3 μοναδικά χαρμάνια espresso

Λατινική Αμερική, Αραβία, Ιταλία και Ελλάδα τι είναι αυτό που συνδέει αυτές τις περιοχές; Η απάντηση δε θα μπορούσε να είναι άλλη πέραν του καφέ. Φυσικά, ο espresso δεν είναι απλά ένας καφές, αλλά, μία μυσταγωγία που περιλαμβάνει το φλογερό ταπεραμέντο της Λατινικής Αμερικής, τη δύναμη και την ένταση της Αραβίας και την Ιταλική φινέτσα. Αυτή η τελετή λαμβάνει μέρος στην Ελλάδα μέσα στα καταστήματα των Καφεκοπτείων Λουμίδη.

Ο espresso είναι ένας καφές που χρειάζεται σεβασμό και εκτίμηση από την διαλογή και επεξεργασία της πρώτης ύλης μέχρι την τελική κατανάλωση. Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη φροντίζουν καθημερινά, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε 3 υψηλής ποιότητας χαρμάνια που θα σας ταξιδέψουν χαρίζοντάς σας αυθεντικές εμπειρίες καφέ.

Το δυνατό άρωμα και η έντονη γεύση του Espresso Classico θα σας ταξιδέψει στη Νότια Ιταλία μέσα σε μία αυθεντική ιταλική καφετερία στα στενά σοκάκια της Νάπολη, ενώ ο Aroma ο εκλεκτός Espresso Λατινικής Αμερικής και Ινδίας, θα σας ταξιδέψει στις πλατείες του Μιλάνου, στη Μέκκα της φινέτσας και της μόδας.

Όμως, αν σας γοητεύει ένα μακρινό ταξίδι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ωκεανού, τότε ο Espresso Gold είναι ιδανικός για εσάς. Χαρμάνι με 4 εκλεκτές ποικιλίες Arabica από τη Λατινική Αμερική, με ευχάριστο άρωμα και ολοκληρωμένο σώμα με νότες καραμέλας και σοκολάτας θα σας οδηγήσουν στον προορισμό σας.

Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας στο γευστικό ταξίδι του καφέ, η αφετηρία θα βρίσκεται πάντα στο δίκτυο καταστημάτων των Καφεκοπτείων Λουμίδη.

Εδώ και 100 χρόνια φροντίζουμε διαρκώς ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε υψηλής ποιότητας φρεσκοκομμένο καφέ.

Δελτίο Τύπου

22 Οκτώβρη 2019