Από Coffee Lover… Coffee Maker


Coffee, café, καφές..

Αλήθεια, τι σημαίνει ο καφές για σένα;

Δύσκολα απαντά κανείς σε αυτήν την ερώτηση, ειδικά στην χώρα μας όπου ο καφές συνοδεύει κάθε στιγμή της ημέρας μας. Το πρωινό ξύπνημα, το διάλειμμα στο γραφείο, η συνάντηση με φίλους στο σπίτι γίνεται παρέα με έναν καφέ!

Σε κάθε περίπτωση όμως εάν και εσύ ανήκεις στην κατηγορία των coffee lovers σίγουρα θα συμφωνήσεις με το γεγονός ότι δεν αναζητά κανείς τον καφέ μόνο για την απολαυστική του γεύση αλλά και για τα συναισθήματα που προσφέρει σε κάθε του γουλιά. Για αυτό άλλωστε και κάθε άνθρωπος έχει το δικό του αγαπημένο ρόφημα, αυτό που ταιριάζει στον χαρακτήρα και στην προσωπικότητά του, στον τρόπο σκέψης του ακόμα και στον γενικότερο τρόπο ζωής του. Ο καφές που επιλέγεις λοιπόν, μπορεί να δείξει πολλά για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά σου.

Coffee Lover - Ελληνικός

Ο coffee lover του ελληνικού είναι ένας άνθρωπος, ζεστός και φιλικός που αγαπά την οικογένεια και ευρύτερα, τους ανθρώπους. Προσηλωμένος στον στόχο του, έχει όραμα, είναι οργανωτικός αλλά και απόλυτα αποτελεσματικός ειδικά όταν υπάρχει ένα μακροπρόθεσμο πλάνο. Αν μάλιστα αγαπάς τον βαρύ γλυκό ελληνικό καφέ, τότε έχεις τετράγωνη λογική και θέλεις να προγραμματίζεις τα πάντα.

Coffee Lover - Espresso

Αν ανήκεις στην κατηγορία αυτών που δεν μπορούν να ξεκινήσουν την ημέρα τους χωρίς το αγαπημένο τους εσπρεσάκι τότε είσαι άνθρωπος που παίρνεις πολύ σοβαρά τόσο τη δουλειά σου όσο και την προσωπική σου ζωή. Τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στους στόχους σου. Αποτελείς έμπνευση για πολλούς ανθρώπους γύρω σου. Θεωρείς ότι μόνο μέσα από τη σκληρή δουλειά και τον προγραμματισμό μπορείς να εξελιχθείς τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Αυτός είναι και ο λόγος που το πρωί στη δουλειά, ή σε κάποιο coffee break μεταξύ των συνεχόμενων meetings επιλέγεις έναν espresso για να πάρεις την ενέργεια που χρειάζεσαι για να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις της ημέρας.

Coffee Lover - Φίλτρου

Εσύ που απολαμβάνεις τον αγαπημένο σου καφέ φίλτρου το πρωί αγαπάς τον μινιμαλισμό. Δεν θέλεις να τραβάς την προσοχή ούτε με τον τρόπο που ντύνεσαι ούτε με τον τρόπο συμπεριφοράς σου. Είσαι ο ήσυχος της παρέας και αυτός που δίνει τις καλύτερες συμβουλές στους φίλους του χωρίς ποτέ να αποκαλύπτεις τα μυστικά που σου εμπιστεύονται.

Coffee Lover - Στιγμιαίος

Αν η αγαπημένη σου στιγμή μέσα στην ημέρα είναι όταν απολαμβάνεις ένα ποτήρι στιγμιαίου καφέ, τότε είσαι ένας άνθρωπος ευθύς, υπεύθυνος που δεν συναναστρέφεται με όσους δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη των πράξεών τους και που δεν λένε τα πράγματα με το όνομά τους. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επιλέγεις να απολαμβάνεις ένα ποτήρι παγωμένο φραπέ όλη τη διάρκεια του χρόνου γεγονός που δείχνει ότι είσαι ένας σταθερός άνθρωπος που δεν αλλάζει εύκολα τις απόψεις του.

Εσύ, βρήκες σε ποιους από τους παραπάνω coffee lover τύπους αναγνωρίζεις τον εαυτό σου;

Αν ναι, μάθε μερικά μυστικά για το πώς από coffee lover θα γίνεις coffee maker του αγαπημένου σου καφέ!

Καφές Ελληνικός

Προτιμάς τον ελληνικό καφέ σου σκέτο, μέτριο, πολλά βαρύ; Εμείς σου δίνουμε τις σωστές συνταγές και δοσολογίες για έναν τέλειο ελληνικό καφέ!

