Αυτό το καλοκαίρι ... #skeftomasteprasina


Ανήκεις στην κατηγορία αυτών που περιμένουν πώς και πώς να έρθει το Σαββατοκύριακο, να τελειώσουν με τη δουλειά τους και να πάνε στην πιο κοντινή παραλία για μια βουτιά;

Αντηλιακό, πετσέτα, νερό, ρακέτες πήρες… Μήπως όμως ξέχασες τον αγαπημένο σου καφέ;

Το καλοκαίρι άλλωστε είναι μια εποχή με τις δικές του χαρακτηριστικές συνήθειες, που περιμένεις όλο το χρόνο για να τις ξαναβρείς. Σαν το αγαπημένο σου μπλουζάκι που παραμένει στην ντουλάπα όσο κάνει κρύο και περιμένεις πώς και πώς να έρθει το καλοκαίρι για να το ξαναφορέσεις.

Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με τον αγαπημένο σου κρύο καφέ. Περιμένεις όλο τον χειμώνα για τη στιγμή που θα τον ετοιμάσεις για σένα και τους φίλους σου, για τη στιγμή που θα τον απολαύσεις χαλαρώνοντας στην παραλία και “ρουφώντας” κυριολεκτικά τις στιγμές του καλοκαιριού, φυσικά με ένα επαναχρησιμοποιούμενο καλαμάκι!

Γιατί αυτό το καλοκαίρι… #skeftomasteprasina και μειώνουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα, επαναχρησιμοποιώντας.

Ένα από τα πιο συχνά απορρίμματα που συναντάμε στις παραλίες είναι τα πλαστικά καλαμάκια. Τα χρησιμοποιούμε μόλις για λίγα λεπτά και μετά τα πετάμε, χωρίς να σκεφτόμαστε ότι μένουν στο περιβάλλον για περίπου διακόσια χρόνια!

Ήρθε η ώρα για αλλαγή…

Και μπορεί οι περισσότεροι από μας μόνο στο άκουσμα της λέξης “αλλαγή”, να σκεφτόμαστε κάτι μεγάλο και σύνθετο, όμως οι αλλαγές μπορούν να ξεκινήσουν και από τα μικρά πράγματα.

Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση με τα πλαστικά καλαμάκια. Η αντικατάστασή τους με καλαμάκια από άλλα υλικά, επαναχρησιμοποιούμενα μπορεί να δώσει πνοή στο αύριο!

Αντικατέστησε τα πλαστικά καλαμάκια με νέα Επαναχρησιμοποιούμενα Καλαμάκια των Καφεκοπτείων Λουμίδη και συνδύασέ τα με την Υφασμάτινη Θήκη και το Βουρτσάκι Καθαρισμού τους.

Αλλάζοντας λίγο τις συνήθειές μας, μπορούμε να επηρεάσουμε και τους γύρω μας με το δικό μας παράδειγμα! Μια τόσο μικρή αλλαγή μπορεί να φέρει ένα άμεσο και πολύ σημαντικό αποτέλεσμα! Επαναχρησιμοποιούμε λοιπόν παντού! Στη βόλτα, στο ταξίδι, στο γραφείο, στη σχολή, στην παραλία…

Στα Καφεκοπτεία Λουμίδη #skeftomasteprasina και φροντίζουμε ώστε να μειώσουμε την χρήση πλαστικών προϊόντων με άλλα οικολογικά που αγαπούν το περιβάλλον!

Τώρα μπορείς πολύ εύκολα να δημιουργήσεις, το δικό σου σετ «οικολογικής» συνείδησης και απόλαυσης!

Πες όχι και στα πλαστικά μπουκάλια & ποτήρια!

Στα Καφεκοπτεία Λουμίδη θα βρεις πλήθος επαναχρησιμοποιούμενων προϊόντων όπως Μπουκάλια νερού, Ποτήρια καφέ και Ποτήρια με επαναχρησιμοποιούμενο καλαμάκι, κατασκευασμένα όλα από άχυρο σίτου για να απολαμβάνεις κι εσύ τον καφέ σου χρησιμοποιώντας προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον.

Τα οικολογικά προϊόντα των Καφεκοπτείων Λουμίδη βοηθούν στο να διατηρήσεις τον καφέ σου στην κατάλληλη θερμοκρασία χωρίς να αλλοιώνεται η γεύση του. Απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον, συντελούν στη μείωση των πλαστικών απορριμμάτων καθώς είναι προϊόντα 100% επαναχρησιμοποιούμενα και ανακυκλώσιμα.

