Freddo Espresso γουλιά καλοκαιρινής απόλαυσης


Η Ελλάδα του καλοκαιριού είναι γενναιόδωρη και αληθινή. Ξεχειλίζει από γεύσεις και αρώματα και εκπαιδεύει μέρα με την ημέρα τον ουρανίσκο να απολαμβάνει ολοένα και περισσότερες γευστικές εμπειρίες. Είναι η εποχή που αναζητά κανείς την απόλυτη χαλάρωση. Να ρεμβάζει με θέα τη θάλασσα, με το μυαλό να αδειάζει από άγχη και υποχρεώσεις και ο μόνος ήχος που θα διακόπτει την ηρεμία αυτή να είναι εκείνος από τα παγάκια ενός παγωμένου Freddo espresso.

Το καλοκαίρι είναι κάτι παραπάνω από μία εποχή. Είναι στιγμές, αναμνήσεις είναι η αλμύρα στο δέρμα και τα μαλλιά, μυρωδιές και γεύσεις καλά ανακατεμένες που σε παρασύρουν σε μια απελευθέρωση του σώματος και του νου. Είναι η εποχή που εκφράζουμε τον πραγματικό εαυτό μας, τα συναισθήματά μας και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος έκφρασης πέρα από την απόλαυση ενός αυθεντικού Freddo Espresso του Καφεκοπτείου Λουμίδη.

Ο Freddo espresso, άλλωστε είναι ο καφές που χαρακτηρίζει όσο κανένας άλλος το ελληνικό καλοκαίρι. Είναι αυτός ο καφές που θα σε δροσίσει και θα γλυκάνει τη μέρα σου, που θα σε κάνει να κλείσεις τα μάτια από ικανοποίηση όσο τον δοκιμάζεις και να παραδώσεις τον εαυτό σου λίγο πιο εύκολα στην κάθε στιγμή. Είναι ο καφές αυτός που θα σε οδηγήσει στην έκφραση του εαυτού σου!

Ο espresso δεν είναι όμως απλά ένας καφές, αλλά μία μυσταγωγία που περιλαμβάνει το φλογερό ταμπεραμέντο της Λατινικής Αμερικής, τη δύναμη της Αραβίας και τη φινέτσα της Ιταλίας. Στα Καφεκοπτεία Λουμίδη, ο espresso παίρνει την πιο αυθεντική του μορφή με υψηλής ποιότητα χαρμάνια και μονοποικιλιακούς!

Η οικογένεια Λουμίδη μας προσκαλεί να ακολουθήσουμε νέες «διαδρομές», νέες γεύσεις χωρίς να φοβόμαστε να δοκιμάζουμε και χωρίς να ξεχνάμε να εκφράζουμε τον πραγματικό μας εαυτό, μέσα από την αυθεντική τέχνη του Espresso. Μέσα από τον ESPRESSIONISM! Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή έκφρασης. Είναι η περίοδος που αφήνουμε τον πραγματικό μας εαυτό ελεύθερο αυθόρμητο και αυθεντικό.

Το ελληνικό καλοκαίρι είναι μια κατάσταση ευτυχίας πέρα από εποχές και τόπους. Είναι αυτό το μοναδικό συναίσθημα που νιώθεις όταν είσαι μαζί με αυτούς που αγαπάς, όταν γίνεσαι ένα με τη φύση και νιώθεις μέσα σου την αίσθηση της ελευθερίας. Και από τη στιγ μή που το ελληνικό καλοκαίρι είναι συναίσθημα, μπορείς να το νιώσεις οποιαδήποτε στιγμή, συντροφιά με έναν Freddo espresso!

Δίνουμε στο καλοκαίρι λοιπόν τη μοναδική γεύση ενός φρέντο εσπρέσο από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη. Δίνουμε τη γεύση του ταξιδιού, του “εσπρεσιονισμού” γεμάτο με συναισθήματα, ήλιο, θάλασσα και όμορφες μοναδικές στιγμές. Αυτή είναι η σημασία του αληθινού, του αυθεντικού καλοκαιριού.

Το ήξερες ότι μπορείς να έχεις πάντα μαζί σου την αγαπημένη σου γεύση καφέ από τα καφεκοπτεία Λουμίδη, ακόμα και το καλοκαίρι, χωρίς να αλλοιώνεται η γεύση του; Η απάντηση είναι ναι, με τις κάψουλες espresso. Επίλεξε ανάμεσα σε ξεχωριστά χαρμάνια που φέρνουν μοναδικές ποικιλίες και την αυθεντικότητα των γεύσεων καφέ από τον τροπικό του Καρκίνου κατευθείαν στο παγωμένο ποτήρι σου. 

Επισκεφτείτε το loumidis e-shop, επιλέξτε ανάμεσα από τα ιδανικά χαρμάνια για Freddo, τον Classico και τον Gold και εκφράστε τον αληθινό καλοκαιρινό εαυτό σας. Ο Freddo espresso του Καφεκοπτείου Λουμίδη, γίνεται ο καφές για κάθε στιγμή της ημέρας σου. Κάθε είδος του, κάθε γουλιά του γίνεται μια άλλη εμπειρία απόλαυσης, μια δυνατότητα έκφρασης του μοναδικού αυθεντικού εαυτού μας!


Within Attica

Product deliveries are made in the Prefecture of Attica through the Courier Center company within 1-2 working days. 

Outside of Attica

The products are delivered to the rest of Greece through the Courier Center company within 3-6 working days. The transport company Courier Center, in order to better serve deliveries outside Attica, cooperates with the company Speedex.

If your order cannot be successfully delivered to the address you stated, the transport company, in order to deliver the products better and faster, cooperates with the Clever Services company, which includes selected clever point stores in Greece with extended service hours, early in the morning until late at night, 7 days a week.

For purchases over €30, shipping costs are free. For purchases under €30, the shipping charge is €2.50. The cash on delivery service is available with a charge of €1. The following products are subject to an additional shipping charge due to volumetric weight. The final shipping cost is automatically calculated at check out.

"Lumidis Coffee Cutting" Gift Sets
Greek Coffee Kit Greek Coffee | Large 
Elliniko automatic coffee maker BEKO

 

PROCEDURE FOR PLACING AN ORDER VIA E-SHOP:

Once you have completed your order and payment confirmation, the order is considered "accepted" and you will receive an "Order Confirmation" e-mail.

In the event that you do not receive the order confirmation e-mail, we recommend that you check whether the e-mail has gone into your spam folder. If in the end you have not received it, we recommend contacting the company's customer service department +30 210 3214426.

The "Confirmation" and "Shipping" e-mail of the order is not legal proof. The final invoice/receipt is included in the packaging of your order.

The orders are received by the cooperating courier company properly packed in order to ensure the quality of the products.

The above times are indicative. In any case, we do our best to ship your products as soon as possible. The company is not responsible for delays in the delivery of the order due to cases of force majeure such as strikes, severe weather etc. or in cases due to delays of the cooperating courier company.

Upon receipt of your order, you should inspect the products.

The cooperating companies may use the contact phone number you have declared for the purpose of updating the status of your order and also for research purposes.

At this time, it is not possible to pick up an online order from a physical store or by any means other than the default courier service.