Ελληνικός σκέτος: Ένα κουταλάκι ελληνικό καφέ των Καφεκοπτείων Λουμίδη και ένα φλιτζάνι νερό αρκεί για έναν σκέτο απολαυστικό καφέ. Μην ξεχνάς… Μόλις φουσκώσει ο καφές για να έχεις το τέλειο καϊμάκι, χτύπησε δύο έως τρεις φορές το μπρίκι στον πάγκο.

Ελληνικός γλυκός: Ένα κουταλάκι καφέ των Καφεκοπτείων Λουμίδη, δυο ζάχαρη και ένα φλιτζάνι νερό και έτοιμος ο ελληνικός γλυκός που θα σου φτιάξει την ημέρα.

Ελληνικός μέτριος: Εάν αναζητάς μια ενδιάμεση γλυκύτητα στον καφέ σου ένα κουταλάκι καφέ των Καφεκοπτείων Λουμίδη, μία κοφτή κουταλιά και ένα φλιτζάνι νερό δημιουργούν το τέλειο αποτέλεσμα.

Ελληνικός βραστός: Μία κουταλιά καφέ των Καφεκοπτείων Λουμίδη, μία κουταλιά ζάχαρη και ένα φλιτζάνι νερό είναι ιδανικά! Μπορείς να σερβίρεις από ψηλά κατεβάζοντας το μπρίκι. Έτσι θα δημιουργηθούν φουσκάλες και θα χαλάσει το καϊμάκι. Ο καφές θα δείχνει την εικόνα ότι έχει παραφουσκώσει, δηλαδή ότι έχει βράσει.

Ελληνικός ναι και όχι: Με αυτόν τον τρόπο πίνουν τον καφέ τους οι θεριακλήδες με περισσότερο καφέ (ναι) και ακόμα λιγότερη ζάχαρη (όχι).

Ελληνικός πολλά βαρύς: Για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση μπορείς να προσθέσεις περισσότερο καφέ ή να μειώσεις το νερό από το φλιτζάνι.

Ελληνικός με ολίγη: Ένα κουταλάκι καφέ των Καφεκοπτείων Λουμίδη, ένα φλιτζάνι νερό και το ¼ του μικρού κουταλιού ζάχαρη. Για λεπτό καϊμάκι σερβίρεις από ψηλά, για πλούσιο σερβίρεις από χαμηλά.

Καφές Espresso

Tα Καφεκοπτεία Λουμίδη σου φέρνουν τα πιο εκλεκτά χαρμάνια και τις πιο μοναδικές γεύσεις espresso σε κάψουλες συμβατές με μηχανές Nespresso* ώστε να γίνεις εσύ ο barista του σπιτιού σου και να απολαύσεις τον αγαπημένο σου ζεστό espresso.

Κάψουλες Espresso Gold: Ευχάριστο άρωμα και ολοκληρωμένο σώμα με νότες καραμέλας και σοκολάτας και ισορροπημένη ένταση

Κάψουλες Espresso Guatemala: Ισορροπημένη γεύση με νότες μελιού και απαλή ένταση

Κάψουλες Espresso Ethiopia: Ιδιαίτερο άρωμα, ισχυρή γεύση και σώμα με νότες λουλουδιών και απαλή ένταση

Διάλεξε τη γεύση espressionism που σε εκφράζει…

Πάτα το κουμπί… Και απόλαυσε εύκολα και γρήγορα τον αγαπημένο σου καφέ!

Καφές Φίλτρου

Ένας καφές φίλτρου από τα δικά σου χέρια είναι μια αγαπημένη συνήθεια που θα γίνει λατρεία!

Γέμισε λοιπόν την καφετιέρα με νερό, επίλεξε τον καφέ φίλτρου των Καφεκοπτείων Λουμίδη που σε εκφράζει γευστικά: 100% Arabica, μονοποικιλιακός, αρωματικός, πρόσθεσε τη σωστή αναλογία καφέ-νερού (σε ένα λίτρο νερού αναλογούν 50-65 γραμμάρια καφέ) και πάτησε το ON. Όταν βγει ο καφές στην κανάτα πάτησε το OFF, για να μην καεί και χάσει τη γεύση και τα αρώματά του. Σέρβιρε στην κούπα σου!

Καφές Στιγμιαίος

Ζεστός

Σε μια κούπα προσθέτεις 1 κουταλάκι του γλυκού ζεστό νερό σε θερμοκρασία 80 βαθμών και 2 κουταλάκια του γλυκού στιγμιαίο καφέ των Καφεκοπτείων Λουμίδη. Κάνοντας περιστροφικές κινήσεις ανακάτεψε μέχρι το ρόφημα να αποκτήσει βελούδινη υφή! Τέλος πρόσθεσε σιγά σιγά 120ml ζεστό νερό το οποίο καθώς χύνεται πρέπει να ακουμπάει στα τοιχώματα της κούπας για να μην δημιουργηθούν φυσαλίδες! 