Πλαστική σακούλα τέλος!

Το ίδιο ισχύει και για τις πλαστικές σακούλες μιας χρήσης αφού οι περισσότερες καταλήγουν στη θάλασσα ή σε κάποια χωματερή, μολύνοντας ανεπανόρθωτα το περιβάλλον. Εδώ η λύση είναι η Επαναχρησιμοποιούμενη Οικολογική Τσάντα Μεταφοράς "Καφεκοπτεία Λουμίδη", μια πάνινη τσάντα από 100% οργανικό βαμβάκι, η οποία αποτελεί μια έξυπνη επιλογή για να μεταφέρεις ότι θέλεις εύκολα, γρήγορα και… Οικολογικά!

Μειώνουμε το πλαστικό μας αποτύπωμα και επιλέγουμε προϊόντα πολλαπλών χρήσεων με μήνυμα #skeftomasteprasina!


Εντός Αττικής

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στο Νομό Αττικής μέσω της εταιρείας Courier Center εντός 1-2 εργάσιμων ημερών. 

Εκτός Αττικής

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στην υπόλοιπη Ελλάδα μέσω της εταιρείας Courier Center εντός 3-6 εργάσιμων ημερών. H μεταφορική εταιρεία Courier Center, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των παραδόσεων εκτός Αττικής, συνεργάζεται με την εταιρεία Speedex.

Αν η παραγγελία σας αδυνατεί να παραδοθεί με επιτυχία στη διεύθυνση που δηλώσατε, η μεταφορική εταιρεία με σκοπό την καλύτερη και ταχύτερη παράδοση των προϊόντων, συνεργάζεται με την εταιρεία Clever Services, η οποία περιλαμβάνει επιλεγμένα καταστήματα clever point στην Ελλάδα με διευρυμένο ωράριο εξυπηρέτησης, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Για αγορές άνω των 30€ τα μεταφορικά κόστη είναι δωρεάν. Για αγορές κάτω των 30€ η επιβάρυνση για τα μεταφορικά είναι 2,50€. Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι διαθέσιμη με επιβάρυνση 1€. Για τα κάτωθι προϊόντα ισχύει επιπλέον επιβάρυνση μεταφορικών λόγω ογκομετρικού βάρους. Το τελικό κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται αυτόματα στο check out.

Συνθέσεις Δώρων «Καφεκοπτεία Λουμίδη»
Greek Coffee Kit Ελληνικού Καφέ | Μεγάλο 
Αυτόματη Καφετιέρα Ελληνικού BEKO

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ E-SHOP:

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και την επιβεβαίωση της πληρωμής, η παραγγελία θεωρείται ως "αποδεκτή" και θα λάβετε ένα e-mail “Επιβεβαίωση Παραγγελίας”.

Στην περίπτωση που δεν λάβετε το επιβεβαιωτικό e-mail της παραγγελίας, συνιστούμε να ελέγξετε εάν το e-mail έχει μπει στο φάκελο της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Αν τελικά δεν το έχετε λάβει συνιστούμε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας +30 210 3214426.

Το e-mail "Επιβεβαίωσης" και "Αποστολής" της παραγγελίας δεν αποτελεί νόμιμη απόδειξη. Το τελικό τιμολόγιο/απόδειξη περιλαμβάνεται στη συσκευασία της παραγγελίας σας.

Οι παραγγελίες παραλαμβάνονται από την συνεργαζόμενη εταιρεία courier κατάλληλα συσκευασμένες με σκοπό την διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων.

Οι ανωτέρω χρόνοι είναι ενδεικτικοί. Σε κάθε περίπτωση, κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την αποστολή των προϊόντων σας το συντομότερο δυνατόν. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην παράδοση της παραγγελίας που οφείλονται σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας όπως πχ. απεργίες, έντονα καιρικά φαινόμενα κτλ. ή σε περιπτώσεις που οφείλονται σε καθυστερήσεις της συνεργαζόμενης εταιρείας courier.

Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, θα πρέπει να ελέγχετε τα προϊόντα.

Οι συνεργαζόμενες εταιρείες δύναται να χρησιμοποιήσουν το τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δηλώσει με σκοπό την ενημέρωση της κατάστασης της παραγγελίας σας αλλά και για ερευνητικούς σκοπούς.

Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής online παραγγελίας από φυσικό κατάστημα ή με διαφορετικό τρόπο εκτός από την προεπιλεγμένη υπηρεσία courier.