Καλοκαίρι σημαίνει


Ένας Αύγουστος και ένας καφές, δύο λέξεις τόσο οικείες, μα πάντα θα τις προφέρουμε με ενθουσιασμό, αφού δημιουργούν αυτήν την γλυκιά ψευδαίσθηση ότι θα κρατήσουν για πάντα, αλλά πριν καν το καταλάβουμε έχουν ήδη εξαφανιστεί! Και απλά αναμένουμε ένα refill.

Τον Αύγουστο όλα είναι πιο εύκολα, σε όλα θα πεις “ναι” χωρίς δεύτερη σκέψη, στις βόλτες, στις παρέες, στους έρωτες και στους αγαπημένους σου καφέδες από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη, που είναι η απλή καθημερινή συνήθεια που παραμένει σταθερά ερωτεύσιμη.

Αλλάζει η ψυχολογία, η άδεια από τη δουλειά είναι γεγονός, και κάτω από τον λαμπερό και καυτό ήλιο της Πλάκας, την ομπρέλα στην παραλία, μπροστά από τα αξιοθέατα της όμορφης Αθήνας που δεν πρόλαβες μέσα στην γεμάτη χρονιά να θαυμάσεις, παντού ένας freddo espresso θα είναι το στήριγμα και η δροσιά που χρειάζεσαι. 

Και όλη αυτήν την τάση αισιοδοξίας, μία γρανίτα καρπούζι θα την απογειώσει, και ένα milkshake mango θα ταξιδέψει σε μέρη εξωτικά, όσο ένα κρύο τσάι ροδάκινο, θα υπενθυμίσει τις στιγμές που η πόλη είναι γεμάτη θετικές μελωδίες.

Θα πάμε σε συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, σε φεστιβάλ, σε αγώνες, σε μπαλκόνια, σε όλα θα ταιριάξει ένα ρόφημα από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη. 

Και δεν αρκεί ένα, γιατί θα κεράσουμε και τους φίλους μας, αφού τις στιγμές και τις απολαύσεις τις νιώθουμε πιο ζωντανές όταν τις μοιραζόμαστε.

Και καθώς αναμένουμε αυτό το αυγουστιάτικο φεγγάρι, κάθε βράδυ όταν βγαίνουμε στην πόλη να το ψάξουμε, θα περάσουμε να πάρουμε τον πιο μυρωδάτο μονοποικιλιακό που είναι έτοιμος να μας κρατήσει ξύπνιους μέχρι αργά για να ζήσουμε μία ακόμα καλοκαιρινή νύχτα γεμάτη μαγεία.

Και όταν φτάνει το γλυκόπικρο συναίσθημα, γνωστό ως “August Blues”, που ήταν ακόμα ένα όνειρο που τελείωσε, ένας γλυκόπικρος καφές θα είναι εδώ για να σου θυμίσει πως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, αλλά πάντα η ευκαιρία να ξαναρχίσουν σε περιμένει στην επόμενη γωνία.

Στη γωνία του καφεκοπτείου Λουμίδη.


Εντός Αττικής

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στο Νομό Αττικής μέσω της εταιρείας Courier Center εντός 1-2 εργάσιμων ημερών. 

Εκτός Αττικής

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στην υπόλοιπη Ελλάδα μέσω της εταιρείας Courier Center εντός 3-6 εργάσιμων ημερών. H μεταφορική εταιρεία Courier Center, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των παραδόσεων εκτός Αττικής, συνεργάζεται με την εταιρεία Speedex.

Αν η παραγγελία σας αδυνατεί να παραδοθεί με επιτυχία στη διεύθυνση που δηλώσατε, η μεταφορική εταιρεία με σκοπό την καλύτερη και ταχύτερη παράδοση των προϊόντων, συνεργάζεται με την εταιρεία Clever Services, η οποία περιλαμβάνει επιλεγμένα καταστήματα clever point στην Ελλάδα με διευρυμένο ωράριο εξυπηρέτησης, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Για αγορές άνω των 30€ τα μεταφορικά κόστη είναι δωρεάν. Για αγορές κάτω των 30€ η επιβάρυνση για τα μεταφορικά είναι 2,50€. Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι διαθέσιμη με επιβάρυνση 1€. Για τα κάτωθι προϊόντα ισχύει επιπλέον επιβάρυνση μεταφορικών λόγω ογκομετρικού βάρους. Το τελικό κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται αυτόματα στο check out.

Συνθέσεις Δώρων «Καφεκοπτεία Λουμίδη»
Greek Coffee Kit Ελληνικού Καφέ | Μεγάλο 
Αυτόματη Καφετιέρα Ελληνικού BEKO

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ E-SHOP:

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και την επιβεβαίωση της πληρωμής, η παραγγελία θεωρείται ως "αποδεκτή" και θα λάβετε ένα e-mail “Επιβεβαίωση Παραγγελίας”.

Στην περίπτωση που δεν λάβετε το επιβεβαιωτικό e-mail της παραγγελίας, συνιστούμε να ελέγξετε εάν το e-mail έχει μπει στο φάκελο της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Αν τελικά δεν το έχετε λάβει συνιστούμε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας +30 210 3214426.

Το e-mail "Επιβεβαίωσης" και "Αποστολής" της παραγγελίας δεν αποτελεί νόμιμη απόδειξη. Το τελικό τιμολόγιο/απόδειξη περιλαμβάνεται στη συσκευασία της παραγγελίας σας.

Οι παραγγελίες παραλαμβάνονται από την συνεργαζόμενη εταιρεία courier κατάλληλα συσκευασμένες με σκοπό την διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων.

Οι ανωτέρω χρόνοι είναι ενδεικτικοί. Σε κάθε περίπτωση, κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την αποστολή των προϊόντων σας το συντομότερο δυνατόν. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην παράδοση της παραγγελίας που οφείλονται σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας όπως πχ. απεργίες, έντονα καιρικά φαινόμενα κτλ. ή σε περιπτώσεις που οφείλονται σε καθυστερήσεις της συνεργαζόμενης εταιρείας courier.

Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, θα πρέπει να ελέγχετε τα προϊόντα.

Οι συνεργαζόμενες εταιρείες δύναται να χρησιμοποιήσουν το τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δηλώσει με σκοπό την ενημέρωση της κατάστασης της παραγγελίας σας αλλά και για ερευνητικούς σκοπούς.

Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής online παραγγελίας από φυσικό κατάστημα ή με διαφορετικό τρόπο εκτός από την προεπιλεγμένη υπηρεσία courier.