Κρύος

Σε ένα ψηλό ποτήρι πρόσθεσε περίπου 30ml νερό και δυο με τρεις κουταλιές της σούπας καφέ. Στη συνέχεια πρόσθεσε τη ζάχαρη που επιθυμείς, λίγα παγάκια και αυτό που μένει είναι ένα «γενναίο» χτύπημα. Τέλος, γεμίζεις το ποτήρι με 170ml νερό κι έτοιμος! Εύκολα και γρήγορα ο αγαπημένος σου καφές στο ποτήρι σου!

Και μην ξεχνάς… Ο καφές είναι ένα ρόφημα που μπορεί να αποτελέσει το καλύτερο κέρασμα για κάθε επισκέπτη σου. Για αυτό λοιπόν σαν ένας γνήσιος coffee lover πρέπει να έχεις πάντα στο σπίτι σου τον αγαπημένο σου καφέ από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη για να έχεις την καλύτερη πρώτη ύλη στα χέρια σου και να γίνεις ο τέλειος coffee maker!

*Εμπορικό σήμα ιδιοκτησίας τρίτου που δε συνδέεται άμεσα ή έμμεσα, με την ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΑ ΛΟΥΜΙΔΗ ΑΒΒΕ


Εντός Αττικής

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στο Νομό Αττικής μέσω της εταιρείας Courier Center εντός 1-2 εργάσιμων ημερών. 

Εκτός Αττικής

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στην υπόλοιπη Ελλάδα μέσω της εταιρείας Courier Center εντός 3-6 εργάσιμων ημερών. H μεταφορική εταιρεία Courier Center, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των παραδόσεων εκτός Αττικής, συνεργάζεται με την εταιρεία Speedex.

Αν η παραγγελία σας αδυνατεί να παραδοθεί με επιτυχία στη διεύθυνση που δηλώσατε, η μεταφορική εταιρεία με σκοπό την καλύτερη και ταχύτερη παράδοση των προϊόντων, συνεργάζεται με την εταιρεία Clever Services, η οποία περιλαμβάνει επιλεγμένα καταστήματα clever point στην Ελλάδα με διευρυμένο ωράριο εξυπηρέτησης, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Για αγορές άνω των 30€ τα μεταφορικά κόστη είναι δωρεάν. Για αγορές κάτω των 30€ η επιβάρυνση για τα μεταφορικά είναι 2,50€. Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι διαθέσιμη με επιβάρυνση 1€. Για τα κάτωθι προϊόντα ισχύει επιπλέον επιβάρυνση μεταφορικών λόγω ογκομετρικού βάρους. Το τελικό κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται αυτόματα στο check out.

Συνθέσεις Δώρων «Καφεκοπτεία Λουμίδη»
Greek Coffee Kit Ελληνικού Καφέ | Μεγάλο 
Αυτόματη Καφετιέρα Ελληνικού BEKO

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ E-SHOP:

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και την επιβεβαίωση της πληρωμής, η παραγγελία θεωρείται ως "αποδεκτή" και θα λάβετε ένα e-mail “Επιβεβαίωση Παραγγελίας”.

Στην περίπτωση που δεν λάβετε το επιβεβαιωτικό e-mail της παραγγελίας, συνιστούμε να ελέγξετε εάν το e-mail έχει μπει στο φάκελο της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Αν τελικά δεν το έχετε λάβει συνιστούμε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας +30 210 3214426.

Το e-mail "Επιβεβαίωσης" και "Αποστολής" της παραγγελίας δεν αποτελεί νόμιμη απόδειξη. Το τελικό τιμολόγιο/απόδειξη περιλαμβάνεται στη συσκευασία της παραγγελίας σας.

Οι παραγγελίες παραλαμβάνονται από την συνεργαζόμενη εταιρεία courier κατάλληλα συσκευασμένες με σκοπό την διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων.

Οι ανωτέρω χρόνοι είναι ενδεικτικοί. Σε κάθε περίπτωση, κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την αποστολή των προϊόντων σας το συντομότερο δυνατόν. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην παράδοση της παραγγελίας που οφείλονται σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας όπως πχ. απεργίες, έντονα καιρικά φαινόμενα κτλ. ή σε περιπτώσεις που οφείλονται σε καθυστερήσεις της συνεργαζόμενης εταιρείας courier.

Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, θα πρέπει να ελέγχετε τα προϊόντα.

Οι συνεργαζόμενες εταιρείες δύναται να χρησιμοποιήσουν το τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δηλώσει με σκοπό την ενημέρωση της κατάστασης της παραγγελίας σας αλλά και για ερευνητικούς σκοπούς.

Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής online παραγγελίας από φυσικό κατάστημα ή με διαφορετικό τρόπο εκτός από την προεπιλεγμένη υπηρεσία courier.