιμων ημερών. H μεταφορική εταιρεία Courier Center, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των παραδόσεων εκτός Αττικής, συνεργάζεται με την εταιρεία Speedex.

Αν η παραγγελία σας αδυνατεί να παραδοθεί με επιτυχία στη διεύθυνση που δηλώσατε, η μεταφορική εταιρεία με σκοπό την καλύτερη και ταχύτερη παράδοση των προϊόντων, συνεργάζεται με την εταιρεία Clever Services, η οποία περιλαμβάνει επιλεγμένα καταστήματα clever point στην Ελλάδα με διευρυμένο ωράριο εξυπηρέτησης, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Για αγορές άνω των 30€ τα μεταφορικά κόστη είναι δωρεάν. Για αγορές κάτω των 30€ η επιβάρυνση για τα μεταφορικά είναι 2,50€. Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι διαθέσιμη με επιβάρυνση 1€. Για τα κάτωθι προϊόντα ισχύει επιπλέον επιβάρυνση μεταφορικών λόγω ογκομετρικού βάρους. Το τελικό κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται αυτόματα στο check out.

Συνθέσεις Δώρων «Καφεκοπτεία Λουμίδη»
Greek Coffee Kit Ελληνικού Καφέ | Μεγάλο 
Αυτόματη Καφετιέρα Ελληνικού BEKO

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ E-SHOP:

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και την επιβεβαίωση της πληρωμής, η παραγγελία θεωρείται ως "αποδεκτή" και θα λάβετε ένα e-mail “Επιβεβαίωση Παραγγελίας”.

Στην περίπτωση που δεν λάβετε το επιβεβαιωτικό e-mail της παραγγελίας, συνιστούμε να ελέγξετε εάν το e-mail έχει μπει στο φάκελο της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Αν τελικά δεν το έχετε λάβει συνιστούμε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας +30 210 3214426.

Το e-mail "Επιβεβαίωσης" και "Αποστολής" της παραγγελίας δεν αποτελεί νόμιμη απόδειξη. Το τελικό τιμολόγιο/απόδειξη περιλαμβάνεται στη συσκευασία της παραγγελίας σας.

Οι παραγγελίες παραλαμβάνονται από την συνεργαζόμενη εταιρεία courier κατάλληλα συσκευασμένες με σκοπό την διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων.

Οι ανωτέρω χρόνοι είναι ενδεικτικοί. Σε κάθε περίπτωση, κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την αποστολή των προϊόντων σας το συντομότερο δυνατόν. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην παράδοση της παραγγελίας που οφείλονται σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας όπως πχ. απεργίες, έντονα καιρικά φαινόμενα κτλ. ή σε περιπτώσεις που οφείλονται σε καθυστερήσεις της συνεργαζόμενης εταιρείας courier.

Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, θα πρέπει να ελέγχετε τα προϊόντα.

Οι συνεργαζόμενες εταιρείες δύναται να χρησιμοποιήσουν το τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δηλώσει με σκοπό την ενημέρωση της κατάστασης της παραγγελίας σας αλλά και για ερευνητικούς σκοπούς.

Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής online παραγγελίας από φυσικό κατάστημα ή με διαφορετικό τρόπο εκτός από την προεπιλεγμένη υπηρεσία courier.