Ο χρόνος μπορεί να άλλαξε, ο καφές σου όμως;


Μια στιγμή είναι αρκετή να αλλάξει τα πάντα.

Όπως όταν ξεκινάς τη μέρα σου και έρχεται η ώρα που πίνεις την πρώτη γουλιά καφέ από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη. Εκείνη η στιγμή κρύβει μέσα της μια μαγεία, που όμοια της δεν υπάρχει.

Όλα παίρνουν χρόνο. Πριν την πρώτη γουλιά, παίρνεις το χρόνο σου. Ξεκινάς με το άρωμα, πρώτα έρχεται αυτό, στρώνει το δρόμο...

Πριν προλάβεις να το επεξεργαστείς, πίνεις την πρώτη γουλιά και ξαφνικά ο κόσμος γίνεται πιο όμορφος. Σε μια στιγμή, μια ανεπαίσθητη στιγμή, 3 δευτερόλεπτα από το χρόνο σου, αρκούν για να σου αλλάξουν τη μέρα.

Σε άλλους το μαγικό ‘κλικ’ ακούει στο όνομα καφές φίλτρου των Καφεκοπτείων Λουμίδη, μπορεί να έχει άρωμα φουντούκι, μπορεί καραμέλα βουτύρου, μπορεί και τίποτα, να είναι ένας απλός καφές φίλτρου, που όμως στην πραγματικότητα δεν έχει τίποτα το απλό.

Για άλλους μπορεί ένας ζεστός ελληνικός καφές, να είναι η δύναμη για να αντέξουν τη μέρα που έρχεται, ή και μια αφορμή να μείνουν λίγο μόνοι, να σκεφτούν.

Ότι όλα ξεκινούν και τελειώνουν πάνω από μια κούπα καφέ είναι με έναν μαγικό, υποσυνείδητο τρόπο δεδομένο, εδώ και δεκαετίες.

Με έναν καφέ ξεκινάς τη μέρα σου, μια γνωριμία, αποχαιρετάς ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, υποδέχεσαι ένα παλιό πρόσωπο πίσω στη ζωή σου.

“‘Ελα να πάμε για έναν καφέ, να τα πούμε”.

Οι πιο μεγάλες και βαθιές συζητήσεις, με την πιο μικρή αφορμή. Οι στιγμές που κρατάς τον καφέ σου στα χέρια και μοιράζεσαι κομμάτια της ζωής σου με κάποιον ή χάνεσαι στο άρωμα του και ταξιδεύεις με τη σκέψη σου σε περίεργα μονοπάτια, είναι πολύτιμες.

Ο χρόνος αυτός θα είναι γεμάτος στιγμές, θα δημιουργήσεις πολλές νέες αναμνήσεις, θα γνωρίσεις ανθρώπους που μπορεί να έχεις πλάι σου μια ζωή, μπορεί και όχι, θα συζητήσεις, θα νευριάσεις, θα γελάσεις με τη ψυχή σου.

Γιατί έτσι είναι η ζωή, γεμάτη. Κάποια πράγματα αλλάζουν, άλλα παραμένουν ίδια. Όπως ο καφές σου. Όπως και ο καφές από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη! Η λάμψη στα μάτια σου με την πρώτη γουλιά, δε θα αλλάξει ποτέ. Γιατί μερικά πράγματα παραμένουν σταθερά, και είμαστε ευγνώμονες για αυτό!


Εντός Αττικής

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στο Νομό Αττικής μέσω της εταιρείας Courier Center εντός 1-2 εργάσιμων ημερών. 

Εκτός Αττικής

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στην υπόλοιπη Ελλάδα μέσω της εταιρείας Courier Center εντός 3-6 εργάσιμων ημερών. H μεταφορική εταιρεία Courier Center, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των παραδόσεων εκτός Αττικής, συνεργάζεται με την εταιρεία Speedex.

Αν η παραγγελία σας αδυνατεί να παραδοθεί με επιτυχία στη διεύθυνση που δηλώσατε, η μεταφορική εταιρεία με σκοπό την καλύτερη και ταχύτερη παράδοση των προϊόντων, συνεργάζεται με την εταιρεία Clever Services, η οποία περιλαμβάνει επιλεγμένα καταστήματα clever point στην Ελλάδα με διευρυμένο ωράριο εξυπηρέτησης, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Για αγορές άνω των 30€ τα μεταφορικά κόστη είναι δωρεάν. Για αγορές κάτω των 30€ η επιβάρυνση για τα μεταφορικά είναι 2,50€. Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι διαθέσιμη με επιβάρυνση 1€. Για τα κάτωθι προϊόντα ισχύει επιπλέον επιβάρυνση μεταφορικών λόγω ογκομετρικού βάρους. Το τελικό κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται αυτόματα στο check out.

Συνθέσεις Δώρων «Καφεκοπτεία Λουμίδη»
Greek Coffee Kit Ελληνικού Καφέ | Μεγάλο 
Αυτόματη Καφετιέρα Ελληνικού BEKO

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ E-SHOP:

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και την επιβεβαίωση της πληρωμής, η παραγγελία θεωρείται ως "αποδεκτή" και θα λάβετε ένα e-mail “Επιβεβαίωση Παραγγελίας”.

Στην περίπτωση που δεν λάβετε το επιβεβαιωτικό e-mail της παραγγελίας, συνιστούμε να ελέγξετε εάν το e-mail έχει μπει στο φάκελο της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Αν τελικά δεν το έχετε λάβει συνιστούμε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας +30 210 3214426.

Το e-mail "Επιβεβαίωσης" και "Αποστολής" της παραγγελίας δεν αποτελεί νόμιμη απόδειξη. Το τελικό τιμολόγιο/απόδειξη περιλαμβάνεται στη συσκευασία της παραγγελίας σας.

Οι παραγγελίες παραλαμβάνονται από την συνεργαζόμενη εταιρεία courier κατάλληλα συσκευασμένες με σκοπό την διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων.

Οι ανωτέρω χρόνοι είναι ενδεικτικοί. Σε κάθε περίπτωση, κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την αποστολή των προϊόντων σας το συντομότερο δυνατόν. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην παράδοση της παραγγελίας που οφείλονται σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας όπως πχ. απεργίες, έντονα καιρικά φαινόμενα κτλ. ή σε περιπτώσεις που οφείλονται σε καθυστερήσεις της συνεργαζόμενης εταιρείας courier.

Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, θα πρέπει να ελέγχετε τα προϊόντα.

Οι συνεργαζόμενες εταιρείες δύναται να χρησιμοποιήσουν το τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δηλώσει με σκοπό την ενημέρωση της κατάστασης της παραγγελίας σας αλλά και για ερευνητικούς σκοπούς.

Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής online παραγγελίας από φυσικό κατάστημα ή με διαφορετικό τρόπο εκτός από την προεπιλεγμένη υπηρεσία courier.